Polaganje za A
-
Alexandra
- Stoper

Re: Polaganje za A
Pa mozes i bez padobrana da skaces iz aviona, ali nije to to 
-
Bijelopoljac
- Stoper

Prije 10 dana je moj kum polagao.
120e platio auto skoli, 35e platio ljekarsko uvjerenje i sad kad bude podizao vozacku vjerovatno ce biti i tu neka taksa od 15-20e.
To je sto se placanja tice.
A za casove, on nije ni isao koliko ja znam. Otisao je na na dan polaganja dva-tri sata ranije i malo vjezbao poligon.
Ne znam da li su sta mijenjali tu, ali prije godinu dana kad sam ja polagao radio se slalom oko cunjeva (nekih 20ak metara), potom voznja po pravcu i zaustavljanje na zaustavnoj liniji (da presaltas u veci stepen prenosa i vratis u nizi) i na kraju se radila osmica. Vozis unutar onih linija (sirina nekih 50cm) i pravis osmicu dva puta a da ti tockovi ne izadju iz obiljezenog prosora i da ne dodirnes nogom tlo. Precnik na kome se radi je 6 metara (cini mi se, nisam za ovo 100% siguran) tako da imas dovoljno prostora i nije previse tesko.
Ja sam polaganju vozio Apriliju Leonardo 125 jer na dan polaganja Keeway Speed 125 nije htio da upali pa smo svi morali Apriliju da vozimo i bilo je lagano

120e platio auto skoli, 35e platio ljekarsko uvjerenje i sad kad bude podizao vozacku vjerovatno ce biti i tu neka taksa od 15-20e.
To je sto se placanja tice.
A za casove, on nije ni isao koliko ja znam. Otisao je na na dan polaganja dva-tri sata ranije i malo vjezbao poligon.
Ne znam da li su sta mijenjali tu, ali prije godinu dana kad sam ja polagao radio se slalom oko cunjeva (nekih 20ak metara), potom voznja po pravcu i zaustavljanje na zaustavnoj liniji (da presaltas u veci stepen prenosa i vratis u nizi) i na kraju se radila osmica. Vozis unutar onih linija (sirina nekih 50cm) i pravis osmicu dva puta a da ti tockovi ne izadju iz obiljezenog prosora i da ne dodirnes nogom tlo. Precnik na kome se radi je 6 metara (cini mi se, nisam za ovo 100% siguran) tako da imas dovoljno prostora i nije previse tesko.
Ja sam polaganju vozio Apriliju Leonardo 125 jer na dan polaganja Keeway Speed 125 nije htio da upali pa smo svi morali Apriliju da vozimo i bilo je lagano
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Pretpostavljam da nemaš položenu B kategoriju?Alexandra wrote:Pa mozes i bez padobrana da skaces iz aviona, ali nije to to
Svejedno, idi kod gospon Sveta na casove. On ce sa tobom raditi voznju kroz grad. Nemoj da padaš na ove priče o lakom polaganju na skuterima i sl. Tebi je cilj da naucis da vozis, a ne samo da dobijes kategoriju. Mada, iz gore prilozenog, pametnica si ti neka

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Worry less, ride more!
-
Alexandra
- Stoper

Imam B kat. Pa rekla sam na pocetku da mi je cilj da naucim da vozim makar, zato sam i pitala za neku auto skolu ili instruktora koji nece zakinuti pola casova i poslati me na polaganje. A da, ici cu kod gosn Sveta, posto ste ga toliko nafalili, mora biti dobar, jer ako vi ovdje ne znate, onda niko ne zna 
- dub_c
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki vStrom650
ili kupis neki R motor i ides u japanke do budve svaki dan puni gas...mnogi su tako 'naucili' 
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Eto kupis YBR250....super prvi motor
Worry less, ride more!
- advbiker
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS Adventure
Da nisam kod Sveta ucio, nznm bih li bio ovdje da pricam.Toliko korisnih stvari me naucio koje vazda primjenjujem pogotovo u gradskom saobracaju, koji je po meni najopasniji za motociklistu.
Alexandra wrote:Imam B kat. Pa rekla sam na pocetku da mi je cilj da naucim da vozim makar, zato sam i pitala za neku auto skolu ili instruktora koji nece zakinuti pola casova i poslati me na polaganje. A da, ici cu kod gosn Sveta, posto ste ga toliko nafalili, mora biti dobar, jer ako vi ovdje ne znate, onda niko ne zna
Tižu
Žutalj
Žutalj
- CVX
- Stoper

- Vozim: tabanići (privremeno)
ahahah!dub_c wrote:ili kupis neki R motor i ides u japanke do budve svaki dan puni gas...mnogi su tako 'naucili'
Ako IKAD budem držao prodavnicu moto opreme - bit će mi kupaći šorc i japanke u nekom ćošku, uz tekst "Moto oprema za Podgoričane".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Never ride faster than you guardian angel can fly
-
Alexandra
- Stoper

e pa salite se vi sad sa japankama, poceh ja kod cika Sveta, pa dako bude uskoro jedan bajker vise 
-
Kobra-senior
- Biker wannabe

- Vozim: Honda CB 500 XA
Bravo. Sa srećom