Nova Honda Africa Twin
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Nova Honda Africa Twin
Osim ovih sisa gore sto Janko rece, mozes i bmw 800gs, bmw 650 Xcountry
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
NikGold wrote:Imao sam priliku da se vozim sa covjeko koji vozi veliku teneru 1200 i vrlo opako je vozi u terenu tako da ja vise ne znam koji motor je za teren a koji nije. Radije cu pricati koji covjek nije za teren a koji jeste. |Da ne pisem o ljudima koji voze ktm990 950 stare afrike stare tenere. Granice su samo u nasim glavama
Opa! Kakav zaokret iz usta čovjeka koji do sad nije priznavao enduro preko 90kg... Janko, je li se to proširuju vidici ili se smanjuje gas? 
-
Djoni
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER 5
Kao prvo ispričavam se Jovanu koji je otvorio ovu temu što sam skrenu sa teme, nadam se da se neće ljutiti.
Hmmm ... što se tiče silikona u sise i usta nije loša ideja možda bih tako dobio veća prava u današnjem svijetu nego sada kao običan hetero i uz to luđak ali mislim da sam prestar da mijenjam seks sklonosti
.
Privlače me XTZ 660 tenere i BMW 650 xcountry. Ima netko direktna iskustva sa istima? Koliko su dobri za visoke ljude? Ujedno ako se sa generalkom može složiti nešto dobro i pouzdano za 4000 - 5000 eur, zašto ne (ostatak potrošim da ženi toliko nasilikoniram usta da ih jedva otvara (valjda će manje pričati i podhe...vati).
Hmmm ... što se tiče silikona u sise i usta nije loša ideja možda bih tako dobio veća prava u današnjem svijetu nego sada kao običan hetero i uz to luđak ali mislim da sam prestar da mijenjam seks sklonosti
Privlače me XTZ 660 tenere i BMW 650 xcountry. Ima netko direktna iskustva sa istima? Koliko su dobri za visoke ljude? Ujedno ako se sa generalkom može složiti nešto dobro i pouzdano za 4000 - 5000 eur, zašto ne (ostatak potrošim da ženi toliko nasilikoniram usta da ih jedva otvara (valjda će manje pričati i podhe...vati).
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Ja licno nikada ne bih kupio motor preko 135kg, sto manje to bolje ali da se i motori sa preko 250 kg mogu dobro voziti po makdamskim i traktorskim putevima sam se uvjerio vise puta. Samo treba znat ili znat i biti malo lud ili biti lud.ramaro wrote:NikGold wrote:Imao sam priliku da se vozim sa covjeko koji vozi veliku teneru 1200 i vrlo opako je vozi u terenu tako da ja vise ne znam koji motor je za teren a koji nije. Radije cu pricati koji covjek nije za teren a koji jeste. |Da ne pisem o ljudima koji voze ktm990 950 stare afrike stare tenere. Granice su samo u nasim glavamaOpa! Kakav zaokret iz usta čovjeka koji do sad nije priznavao enduro preko 90kg... Janko, je li se to proširuju vidici ili se smanjuje gas?
Djoni moras probat da vidis sto ti pase, nekome je premalo 50 ks koje ima mala tenera, mene bi vise brinula koja kila vise na tom motoru. Moras probat, ja uvijek svima koji su u nedoumici oko kupovine motora dajem moj motor na probu da bi znali u kojem pravcu da tragaju
+1389+
-
Djoni
- Grijač guma

Uz malu ispriku za skretanje sa teme
https://www.youtube.com/watch?v=b012nz0JiEA
https://www.youtube.com/watch?v=b012nz0JiEA
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
-
Djoni
- Grijač guma

