Costa di Amalfiana, Italija

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Re: Costa di Amalfiana, Italija

Post by Kesha »

Bravo, lijepo!
Polako žuri - Festina lente
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Počeo si da me nerviraš sa lijepim putopisima :shifty: :)
Začudih se da su tolike gužve bile u Maju mjesecu.. što će tek bit kad otopli moš mislit..
Nego me zanima jedna rabota, nisi imao problema sa dronom niđe? Mislim ono, priče o tome kako je zabranjeno da se koristi bez najave bla bla bla..
Inače kad putuješ tom dionicom(Napulj-Bari) gledaš da ne ostaviš motor ni na sekund samog e osta bez traga.

Bravo munjo, super!
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Ostao je on bez motora u sred Podgorice,sigurno ga pazi,zna jadan šta je muka :)
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Post by Pejamachine »

ice wrote:Počeo si da me nerviraš sa lijepim putopisima :shifty: :)
Začudih se da su tolike gužve bile u Maju mjesecu.. što će tek bit kad otopli moš mislit..
Nego me zanima jedna rabota, nisi imao problema sa dronom niđe? Mislim ono, priče o tome kako je zabranjeno da se koristi bez najave bla bla bla..
Inače kad putuješ tom dionicom(Napulj-Bari) gledaš da ne ostaviš motor ni na sekund samog e osta bez traga.

Bravo munjo, super!
Eee nervirao te ja onda stalno..no kakva mi je prognoza sa putovanjima, od sad pa na dalje, putovacu jedino kroz vase putopise izgleda.
1. Maj je bio, vjerujem da su zbog toga guzve bile. A bile su nenormalne.
Sa dronom nikakvih problema. Mada pazi, svi odreda mogu problem da prave. Od ovih na granici kad iznosim/unosim pa do onog sto mi pridje dok upravljam i kaze 'druze, aj samom do stanice'.
Treba neka dozvola za letenje. Ne sjekiram se puno oko toga. Mada moze se desit da zaglavim nedje
Inace, veca briga od te, mi je dok letim da dron ne pane na nekog ili slicno jer sa 50m visine, slobodnog pada, da pane nekom na glavu, taj bi ostao tu. Zato apel za sve koji upravljaju dronovima da se izbjegavaju preleti preko naseljenih mjesta.
Galiot wrote:Ostao je on bez motora u sred Podgorice,sigurno ga pazi,zna jadan šta je muka :)
Ostao bez, al opet je on tu :)
Post Reply