Ništa je to - ja sam jednom i knjigu pročitaoPejamachine wrote:Ja ne vjerujem da ste sve ovo procitali...![]()
Ja jedino repair manual ovoliko dug citam
Noć na cesti
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Re: Noć na cesti
Polako žuri - Festina lente
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Pročitao u cugu, mada mi je prvo priča krenula u "topdžija-furundžija" smjeru!
Ako se smijem nadovezati,ne zamerite, ovo me podsetilo na jedno noćno putovanje i u autu nas 4 .Vozimo se kroz Mađarsku,blizu smo granice,nigdje nikoga i naravno, kreću te neke priče strave. Kaže drugar kako je neki lik tako vozio sam noću i da ga stoper stopirao. On nije stao,nastavio je i nakon nekog vremena opet taj isti stoper ga stopira. On opet ne stane i nakon nekog vremena ista situacija ali lik stane. Sad zamislite scenu:u tom trenutku mi dolazimo na granicu, i ja se ubacujem: -ma meni bi se mogao ponavljati kao stubić pored puta,ku.ac bi mu ja stao! I tu nastaje ludački smjeh u autu da je mađarski carinik pomislio da smo se nadrogirali!
Kad god se vozim sam noću setim se te priče i ovog događaja, ali ne kao nešto strašno,naprotiv.
Ako se smijem nadovezati,ne zamerite, ovo me podsetilo na jedno noćno putovanje i u autu nas 4 .Vozimo se kroz Mađarsku,blizu smo granice,nigdje nikoga i naravno, kreću te neke priče strave. Kaže drugar kako je neki lik tako vozio sam noću i da ga stoper stopirao. On nije stao,nastavio je i nakon nekog vremena opet taj isti stoper ga stopira. On opet ne stane i nakon nekog vremena ista situacija ali lik stane. Sad zamislite scenu:u tom trenutku mi dolazimo na granicu, i ja se ubacujem: -ma meni bi se mogao ponavljati kao stubić pored puta,ku.ac bi mu ja stao! I tu nastaje ludački smjeh u autu da je mađarski carinik pomislio da smo se nadrogirali!
Kad god se vozim sam noću setim se te priče i ovog događaja, ali ne kao nešto strašno,naprotiv.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
Djoni
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER 5
Da volio sam Sirius dok je izlazio bio mi prva stvar uz alana forda. Objavljena je i jedna moja priča u Siriusu prije dosta godina.Kesha wrote:Naježih se, jbt!! Odlična!
Da nisi ljubitelj edicije Sirius, Djoni?
Logično bi bilo ipak da je imala rukavice.
Ali znam ih dosta takvih
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
-
Nobody
- Biker wannabe

- Vozim: Pusti bajker
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=D9S203f4gNA" onclick="window.open(this.href);return false; [/youtube]
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Cini mi se da nisam trepnuo dok nisam stigao do kraja

-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
Djoni
- Grijač guma

Hvala, što misliš da postavimo poziv da svatko tko je zadovoljan sa pričom plati Nikšićku kada budem prolazio kroz Crnu Goru, možda i one crnogorske uštipke samo brašna vode i ulja?mexiko wrote:Cini mi se da nisam trepnuo dok nisam stigao do kraja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
- CAMARO SS
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R - Location: Herceg Novi
Zar ono nisi trebao ljetos da prodjes al se ne sjecam da si se javljao 
Kroz HN kad budes da znas za sledeci put
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Po ovome što sam vidio, prvo bi morao da nađeš nekog da te vozi, a onda da te nosi...
Uostalom, u CG ne moraš ništa da radiš ili pišeš da bi dobio pivo od kolega, treba samo da se pojaviš.
Uostalom, u CG ne moraš ništa da radiš ili pišeš da bi dobio pivo od kolega, treba samo da se pojaviš.
-
Djoni
- Grijač guma

To je točno čak smo žena i ja uskladili GO za 15.08. plan je bio od rijeke do grčke i nazad (tura od 14 dana). Kada smo dočekali godišnji i trebali krenuti počela je kiša (13.08.2015), a najava je bila 10 (deset) dana kiše. Što je najgore oblaci su se kretali ka jugu pa bi od 14 dana imali 15 dana kiše. To čak ni ja ne volim tako da smo 7-8 dana proveli u toplicama sa zatvorenim bazenom, a 7 dana lutali Jadranom stigao sam samo do okolice Dubrovnika i Mostara. Možda ove godine budemo bolje sreće.CAMARO SS wrote:Zar ono nisi trebao ljetos da prodjes al se ne sjecam da si se javljao
-
Djoni
- Grijač guma

Znam čak sam prošle godine razmijenio broj moba sa DrMračnim i još jednim kolegom sa KLE foruma (gastrorider) u planiranju da prođem kroz Crnu Goru i upoznam još kolega na dva kotača, kako sam u jednom putopisu na forumu napisao volim se upoznati i družiti sa ljudima dobre volje. Dogodilo se kako sam opisao u prethodnom postu.ramaro wrote:Po ovome što sam vidio, prvo bi morao da nađeš nekog da te vozi, a onda da te nosi...
Planiram ako ove godine prolazim ostati dan ili dva u kampu maslina kod Petrovca pa ne treba nitko da me vozi, a još manje nosi - iako ne treniram svaki dan imam treninga sa moto susreta (poput onog u Bihaću koji sam opisao), tako da mi je bitno samo dobro društvo za popiti
Razlog zašto sam napisao i postao priču je već opisan (ono o vozačima sportiva).