Smanjenje registracije (Reloaded)
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Smanjenje registracije (Reloaded)
Pade mi nam, možda bi dobro bilo dodati u fajlu MOTOINFO malo više informacija o NLB-u, npr koje smo akcije imali do sad, što smo postigli njima, kao smanjenje putarine kroz Sozinu, ukidanje zabrane vožnje motocikla kroz uže gradsko jezgro, kurevi hitne pomoći, DDK itd itd... čisto da se da malo kredibiliteta kako bi nas ozbiljnije shvatili
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
- P@ka
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha FZ6 Fazer
Svaka čast za tekst, odlično sročeno i sastavljeno
Imam i ja jedan skoman prijedlog ako je to OK.
Možda da se u priloženom dokumetnu pomene i ne postojanje obilježenih parking mjesta za motocikle (barem ja nisam nailazio na nijedno), šta je u zemljama reginona i Europe sve više zatupljeno.
Imam i ja jedan skoman prijedlog ako je to OK.
Možda da se u priloženom dokumetnu pomene i ne postojanje obilježenih parking mjesta za motocikle (barem ja nisam nailazio na nijedno), šta je u zemljama reginona i Europe sve više zatupljeno.
- Orion
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156
svaka cast...
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Mogli bi vala da se malo da vjetar u krila.Da se podsjete ljudi na nasa dobra djela i da se malo narod dodatno edukuje u vezi Moto zajednice koju okuplja NLBice wrote:Pade mi nam, možda bi dobro bilo dodati u fajlu MOTOINFO malo više informacija o NLB-u, npr koje smo akcije imali do sad, što smo postigli njima, kao smanjenje putarine kroz Sozinu, ukidanje zabrane vožnje motocikla kroz uže gradsko jezgro, kurevi hitne pomoći, DDK itd itd... čisto da se da malo kredibiliteta kako bi nas ozbiljnije shvatili
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Stavljeno.Madza wrote:Mogli bi vala da se malo da vjetar u krila.Da se podsjete ljudi na nasa dobra djela i da se malo narod dodatno edukuje u vezi Moto zajednice koju okuplja NLBice wrote:Pade mi nam, možda bi dobro bilo dodati u fajlu MOTOINFO malo više informacija o NLB-u, npr koje smo akcije imali do sad, što smo postigli njima, kao smanjenje putarine kroz Sozinu, ukidanje zabrane vožnje motocikla kroz uže gradsko jezgro, kurevi hitne pomoći, DDK itd itd... čisto da se da malo kredibiliteta kako bi nas ozbiljnije shvatili
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Nesto se valja iza brda..po'itate dome, po'itate
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Veljko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha mt-03!!
Svaka cast!
- NK_Biker
- Grijač guma

- Vozim: Malaguti Madison
Sastavio si ga vidi
Sa srecom pa da ne bude vise ono: "Necemo ovaj 1000cc znas li kolika je reg. za to."
Sa srecom pa da ne bude vise ono: "Necemo ovaj 1000cc znas li kolika je reg. za to."

- Žarko R.
- Stoper

- Vozim: Kymco Downtown 300i
To je to...