Polaganje za A kategoriju

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Re: Polaganje za A kategoriju

Post by vuk »

Evo rekose da sam sposoban :D
Idemo dalje... ;)
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Srecno u subotu Vuce!!!Polako samo i nema frke,opusteno 8-)
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Madza wrote:Srecno u subotu Vuce!!!Polako samo i nema frke,opusteno 8-)
Tako je!!! Sa srecom, junace :D !!!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by vuk »

Bio sam juče na poligonu... :angry-cussing:
Znači, na nekom raspalom skuteru treba da napraviš "osmicu" tj. dva kruga koji imaju 4m u prečniku... Instruktor kaže da ni on ne može to da napravi da valja, "ali što ćemo, takav je pravilnik".
Posle toga treba držati pravac - jedno 20 metara na traci širokoj oko 50 cm, pa se treba zaustaviti prednjim točkom na liniji (tu demonstriraš umijeće kočenja ;) )
Konačno ide gradska vožnja sa tradicionalnim kretanjem ispred Pobjede, treba da se vozi po pravilima koja veze sa životom nemaju, da ne prepričavam sad. Brate :)
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Koja auto skola?
I kad stojim tesko me pratiti...
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by vuk »

Fu*k my father if i know :D
Neka cijega gazdu zna ovaj moj drug...
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Nemoj da te poligon nervira. On nosi samo dva negativna poena tako da ti nije presudan. Samo gradsku odradi kako treba, polako i bez treme, gledaj oko sebe a narocito pjesake.
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by vuk »

Ladno me čoek obori na gradsku danas, kaže nisam pratio zamišljenu liniju prilikom skretanja ulijevo. Ne mogu da vjerujem, vozačku imam već 17 godina i nikad nikakav udes i sad mi neki idiot soli pamet...
Kaže, pred skretanje treba da se prestrojim na lijevu stranu trake, pa pratim zamišljenu liniju dok ne završim skretanje, potom da pređem opet na desnu stranu trake... :angry-banghead:

Frajera ispred mene obori zato što nije propustio pješaka, a meni kaže (nakon što sam propustio jednog) da je bilo sigurnije da prođem tj. da nije trebalo da ga propustim... Kako sam samo popi*dio. Nekakav stari čoek, valjda nekakav šef/načelnik u saobraćajnoj policiji (Vuksanović, Vukčević, nešto na V...)

Sad, jedno konkretno pitanje: da li škole prijavljuju kandidate MUP-u tj. da li ja mogu podići papire od ovih kretena i poći u drugu školu na polaganje (npr. u neku đe ne moram polagati na njihov raspali motor nego mogu i na svoj?)

Bajdvej, na poligonu nisam imao negativnih, veli "sljedeći put ne moraš na poligon" - fala mu na priganice... :evil:
DUKA
Grijač guma
Grijač guma

Post by DUKA »

vuk wrote:Ladno me čoek obori na gradsku
vuce, nista strasno, ne znam u koju si skolu uzeo "obuku",
ovi mi njihovi razlozi izgledaju bzvz. ali...
idemo dalje... dva tri koraka unazad, zalet, i onda hoop, preskocis prepreku.
za papire bi trebao da se javis u auto skolu. mislim da predaju dokumenta u sup samo ako polozis.
poz, i srecno sledeci put
kako steee, kako ste svi ?!?!
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Vuce trebao si ti da dodjes i to polozis u CT. To ti ovamo izgleda ovako, sednes na vespicu, odvozas nekoliko cunjeva, napravis krug i opet odvozas one iste cunjeve. Sve traje nekih 10 do 15 sekundi maks, a pritom ne znam ni gleda li te iko. Onda se po zelji iscelivas sa instruktorom i coekom iz komisije, i onda ti oni ostali kandidati isto po zelji cestitaju i masu kad krenes :) Ako tu ne polozis iz prve, onda prijatelju, mi cemo odavde da ti masemo a ti treba da se drzis cetvorotockasa :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Post Reply