Zamjena kocionog diska-predlog?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Re: Zamjena kocionog diska-predlog?
Mislim da nije to, nego je po malo promasena sustina postavljenog pitanja. Na osnovu odgovora zakljucujem da je pitanje shvaceno kao trazenje savjeta neiskucnog vozaca off-road-a kako da preko kocionog diska dodje do vrhunskih kocionih performansi na motoru sa zastarelom tehnologijom kocenja?
Pri tome je to potpuno nepotrebno kada je sami motor i njegov stil voznje u pitanju. Ako se ne varam sticem ovakav utisak...
Pojasnicu malo cisto zbog drugih koji budu ostavljali komentar.
Pitanje je usmjereno na pomoc pri odabiru potrosenog dijela na osnovu ponudjenih opcija kada su cijene i brendovi u pitanju. S'obzirom da meni gore pomenuti nazivi brendova iskreno ne znace nista ocekivao sam odgovore u smislu uzmi taj kvalitetan je ne mozes pogrijesiti, izaberi sredinu sasvim dovoljno, uzmi najeftinije zavrsice ti posao a za razliku u cijeni kupi kvalitetne pakne, brendovi nepoznati trazi nesto drugo, uzmi najskuplje jer razlika u cijeni nije velika, trazi polovan itd...
Dalje idu savjeti vezani za ostalu problematiku a ticu se kocionih klijesta, crijeva itd u koju sam takodje sasvim solidno upucen...
Nebih da zvucim cinicno ali moram se nasalit imam osjecaj da sledeci sto se javi sa predlogom vezanim za kocioni disk bice vezan za "SHIMANO" V-brake
cak ne ni za taj famozni disk o kojem pricamo naravno isto od "SHIMANO"-a nego bas za dobre V-brake kocnice 
Pojasnicu malo cisto zbog drugih koji budu ostavljali komentar.
Pitanje je usmjereno na pomoc pri odabiru potrosenog dijela na osnovu ponudjenih opcija kada su cijene i brendovi u pitanju. S'obzirom da meni gore pomenuti nazivi brendova iskreno ne znace nista ocekivao sam odgovore u smislu uzmi taj kvalitetan je ne mozes pogrijesiti, izaberi sredinu sasvim dovoljno, uzmi najeftinije zavrsice ti posao a za razliku u cijeni kupi kvalitetne pakne, brendovi nepoznati trazi nesto drugo, uzmi najskuplje jer razlika u cijeni nije velika, trazi polovan itd...
Dalje idu savjeti vezani za ostalu problematiku a ticu se kocionih klijesta, crijeva itd u koju sam takodje sasvim solidno upucen...
Nebih da zvucim cinicno ali moram se nasalit imam osjecaj da sledeci sto se javi sa predlogom vezanim za kocioni disk bice vezan za "SHIMANO" V-brake
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Aj kad budes imao kad opet procitaj ko ti je sto rekao i stavi u excel tabelu
pa ce ti bit jasnije mozda 
Promasena sustina
Svi ti kazemo ispravljaj ako nemas para ili kupuj najeftiniji ako imas para a nije ti zao. Sva tri ponudjena diska na tvom motoru ce kociti isto i isto trajati
Zivio i disk boljim zamjenio
Promasena sustina
Svi ti kazemo ispravljaj ako nemas para ili kupuj najeftiniji ako imas para a nije ti zao. Sva tri ponudjena diska na tvom motoru ce kociti isto i isto trajati
+1389+
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Promasio si. Svi smo vidjeli. Priznaj! Od dva posta samo si jedan ubo. To ti je 50% uspjesnost, a znas fino da ovdje ispod 95% ne tolerisemo.NikGold wrote:Aj kad budes imao kad opet procitaj ko ti je sto rekao i stavi u excel tabelupa ce ti bit jasnije mozda
Promasena sustina
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Ne tvrdim da sam u pravu daleko od toga. Ovo je moj subjektivni utisak koji sam stekao a mozda si i u pravu da slabo citam izmedju redova vise volim jednostavnije i konkretnije odgovoreNikGold wrote: Zivio i disk boljim zamjenio
Najbitnije od svega je ovo sto si gore napisao i zato zdravo bio i iz tvojih usta u Bozije usi nek ide