R motor za moju sestru hehe :D

Novosti, komentari novih i starih motora...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: R motor za moju sestru hehe :D

Post by caesar »

Yamaha r6. Zenski motor. Lijepo se vozi, nije prejak, nekako njezan...
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Bas njezan :)

Balsa od svih tih sto si nabrojao taj 650gs se najbolje vozi po gradu, jesi siguran da mislimo na isti motor?
Mt03 je tek nervozan motor.
Razmisli dobro, foruma ima bas dosta pa listaj gledaj... pokusas da saznas sto vise informacija.
Koliko ti je visoka sestra?
Mada kad je vozila toliko motora i tako jakih onda smo mi male bebe sto se savjeta tice :D

Sent from fixni
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

Koliko ti uopšte imaš godina,Balša ?
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ako je vozila hiljdarku, bez problema, sto se sjekiras? Sto god da joj kupis za nju nece bit problema, samo s euklopi u budzet ;)
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Balša legendo, u ovu sliku koju si opisao meni se izgledom, prohtjevima i cijenom odlično uklapa jedino FZ6N, pošto ona voli i naked i bi da putuje sa tobom, mislim da je to puno bolja varijanta nego neki R, a ima ih na svakom ćošku i relativno su jeftini pa ti se uklapa u budžet. Mada, govoreći o tome, iskreno mislim da joj činite nepravdu Ako si ti sa 16 god. mogao dobiti, prvo novi WR125, pa novi G650, zašto ona ne bi mogla, recimo CB500F ili MT-07. Oba su sjajni novi modeli i super bi joj legli, a oba su oko 6.000€, što nije mnogo za takve nove motore.
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

Možete li mi reći kako se sa 16 godina može voziti motor od 650 kubika?
Veljko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha mt-03!!

Post by Veljko »

Evo ti moj mt za 3500 :p vidi mozda z750, shiverka je bomba motor, samo sto mu je malo jaca potrosnja..Mozda hornet? Nabrojah ti sve naked-e :)
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

R1 big bang :D
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM adventure 1190,Yamaha XT660X,Yamaha R6

Post by BalsaNo1 »

Meni je Bmw odlican za po gradu njoj ne odgovara,sestra mi je visoka neki 175 178cm,vozi duze vrijeme.E sad fz6n vidis nisam ni gledo a bas bi se uklopio jer je redni 4 a opet 100ks je dovoljno,shivera ce probat kad dodje sa studija pa cemo vidjet,pazi ubacicu joj ga u rain mod u neka pici.Taj motor onda ispoljava nekih 40 50ks solidna mjera,a provjereno nije nervozan ko bmw na rain modu.E sad kawasaki sto je vozila je imo power comander i imo je vece dizne sto ti dodje neki 7ks vise nego fabricki uzo sam za primjer 90ks jer okvirno prosjek je tolika konjaza .z750 licno nesto sam cuo da nisu bajni u voznji,da im je ciklistika dosta losa,pa bi njega izbjegao ako je ikako moguce.Inace za moje godine sto ste pisali,pise da imam 16god vozim od 4god a jace motore od 11god nisam nov sto se tice toga,i vjerujte mi da za moje godine imam vise kilometara no svi ovi gradski sminkeri na 1000cc itd koji nikad dalje od Kotora nisu posli.Bmw vozim samo na dalje ture,tipa sad sam bio sa njim u bijeljinu,sa yamahom sam iso Zlatibor,trebinje,mostar,sokolac....Eto toliko hvala na pomoci ako imate neki predlog ili neki oglas do 3000e okvirno samo bacite odje jer ja rijetko ulazim na autodiler,skolaaaa :D

PS:Ramaro ja sam sam kupio yamahu :D,a necemo da joj kupujemo novi motor jer je na studije i nece ga vozit cesto tek na ljeto,tako da glupo da kupi godine za dzabe :D
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Malaguti Madison

Post by NK_Biker »

Montenegro wrote:Možete li mi reći kako se sa 16 godina može voziti motor od 650 kubika?
Ako uspijeva da se prosvercuje kod policije sto ga boli briga. :P
Image
Post Reply