Help

Predstavljanje , sta vozite i nevozite...
Nobody
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Pusti bajker

Re: Help

Post by Nobody »

Hauk poka, hauk VeDzA hvala na dobrodoslici!
Zvao vec covjeka sto prodaje bmw, kaze da je motor u dobrom stanju, spusta cijenu za 100€ ...s tim sto motor nije registrovan, znaci + jos nekih 300€...muka ziva
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Dobro dosao! Mislim da je ovaj BMW F650ST odlican izbor za te pare. Imam isti motor, za manje para neces naci bolji i kvalitetniji motor.
Nobody
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Nobody »

Hauk Jole! Hvala na savjetu, ako bude nesto od trgovine, mada bas nisam siguran da mogu toliko da se pruzim u ovom momentu...savjetujem se sa tobom u vezi iskustva sa ovim motorom.
Nobody
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Nobody »

Hauk bajkeri!
Moze neko da mi kaze koliko kosta registracija za motor od 650cc, kao i cijena prevoda...hvala!
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Prosle godine u aprilu mjesecu je za Apriliu Pegaso 650 iz 2001. god prevod i registracija placena 300 eura. Registracija je bila 243 eura. Skupo i preskupo, realno bi bilo polovina ove cijene.
Nobody
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Nobody »

Znaci sam prevod oko 60€...pa da dosta skupo.
Isao da vidim Bmw-a, lijep je, jos da mi ga jedan drugar pogleda i ako je dobra masina valjda ga kupim...zato moram sve da iskalkulisem.
Hvala Jovane!
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

pogledajte stanje lanca i guma,najvece stavke potrosnih djelova,pa onda i agregat i ostalo...mada je vjerovatno dobar,mazge su to :)
hajd sa srecom,pa da se brzo pridruzis karavanu :)
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

oce li ovo bit!!?? da neko kome damo sto savjeta ode i kupi neki motor konačno! sve je moguće pa i drveni šporet!

aj sa srećom!
Nobody
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Nobody »

E ovako drugari imao sam i zelje i volje da kupim ovaj motor i bas se poradovao poslije prve voznje, medjutim saznajem od prethodnog vlasnika, na koga se motor jos uvijek vodi da je isti pao sa njega...istina za motor koji je star oko 20god. nisam mislio da nikada nije udaran ili da niko nije pao sa njega, to bi bilo suludo, ali sam ocekivao da bar jos koju godinu moze da se vozi.
Sadasnji vlasnik mi je rekao da je motor pao sa nozica, zimus i to pri jacem vjetru, zato je farban...nisam bas bio ubijedjen, ali i to moze da se desi.
U sustini kada sam rijesio da ga kupim, tj. da ga prevedem kontaktirao sam prethodnog vlasnika, na koga se motor vodi, covjek bio iskren i rekao mi da motor nije za voznju preko 80 km/h...rijesio da provjerim kod majstora i nasao jos mnogo toga...gumice na karburatoru, preliva gorivo iz karburatora, dihtung na glavi pusta ulje, prilikom paljenja cuje se da nesto lupa u agregatu, i najgore od svega kriva viljuska ili ko zna sta.
Bas mi je zao, lijepo on izgleda ovako...ali treba da se ulozi jos skoro ista suma koliko on kosta da bi se doveo u red...
Nobody disapointed!
Nobody
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Nobody »

Locked