Brate zivu istinu sam ispricaoNK_Biker wrote:Brate ja ti oko ovoga ne mogu pomoc odma da ti kazem, jer sam vozio motore sa anlaserom (jesam moj prvi skuter imao je i anlaser i kurblu al to nista)
Ali si me ovim posteno nasmijofilip xt350 wrote:Nemam problem da kurblam ni u sred centra grada pred 10 riba ali kad kurblam 15-20 puta na najvecu zaropecinu dok se sav u golu vodu ne pretvorim to mi je vec problemI jos sto stalno imam fobiju kad odem u neku zabit da cu ga gurat do kuce ako mi ne upali iz prve
Pomoc oko paljenja na kurblu...
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Re: Pomoc oko paljenja na kurblu...
- NK_Biker
- Grijač guma

- Vozim: Malaguti Madison
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Tako je, čemu kolege ako ne da ti se nađu. Sledeći put kad budeš kurblao pred 10 riba zovi nekog od nas da im pravi društvo za to vrijeme 

-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
filip xt350
- Grijač guma

Fora je da se ocistim kad se oznojimNK_Biker wrote:Brate uz tebe smo samo naprijeda koja je fora sa peskirom
-
filip xt350
- Grijač guma

Vazda brateramaro wrote:Tako je, čemu kolege ako ne da ti se nađu. Sledeći put kad budeš kurblao pred 10 riba zovi nekog od nas da im pravi društvo za to vrijeme
-
filip xt350
- Grijač guma

Iz Pg sam ali trenutno nastanjen u Dg tako da kad bude na uz put svrati bice mi castNikGold wrote:Ako si iz pg nudim ti besplatan kurs kurblanja
- NK_Biker
- Grijač guma

- Vozim: Malaguti Madison
filip xt350 wrote:Fora je da se ocistim kad se oznojimNK_Biker wrote:Brate uz tebe smo samo naprijeda koja je fora sa peskirom

-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Evo i moje najmracnije iskustvo sa kurblanjem-sad 11.07.subota.Na Bjelasicu drugar dovezao TTR-a 600 i poslije malo voznje i skakanja ugasim ga.Poslije krace pauze rekoh ajde jos krug pa da ga ostavim.Ali nece da upali i jednom dvaput,pet puta nece a kao sve za malo.Jos jednom nagazim iz sve snage i kao najaca opruga podize me cijelog sa motora a nijesam uopste ni mali ni lagan.Cuo sam kao neki tup udarac,pucanj i bol u skocnom zglobu.Skinem brzo patku i carapu kad ahilova tetiva napola!!!E onda u bolnicu u Kolasinu jedan gips do koljena pa u nedjelju u Podgoricu operacija-dr Juskovic,hvala-pa drugi gips skoro do prepone slijedecih 9 sedmica i evo sad u krevetu pisem i vracam po stoti put u glavi svaki detalj moga kobnog kurblanja.Eto ja napisah moj peh da se mozda ko procita njemu ne desi,jer da sam ja nedje prije procitao slicno iskustvo sigurno bih vise pazio,aj zivjeli.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Žao mi je što to čujem, nadam se da će sve biti u redu.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija