Uvoz motora iz Italije

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Re: Uvoz motora iz Italije

Post by mexiko »

Ili sam ja baksuz, ili slabo racunam, ali mene svaki finansijski plan izadje ovoliko skuplje :)
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
PG_BB
Stoper
Stoper

Post by PG_BB »

mexiko wrote:Ili sam ja baksuz, ili slabo racunam, ali mene svaki finansijski plan izadje ovoliko skuplje :)
Ja sam na 2 digitrona racunao,plus stavio potrosnju auta do tamo i nazad 2 litra vecu,tako da se meni VALJDA mogu samo smanjit troskovi. Vidjecemo :D
Tom
Stoper
Stoper

Post by Tom »

Recimo prosle godine u magnus moto nexus 2011 godiste je bio ~2500 €, pocetkom sezone. Oni su ga uzeli u zamjenu za neki novi, u uvjek imaju ponidu polovnjaka. Trenutne cijene su bezobrazno smijesne, podji s novcem, pa ces vidjet kako se te cijene od 3k tope kao snijeg u proljeće, vjeruj mi!
PG_BB
Stoper
Stoper

Post by PG_BB »

Tom wrote:Recimo prosle godine u magnus moto nexus 2011 godiste je bio ~2500 €, pocetkom sezone. Oni su ga uzeli u zamjenu za neki novi, u uvjek imaju ponidu polovnjaka. Trenutne cijene su bezobrazno smijesne, podji s novcem, pa ces vidjet kako se te cijene od 3k tope kao snijeg u proljeće, vjeruj mi!
Raspitacu se malo bolje o ponudi ovdje. Nekako sam ,,navikao,, da su cijene osjetno vise u odnosu na Italiju,toliko da nisam ni uzimao u obzir kupovinu u CG.
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Ako je razlika 1000 eura onda ok. Ali ako bi se ja cimao sa svim tim papirima,carinama i rizikom da dovedes skuter koji ima neku manu zbog 200-300 e razlike nema sanse.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
PG_BB
Stoper
Stoper

Post by PG_BB »

bokibd wrote:Ako je razlika 1000 eura onda ok. Ali ako bi se ja cimao sa svim tim papirima,carinama i rizikom da dovedes skuter koji ima neku manu zbog 200-300 e razlike nema sanse.
Ne bih ni ja za 200-300 eura razlike,ali mi se cini da je razlika dosta veca.
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Mislim da te ne moze, a da valja kostat ispod 2000€, a za te pare je mozes naci odje. Uzmi tender oglase, prelistaj autodiler, naci ces nesto sigurno.
Hold your horses, man
Freeride
PG_BB
Stoper
Stoper

Post by PG_BB »

Evo da podijelim svoje,prije par dana zavrseno, iskustvo u vezi kupovine i uvoza motora iz Italije,moze nekad nekom valjat.
Kratko jasno-kupite ga o`dje! Previse je komplikacija sa papirima,a i treba ITEKAKO da vam se posreci sa prodavcem,jer vecina nece ni da prica sa strancima,a kamoli da se muci oko procedura raznih.
Sto se tice cijene,ne umijem da kazem tacno koliko sam ustedio jer skutera kojeg sam uvezao nema kod nas na oglasima,ali sam siguran da je cifra znacajna.
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

Sa srećom!
Napiši detalje, ako može. Procedura, papiri, kolko se šta plaća...
Polako žuri - Festina lente
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

da bilo bi fino znat detalje
+1389+
Post Reply