hahahhahahhaGaliot wrote:Ja imam svoje mišljenje ali se ne slažem sa njim.
Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cijene
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cije
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Galiot wrote:Ja imam svoje mišljenje ali se ne slažem sa njim.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Sniženje cjene prolaza kroz Sozinu neće popravit stanje u Crnoj Gori.
Pomoć sestrama Eraković neće pomoći da ima manje tužnih sudbina u Crnoj Gori
Dobrovoljno davanje krvi neće uticati na to da smo država sa najmanjim procentom dobrovoljnih davalaca krvi.
Obućeni u crvena odjela i noseći poklone u pojedine ustanove neće učiniti da ima manje djece sa posebnim potrebama
To što ... neće ... u Crnoj Gori (dodati, već, po potrebi)
No, ja ne bih da ovdje raspravljamo o socijalno-političko-klanovkom i inom uređenju Crne Gore.
Ovdje smo radi motociklizma i tog kosmopoltskog duha koji je zapravo i najzastupljeniji među motociklistima.
Sada u tom duhu ajde da sačekamo i zvanično oko ovoga za tunel Sozina.
Pozdrav za sve.
Pomoć sestrama Eraković neće pomoći da ima manje tužnih sudbina u Crnoj Gori
Dobrovoljno davanje krvi neće uticati na to da smo država sa najmanjim procentom dobrovoljnih davalaca krvi.
Obućeni u crvena odjela i noseći poklone u pojedine ustanove neće učiniti da ima manje djece sa posebnim potrebama
To što ... neće ... u Crnoj Gori (dodati, već, po potrebi)
No, ja ne bih da ovdje raspravljamo o socijalno-političko-klanovkom i inom uređenju Crne Gore.
Ovdje smo radi motociklizma i tog kosmopoltskog duha koji je zapravo i najzastupljeniji među motociklistima.
Sada u tom duhu ajde da sačekamo i zvanično oko ovoga za tunel Sozina.
Pozdrav za sve.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
LIONe, ođe je prvenstveno riječ o tunelu Sozina i tarifi koja se naplaćuje za motore. Dostina nas ima koji nismo zadovoljni cjelokupnom situacijom u državi, ali malo po malo grickamo i uzimamo ono što nama za naš moto svijet znači. Jesu mrvice u pitanju, ali ove mrvice kad se pokupe, meni makar, dosta znače. Oću li platit danas za 2 prolaska 5 ili 2 eura nije mi sve jedno, a to razvuci na cijelo ljeto/godinu pa viđi koliko si uštedio. To je što se tunela tiče, a onda oću li vozit motor po centru Podgorice ili neću opet mi dosta znači, pa sjutra ako Bog da oćemo li registrovat motor 500 ili 350eura isto mi dosta znači... sitnice koje se pokupe.
Što se tiče krupnih stvari, to već ostavljam drugim ustanovama i pokretačima nek rade zašta su plaćeni i nek pozivaju na razne manifestacije pa se i to da ispratit...
Uglavnom, ovo što je obećano od čelnih ljudi iz Ministarstva biće i sprovedeno u to ne sumnjam, samo malo strpljenja
Što se tiče krupnih stvari, to već ostavljam drugim ustanovama i pokretačima nek rade zašta su plaćeni i nek pozivaju na razne manifestacije pa se i to da ispratit...
Uglavnom, ovo što je obećano od čelnih ljudi iz Ministarstva biće i sprovedeno u to ne sumnjam, samo malo strpljenja
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Pun je mene vise k... Crne Gore odoh ja opet u Svedsku 
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Jeli te ko nagovorio opet ? Znas li da se snijeg otopio ?
Ljuti li mi te ko ?
A idemo kroz tunel pa da je 20e, e ono je merak zaista. Nabijamo gas, a ono buka, svi se okrecu za nama...
Cmokaaaaaaa
Ljuti li mi te ko ?
A idemo kroz tunel pa da je 20e, e ono je merak zaista. Nabijamo gas, a ono buka, svi se okrecu za nama...
Cmokaaaaaaa
Yamaha... Touching your heart
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Gledam kako nedjeljama tece jako konstruktivna rasprava, pa rekoh da i ja dodam jednu beskorisnu. OK je to sto se zalazemo za to pojeftinjenje prolaza, naravno, ali obzirom da sam cijelu zimu vozio i da nijesam za svo to vrijeme sreo 3 motora, ne vidim neku veliku korist od tog smanjenja cijene ako vecina vozi samo ljeti, jer ja licno kad je lijepo vrijeme nikad ne bih birao tunel, nego preko brda tj. cist vazduh i krivudav put kao smisao voznje motorom radije nego beskorisno turiranje u zagusljivom tunelu. Zato ja glasam za Petrovacke strane... i sve ostale strane.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Neka si se ti posra u trud ljudima koji izborise jeftiniji prolaz. Ave legendo.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
ja danas pasah kolima i dalje 2,5 e
+1389+
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
to jes za kola ka sa tvojim tablicama!NikGold wrote:ja danas pasah kolima i dalje 2,5 e