Kolega, pogledaj u Efel Motors, bilo je nesto Dainese cizama ali manji brojevi, ako ti to odgovara.
Zatim imas u TCX brend, super odnos cijene i kvalitet, mogu se nabaviti u Sloveniju ako imas nacina
da ti ih ko posalje. Ja nosim Daytona Non Stop GTX, kupljene u Sloveniju, ispale 220 evra, proste pare
za njih, po lokalu Alpinestars duboke patike, u Luis su bile oko 120 evrica.
I: Obuca
-
marinero
- Grijač guma

- Vozim: Vozim
Re: Obuca
http://www.rentamoto.me" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pejamachine
- Grijač guma

Bio u efel, imaju Dainese Tempest, dobre, vodootvorne ali bez ddry ili gtx membrane pa ce biti vruce a jos ih ovi prodaju 200e..cuo sam se sa ovim iz X motoa, cini mi se top ljudi, evo vidjecemo sto ce bit, narucicu tcx airtech sa gtx membranom...
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Do sad su me svaki put ispostovali 1/1... Evo skoro mi poslali gume varijanta danas za sjutra kod nas sam ih mogao dobit za jedno mjesec do dva danaPejamachine wrote:... cuo sam se sa ovim iz X motoa, cini mi se top ljudi, evo vidjecemo sto ce bit, narucicu tcx airtech sa gtx membranom...
-
marinero
- Grijač guma

- Vozim: Vozim
Znaci Efel opet vratio cijene? Ko je X moto, isto Slovenci? Mislim da neces pogrijesiti sa
TCX brendom, odlican odnos cijene i kvaliteta, naravno vec znas da su GTX modeli
vodonepropusni.
TCX brendom, odlican odnos cijene i kvaliteta, naravno vec znas da su GTX modeli
vodonepropusni.
http://www.rentamoto.me" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pejamachine
- Grijač guma

Re: I: Obuca
Da, gtx vodonepropusan a dise tako da se nadam da ce mi ljeti koliko toliko biti prijatno u njima tj da mi se noga ne uparava...javljam utiske kad/ako dodju..
I da, xmoto subotica, koliko sam shvatio Filipa, u vlasnistvu Srbijanskog predstavnika na Dakaru..
I da, xmoto subotica, koliko sam shvatio Filipa, u vlasnistvu Srbijanskog predstavnika na Dakaru..
-
filip xt350
- Grijač guma

Tako je... On je vlasnik... Jesi li od njih narucio na kraju? Kad sam ja kupovao cizme imali su extra cijene za TcxPejamachine wrote:
-
Pejamachine
- Grijač guma

Upravo narucio TCX Airtech Evo od Xmotoa..cekamo da dodju pa cemo vidjeti..ovaj na revzillu ih hvali mada je pravi prodavac 
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
više ili manje para od onoga što piše na FC moto?
-
Pejamachine
- Grijač guma

Pa nemam potrebe kriti cijenu...160e - dostava busom tako da carine bez...nadam se da nema carinika ovodje da citaju ovo...
-
filip xt350
- Grijač guma

Zaboravio si 10e vozacu autobusa jer on ocarini svaki put kao da necePejamachine wrote:Pa nemam potrebe kriti cijenu...160e - dostava busom tako da carine bez...nadam se da nema carinika ovodje da citaju ovo...