I: Obuca

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
marinero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozim

Re: Obuca

Post by marinero »

Kolega, pogledaj u Efel Motors, bilo je nesto Dainese cizama ali manji brojevi, ako ti to odgovara.
Zatim imas u TCX brend, super odnos cijene i kvalitet, mogu se nabaviti u Sloveniju ako imas nacina
da ti ih ko posalje. Ja nosim Daytona Non Stop GTX, kupljene u Sloveniju, ispale 220 evra, proste pare
za njih, po lokalu Alpinestars duboke patike, u Luis su bile oko 120 evrica.
http://www.rentamoto.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Post by Pejamachine »

Bio u efel, imaju Dainese Tempest, dobre, vodootvorne ali bez ddry ili gtx membrane pa ce biti vruce a jos ih ovi prodaju 200e..cuo sam se sa ovim iz X motoa, cini mi se top ljudi, evo vidjecemo sto ce bit, narucicu tcx airtech sa gtx membranom...
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha xt 350

Post by filip xt350 »

Pejamachine wrote:... cuo sam se sa ovim iz X motoa, cini mi se top ljudi, evo vidjecemo sto ce bit, narucicu tcx airtech sa gtx membranom...
Do sad su me svaki put ispostovali 1/1... Evo skoro mi poslali gume varijanta danas za sjutra kod nas sam ih mogao dobit za jedno mjesec do dva dana
marinero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozim

Post by marinero »

Znaci Efel opet vratio cijene? Ko je X moto, isto Slovenci? Mislim da neces pogrijesiti sa
TCX brendom, odlican odnos cijene i kvaliteta, naravno vec znas da su GTX modeli
vodonepropusni.
http://www.rentamoto.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Re: I: Obuca

Post by Pejamachine »

Da, gtx vodonepropusan a dise tako da se nadam da ce mi ljeti koliko toliko biti prijatno u njima tj da mi se noga ne uparava...javljam utiske kad/ako dodju..

I da, xmoto subotica, koliko sam shvatio Filipa, u vlasnistvu Srbijanskog predstavnika na Dakaru..
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma

Post by filip xt350 »

Pejamachine wrote:
I da, xmoto subotica, koliko sam shvatio Filipa, u vlasnistvu Srbijanskog predstavnika na Dakaru..
Tako je... On je vlasnik... Jesi li od njih narucio na kraju? Kad sam ja kupovao cizme imali su extra cijene za Tcx
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Post by Pejamachine »

Upravo narucio TCX Airtech Evo od Xmotoa..cekamo da dodju pa cemo vidjeti..ovaj na revzillu ih hvali mada je pravi prodavac :)
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

više ili manje para od onoga što piše na FC moto?
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Post by Pejamachine »

Pa nemam potrebe kriti cijenu...160e - dostava busom tako da carine bez...nadam se da nema carinika ovodje da citaju ovo...:D
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma

Post by filip xt350 »

Pejamachine wrote:Pa nemam potrebe kriti cijenu...160e - dostava busom tako da carine bez...nadam se da nema carinika ovodje da citaju ovo...:D
Zaboravio si 10e vozacu autobusa jer on ocarini svaki put kao da nece :)
Post Reply