Koje gume koristite
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Koje gume koristite
ne znam za toga u Dalmatinsku, ali ja sam nosio gume u Tuzi - Castellana. Ljudi sasvim korektno i brzo zavrse posao
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Ja trenutno, na oba morora, koristim IZLIZANE 
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- viper
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki Burgman 650
Za skuteraše :
Ja na burgmanu od ove sezone koristim Pirelli diablo scooter
http://www.pirellityre.com/web/catalog/ ... eType=MOTO" onclick="window.open(this.href);return false;
I mogu reći da sam zadovoljan, sasvim lijepo se slaže čak i sa najočajnijim asfaltom na svijetu iliti budvanskim !
Ja na burgmanu od ove sezone koristim Pirelli diablo scooter
http://www.pirellityre.com/web/catalog/ ... eType=MOTO" onclick="window.open(this.href);return false;
I mogu reći da sam zadovoljan, sasvim lijepo se slaže čak i sa najočajnijim asfaltom na svijetu iliti budvanskim !
- Sledgehammer
- Grijač guma

- Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007 - Location: Hrvatska, Mraclin
Michelin Pilot Power.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Meni je zadnja Metzeler k2 leti brate nesto sam nesiguran pri vecim brzinama u krivinu ili mi se cini ili mu ja bas ebavam majku...

No dako nadjem one Metzeler M5 da potrgujem brzo...dako pocinem sa gumama vise.

No dako nadjem one Metzeler M5 da potrgujem brzo...dako pocinem sa gumama vise.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Mislim da sam gledao te Metzeler M5 u "Tuttomoto" radnji u Budvi,mada ako voziš oštro,možda da razmisliš o Metzeler racetec K3 gumi,koja je homologirana za cestovnu vožnju,spada u domen hypersport gume. Zaboravih dodati da i tih guma ima u istoj radnji.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Mozes li mi broj nac radnje Tuttomoto BD ikako?
P.S. Ne vozim vala preostro, imam svojih momenata i bubica kao i svi ali mi se cini da se ne pitam smotorom pri vecim brzinama u krivine
sa ovom gumom sto mi je trenutno pozadi...
A trosi se guma nevjerovatno, na ochi mi se troshi...Sprdnja.
Rekoshe mi rodjaci koji zive u Pariz da u svaku prodavnicu motora tamo koju su posli fale Metzeler M5, kazu da su to najbolje gume koje su trenutno na trzistu.
Dolaze mi sad 27-mog i htjeli su da mi ih donesu ali zamisli moraju da se cekaju 15 dana kad ih kupis tamo pa nema sanse da stignu do njihovog dolaska ovamo...Pi kako sam se razocarao, a vec sam ih 27-mog vidio na moju mashineriju
P.S. Ne vozim vala preostro, imam svojih momenata i bubica kao i svi ali mi se cini da se ne pitam smotorom pri vecim brzinama u krivine
Rekoshe mi rodjaci koji zive u Pariz da u svaku prodavnicu motora tamo koju su posli fale Metzeler M5, kazu da su to najbolje gume koje su trenutno na trzistu.
Dolaze mi sad 27-mog i htjeli su da mi ih donesu ali zamisli moraju da se cekaju 15 dana kad ih kupis tamo pa nema sanse da stignu do njihovog dolaska ovamo...Pi kako sam se razocarao, a vec sam ih 27-mog vidio na moju mashineriju
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
033 458 726 Tuttomoto Budva.N-i-k-O wrote:Mozes li mi broj nac radnje Tuttomoto BD ikako?
Pored njih,Metzeler gume drži i VG moto u BR i PG. Broj u BR je 030 340 585
Što se tiče tvog "ne pitanja sa motorom",moraš objasniti šta ti se dešava sa motorom?
Može biti da si prepumpao zadnju gumu jer koliko je meni poznato,K2 je racing guma koja se pumpa na niži pritisak nego standardne cestovne gume.
Ako se isto bude dešavalo i kad zamjeniš gume,treba poraditi na vješanju motora.
Ako se i onda bude dešavalo,smanji brzinu u krivinama
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Hvala ti brate za brojeve!
ahahahahhahaa kako se presmijah na ovo "ako ni to ne bude - smanji malo brzinu po krivina" aahahahahaahhaahha!
Dajem ja prevelike zalagaje za mene osjecam ja to sobzirom da sam enduro prije ovoga zla vozio, nije ni chudo sto se gica to shto moze
.
Mada ne ginu mi ove M5 sad siguran budi, ima da pjevam dok budem bio u krivinu "lomi ga mala - LOMI GA U KOLJENO"!! ahahahahahahahha
ahahahahhahaa kako se presmijah na ovo "ako ni to ne bude - smanji malo brzinu po krivina" aahahahahaahhaahha!
Dajem ja prevelike zalagaje za mene osjecam ja to sobzirom da sam enduro prije ovoga zla vozio, nije ni chudo sto se gica to shto moze
Mada ne ginu mi ove M5 sad siguran budi, ima da pjevam dok budem bio u krivinu "lomi ga mala - LOMI GA U KOLJENO"!! ahahahahahahahha
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
sto se tice metzelera..za mene je to vrhunsak gumai ja preko toga ne trazim....
a ov sto ti imas je malo vise orijentisana za stazu ...da ne kazem skroz ..pa ti zato mozda leti po krivinama jer treba vremena da se bas zagrije, a i sto kaze kolega galiot mozda je prepumpana....na te gume za stazu(bar na grobniku) zadnja se pumpa na 1,4bara a prednja na 1.9br....a i trosi se masala.....
a M5..to je vrh guma sigurnooo.a i mislim da je imas u dubrovniku..a to nije daleko....pa se raspitaj...