Svakako Nik ali prvo pitam preporuke, potom pogledam što mi paše i nakon toga to probam. Kada sam prije 3 godine kupio twistera (er5 godište kraj 2005) ciljao sam KLE 500 ali kada sam sjeo na njega uvjerio sam se da je razmak sjedalo nogare (za noge) na oba motora skoro istovjetno (ista makina, a kle 500 precijenjen), a meni je to bitno za duge vožnje (mislim 500-600 km na dan) plus da može na makadam i off road bez problema (ne namjeravam voziti off road ali za slučaj da moram budući da želim naredne godine svaki godišnji provesti na putu "gdje mi padne na pamet", u tom dijelu pitam već sada budući da kupujem motor za narednih 10-15 godina, a poslije ... kako budem možda u domu za stare i nemoćne). Na ovom postu ste većinom dečki sa prašinanja pa sam pošao od toga da je to iz "prve ruke", a ne "filozofiramo da budemo pametni", kao što mi se dogodilo na motori.hr.NikGold wrote:Ja licno nikada ne bih kupio motor preko 135kg, sto manje to bolje ali da se i motori sa preko 250 kg mogu dobro voziti po makdamskim i traktorskim putevima sam se uvjerio vise puta. Samo treba znat ili znat i biti malo lud ili biti lud.ramaro wrote:NikGold wrote:Imao sam priliku da se vozim sa covjeko koji vozi veliku teneru 1200 i vrlo opako je vozi u terenu tako da ja vise ne znam koji motor je za teren a koji nije. Radije cu pricati koji covjek nije za teren a koji jeste. |Da ne pisem o ljudima koji voze ktm990 950 stare afrike stare tenere. Granice su samo u nasim glavamaOpa! Kakav zaokret iz usta čovjeka koji do sad nije priznavao enduro preko 90kg... Janko, je li se to proširuju vidici ili se smanjuje gas?
Djoni moras probat da vidis sto ti pase, nekome je premalo 50 ks koje ima mala tenera, mene bi vise brinula koja kila vise na tom motoru. Moras probat, ja uvijek svima koji su u nedoumici oko kupovine motora dajem moj motor na probu da bi znali u kojem pravcu da tragaju
Što se tiče 50 KS, to mi je dovoljno moj twister ima toliko i pretječem one sporije aute kamione i kampere na cesti bez problema, a žena i ja na motoru (ja 102 kg žena 70 + kamp oprema i prtljaga).
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
E ne znam, bez kad sam sjeo na nju u salonu, prodavac me pitao sto te boli 
Tako mi je sjela dobro da je to strasno, odusevio sam se, a nijesam je provozao.
Idealan mator za zajebanciju, mislim da bi ga mogao popet dje god oces i poc s njim naput oko svijeta jedno pet godina. Tako mi se ucinio dobar!
Samo bih trazio da zajebu tradiciju i da mi ne stavljaju one zlatne felme.
Tako mi je sjela dobro da je to strasno, odusevio sam se, a nijesam je provozao.
Idealan mator za zajebanciju, mislim da bi ga mogao popet dje god oces i poc s njim naput oko svijeta jedno pet godina. Tako mi se ucinio dobar!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- dub_c
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki vStrom650
Ja sam vidio forumasa sa njegovom tricolore i razmisljao sam da ga obalim i preuzmem volan honde. aaaaaaali se uzdrzah.

Samo bih ja ovako nesto za sledecu godinu ako se bude moglo

Samo bih ja ovako nesto za sledecu godinu ako se bude moglo

- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
sLowRider wrote:E ne znam, bez kad sam sjeo na nju u salonu, prodavac me pitao sto te boli
Eto zivi dokaz da se o ukusima ne raspravlja
Meni npr. nikako nije legla...tvrd sic,nepregledna naprijed(iliti ja malecki),izgledom bzv....
i moj favorit je f 800,iako ne znam zasto,more gari samo punut u auspuh
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Amer provozao i rekao
https://m.youtube.com/watch?v=SyIwO_w3FfM" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.youtube.com/watch?v=SyIwO_w3FfM" onclick="window.open(this.href);return false;
Hold your horses, man
Freeride
Freeride