e sad je boljegoku wrote:Roki, evo sam editovao, je li sad ok?
Taxi-Enemy No.1 motorista
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Taxi-Enemy No.1 motorista
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
DUKA wrote:brate, ajmo diverziju.![]()
svako od nas da zovne neko taksi udruzenje u pg, naruci vozilo u murtovinu i donju goricu.
ima nas skoro 250. tako 5 puta dnevno.
cilj opravdava sredstvo![]()
uaaaa taxisti.
shalim seali u pg taksisti su iz nekog razloga ubijedjeni da su nadredjena klasa u saobracaju.
stvarno su vecina, da se ne izrazim grubo...
...bravi
Ovo uopste nije losa ideja
Mogli bi se skupiti nedje, ono, gomila, jedno 30toro nedje na neku pumpu i onda okrenemo svi redom da dodju na tu lokaciju da vide kako uzivamo i pijemo kafu
Pa da vide kako je kad njih neko zajebava
I kad stojim tesko me pratiti...
- shangry-la
- Grijač guma

- Vozim: Phantom 250
Hm..Taksisti su ubojice na cesti kad je u pitanju ljeto..Shvacam da im je to posao..i da od toga zive..ali ipak bi mogli biti malo oprezniji u prometu i postivati vise bajkere
Buaaa taksisti

Buaaa taksisti
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Nije bas istina da svi taksisti divljaju, vec je to samo stvar koncepta i organizacije posla kod njih.
Ima firmi koja posluju po principu, kupe 10-20tak auta, zaposle radnike i oni rade za nekih 300-400e mjesecno i naravno, divljaju, nije ih briga jer auto nije njihov, vec firmin.
A ima i udruzenja dje su se taksisti organizovali, dobili kredite i kupili skupa auta koja su i dan danas u tip-top stanju i ne divljaju, nego, gospoda brate. Konkretno mislim na ono udruzenje sa brojem 9806 sto voze nove Passate, ne znam kako se tacno zove udruzenje. To su vecinom ljudi koji su taksisti cijeli zivot, a ne ovo par godina od kad se namnozilo udruzenja.
Njihova auta su u top stanju, ni priblizno nisu unistena i razlupana kao ova ostala, a da ne pricamo da su gospoda od kad sjednes u taj taxi, o voznji da ne pricamo sve, dok izadjes iz vozila, lijepo te pozdrave i td.
Ima firmi koja posluju po principu, kupe 10-20tak auta, zaposle radnike i oni rade za nekih 300-400e mjesecno i naravno, divljaju, nije ih briga jer auto nije njihov, vec firmin.
A ima i udruzenja dje su se taksisti organizovali, dobili kredite i kupili skupa auta koja su i dan danas u tip-top stanju i ne divljaju, nego, gospoda brate. Konkretno mislim na ono udruzenje sa brojem 9806 sto voze nove Passate, ne znam kako se tacno zove udruzenje. To su vecinom ljudi koji su taksisti cijeli zivot, a ne ovo par godina od kad se namnozilo udruzenja.
Njihova auta su u top stanju, ni priblizno nisu unistena i razlupana kao ova ostala, a da ne pricamo da su gospoda od kad sjednes u taj taxi, o voznji da ne pricamo sve, dok izadjes iz vozila, lijepo te pozdrave i td.
I kad stojim tesko me pratiti...
- shangry-la
- Grijač guma

- Vozim: Phantom 250
Vjerovatno ima i normalnih vozaca..ali vjeruj mi..tu su uglavnom divljaci
Koliko mi se samo puta dogodilo s motorom,a iz kontra smjera u mojoj traci auto..i to TAXI..pa e prodje u troje i tako to..
Rijetki su primjerci onih koji voze normalno,ali svaka cast iznimkama
Koliko mi se samo puta dogodilo s motorom,a iz kontra smjera u mojoj traci auto..i to TAXI..pa e prodje u troje i tako to..
Rijetki su primjerci onih koji voze normalno,ali svaka cast iznimkama
- Veljko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha mt-03!!
xaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxxaxax..........Space Director wrote:DUKA wrote:brate, ajmo diverziju.![]()
svako od nas da zovne neko taksi udruzenje u pg, naruci vozilo u murtovinu i donju goricu.
uaaaa taxisti.
shalim seali u pg taksisti su iz nekog razloga ubijedjeni da su nadredjena klasa u saobracaju.
...bravi
Mogli bi se skupiti nedje, ono, gomila, jedno 30toro nedje na neku pumpu i onda okrenemo svi redom da dodju na tu lokaciju da vide kako uzivamo i pijemo kafu
Pa da vide kako je kad njih neko zajebava
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
vala ste malo precerali, te ovaj vam je neprijatelj te onaj vam je neprijatelj, nema vecih neprijatelja bajkerima lise nas samih ! zapamtite , ja isti u autu uvijek sam tolerantan i smiren , i jedina stvar koja me ponekad izbaci iz takta i iznervira jesu bas , zamislite bajkeri ,kad prolete , prozvijaju sa lijeve, pa sa desne pa nidje im coek ne zna odakle i dje ce da banu bez ikakvih signala i ichega , i plus ajde NAJISKRENIJE koji od vas vozi po gradu motor 50 po ogranicenju stalno ?! siguran sam niko il rijetko i na kratko, i ja isti sjednem na njega pa opet pravim prekrsaje non stop ,
risk,is what makes life worth living.
-
shajo
- Grijač guma

- Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r
to smo mi radili kad smo bili mladji malo i kad se napushinjamo i sa gorice sa bunkera zovemo taxiste kod asanovicaVeljko wrote:xaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxxaxax..........Space Director wrote:DUKA wrote:brate, ajmo diverziju.![]()
uaaaa taxisti.
...bravi
Pa da vide kako je kad njih neko zajebava![]()
ovo bi bilo lijepo za vidjet
hahahahahahaha