Uvoz motora iz Italije
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Re: Uvoz motora iz Italije
Ili sam ja baksuz, ili slabo racunam, ali mene svaki finansijski plan izadje ovoliko skuplje 
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
PG_BB
- Stoper

Ja sam na 2 digitrona racunao,plus stavio potrosnju auta do tamo i nazad 2 litra vecu,tako da se meni VALJDA mogu samo smanjit troskovi. Vidjecemomexiko wrote:Ili sam ja baksuz, ili slabo racunam, ali mene svaki finansijski plan izadje ovoliko skuplje
-
Tom
- Stoper

Recimo prosle godine u magnus moto nexus 2011 godiste je bio ~2500 €, pocetkom sezone. Oni su ga uzeli u zamjenu za neki novi, u uvjek imaju ponidu polovnjaka. Trenutne cijene su bezobrazno smijesne, podji s novcem, pa ces vidjet kako se te cijene od 3k tope kao snijeg u proljeće, vjeruj mi!
-
PG_BB
- Stoper

Raspitacu se malo bolje o ponudi ovdje. Nekako sam ,,navikao,, da su cijene osjetno vise u odnosu na Italiju,toliko da nisam ni uzimao u obzir kupovinu u CG.Tom wrote:Recimo prosle godine u magnus moto nexus 2011 godiste je bio ~2500 €, pocetkom sezone. Oni su ga uzeli u zamjenu za neki novi, u uvjek imaju ponidu polovnjaka. Trenutne cijene su bezobrazno smijesne, podji s novcem, pa ces vidjet kako se te cijene od 3k tope kao snijeg u proljeće, vjeruj mi!
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Ako je razlika 1000 eura onda ok. Ali ako bi se ja cimao sa svim tim papirima,carinama i rizikom da dovedes skuter koji ima neku manu zbog 200-300 e razlike nema sanse.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
PG_BB
- Stoper

Ne bih ni ja za 200-300 eura razlike,ali mi se cini da je razlika dosta veca.bokibd wrote:Ako je razlika 1000 eura onda ok. Ali ako bi se ja cimao sa svim tim papirima,carinama i rizikom da dovedes skuter koji ima neku manu zbog 200-300 e razlike nema sanse.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Mislim da te ne moze, a da valja kostat ispod 2000€, a za te pare je mozes naci odje. Uzmi tender oglase, prelistaj autodiler, naci ces nesto sigurno.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
PG_BB
- Stoper

Evo da podijelim svoje,prije par dana zavrseno, iskustvo u vezi kupovine i uvoza motora iz Italije,moze nekad nekom valjat.
Kratko jasno-kupite ga o`dje! Previse je komplikacija sa papirima,a i treba ITEKAKO da vam se posreci sa prodavcem,jer vecina nece ni da prica sa strancima,a kamoli da se muci oko procedura raznih.
Sto se tice cijene,ne umijem da kazem tacno koliko sam ustedio jer skutera kojeg sam uvezao nema kod nas na oglasima,ali sam siguran da je cifra znacajna.
Kratko jasno-kupite ga o`dje! Previse je komplikacija sa papirima,a i treba ITEKAKO da vam se posreci sa prodavcem,jer vecina nece ni da prica sa strancima,a kamoli da se muci oko procedura raznih.
Sto se tice cijene,ne umijem da kazem tacno koliko sam ustedio jer skutera kojeg sam uvezao nema kod nas na oglasima,ali sam siguran da je cifra znacajna.
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Sa srećom!
Napiši detalje, ako može. Procedura, papiri, kolko se šta plaća...
Napiši detalje, ako može. Procedura, papiri, kolko se šta plaća...
Polako žuri - Festina lente
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r