KTM 990 adventure ili KTM 990 SMT?

Novosti, komentari novih i starih motora...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: KTM 990 adventure ili KTM 990 SMT?

Post by DrMracni »

kad je Koma pregazio mongoliju sa stromom ( i Gasho krnovo sa gs-om) mislim da nema potrebe kupovati adventure :P
SMT djeluje mnogo okretniji i mozes ga upaliti i za krug po Cg a ne da te je sramota kad ga upalis da ne odes na jedno putovanje od par hiljada km :D
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
TO_FAST_for_YOU
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha fz1

Post by TO_FAST_for_YOU »

Smt naravno!!! :whistle: :whistle: :whistle:
U daljini cuju se kao gromovi!!!!
doktor
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki DL 1000 V-Strom, Honda CR 125 R

Post by doktor »

Dobar je adventure, ali SMT mi je nekako Uh!!!!
Bikers work is never done!
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

I Lisinski? Šta bi na kraju? Evo već neko vrijeme čekam da vidim jesi se ponovio u pilu a od tebe ni traga ni glasa :(
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

SMT naravno, mislim da adventure ima svoju striktnu namjenu dok ovaj moze sve sto i adventure samo je ljepsi i svestraniji.
Da mi treba motor za putovanje definitivno bih birao njega. Imao sam priliku da sjedim na njemu ali ne i da ga provozam...
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

DrMracni wrote:kad je Koma pregazio mongoliju sa stromom ( i Gasho krnovo sa gs-om) mislim da nema potrebe kupovati adventure :P
SMT djeluje mnogo okretniji i mozes ga upaliti i za krug po Cg a ne da te je sramota kad ga upalis da ne odes na jedno putovanje od par hiljada km :D
vidis nijesam uvijek podjednako pametan...
mozda je ipak varijanta adv-a bolja... nikad ne znas kad ces naici na los put, makadam rupe... kad kupis adventure mozes krenuti put azurne obale a onda jedno jutro u putu provesti alpskim bespucima... jednostavno nijesi ogranicen nicim, ipak nijesu to male pare...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Volio bih kad bi wulfy stavio Nikolinu i Moju sliku kako ganjamo z750 i Yamahu fazer po durmitorskim livadama sa asfaltnim gumama. Poenta je sledeca ako ces provesti 90% vremena na asfaltu a kupovat motor od 15 hiljada radi 10% makadama gdje je logika? Tih 10% makadama moze da se predje sa bilo kojim motorom. A da li znate da imaju 17" gume sa kramponima? Omeksas vjesanje stavis te gume i eto ti ga ofroad! E sad ako pricamo o putovanju kroz Afriku.......
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

Post by Jocko Africa »

ADVENTURE.... asvalt zna da dosadi.....
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

OBIS wrote:Volio bih kad bi wulfy stavio Nikolinu i Moju sliku kako ganjamo z750 i Yamahu fazer po durmitorskim livadama sa asfaltnim gumama. Poenta je sledeca ako ces provesti 90% vremena na asfaltu a kupovat motor od 15 hiljada radi 10% makadama gdje je logika? Tih 10% makadama moze da se predje sa bilo kojim motorom. A da li znate da imaju 17" gume sa kramponima? Omeksas vjesanje stavis te gume i eto ti ga ofroad! E sad ako pricamo o putovanju kroz Afriku.......
Ja bih voleo da se slazem sa ovim ali ne mogu :D Meni je sustinski offroda vrlo interesantan tako da sam ja uvek za ADV varijantu. Kad covek nema motor za offroad, on se i ne usudjuje da ga vozi. Sa ADV imas sansu da vozis lepo po asfaltu ali zato mozes i da jurcas po makadamu, livadama, vodi :D :D :D

E sad, ne kazem, moze i Z750 da ide po livadi ali kako? I tih 10% makadama sa bilo kojim motorom? Nesto tu bas nema smisla...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

kopljas wrote:
OBIS wrote:Volio bih kad bi wulfy stavio Nikolinu i Moju sliku kako ganjamo z750 i Yamahu fazer po durmitorskim livadama sa asfaltnim gumama. Poenta je sledeca ako ces provesti 90% vremena na asfaltu a kupovat motor od 15 hiljada radi 10% makadama gdje je logika? Tih 10% makadama moze da se predje sa bilo kojim motorom. A da li znate da imaju 17" gume sa kramponima? Omeksas vjesanje stavis te gume i eto ti ga ofroad! E sad ako pricamo o putovanju kroz Afriku.......
Ja bih voleo da se slazem sa ovim ali ne mogu :D Meni je sustinski offroda vrlo interesantan tako da sam ja uvek za ADV varijantu. Kad covek nema motor za offroad, on se i ne usudjuje da ga vozi. Sa ADV imas sansu da vozis lepo po asfaltu ali zato mozes i da jurcas po makadamu, livadama, vodi :D :D :D

E sad, ne kazem, moze i Z750 da ide po livadi ali kako? I tih 10% makadama sa bilo kojim motorom? Nesto tu bas nema smisla...

Meni se najvise svidja varijanta sa dva razlicita motora :dance:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Post Reply