Akcija za smanjenje cijene registracije, putarina i sl.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: Akcija za smanjenje cijene registracije, putarina i sl.
Jeli se desavalo kad vama da ga rastegnete po nekoj pravini, ono bas jako, tipa 180-220 i da se posle toga kad se spustite na 80-100km, osjecate kao vrhuuuunski kreteni?
I kad stojim tesko me pratiti...
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Divljanje je relativan pojam
Meni, koji sam za sebe bio ubijeđen da "ja ne divljam ka' neki", se desilo da ga teram oko 120 kroz neko selo posle Novog Pazara, kad se jedno malo dijete zatrčalo put ulice. Dijete je srećom skrenulo u dvorište
a ja sam se osjetio kao vrhunsko govedo kome treba uzet i motor i vozačku i još mu dat po prknu...
- Space Director
- NLB Moderator
Pomnozi to sa 2x, pa ces dobiti otprilike slican osjecajvuk wrote:Divljanje je relativan pojamMeni, koji sam za sebe bio ubijeđen da "ja ne divljam ka' neki", se desilo da ga teram oko 120 kroz neko selo posle Novog Pazara, kad se jedno malo dijete zatrčalo put ulice. Dijete je srećom skrenulo u dvorište
a ja sam se osjetio kao vrhunsko govedo kome treba uzet i motor i vozačku i još mu dat po prknu...
Meni se desilo par puta da sam preko Vranjine vozio, bas, bas brzo, i kad na kraju one pravine na ulazak u Vranjinu ukapiram da sam mogao da poginem ili se osakatim radi ... cega..? Stvarno ta brzina i izigravanje ispaljenog metka ne nudi nikakav osjecaj u poredjenju sa onim sto dolazi posle.
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
e sad posle ovih ispada da se preselimo na temu o ponasnaju u saobracaju pa da ribamo druge , tj vozace auta i slicno ?
)) a space, hahahahahha vrhunski opisan osjecaj, e sad ne kontam jel ga smatras losim il ? posto ja cim sjednem se ocjecam kao kreten kad nabijem gas izdusim pa usporim osjecam se vrhuuuuuuunski kreten al sa osmjehom, gotivno, nista lose
(mada ni mimo motora nisam daleko od kretena)
risk,is what makes life worth living.
- Space Director
- NLB Moderator
sparco wrote:e sad posle ovih ispada da se preselimo na temu o ponasnaju u saobracaju pa da ribamo druge , tj vozace auta i slicno ?)) a space, hahahahahha vrhunski opisan osjecaj, e sad ne kontam jel ga smatras losim il ? posto ja cim sjednem se ocjecam kao kreten kad nabijem gas izdusim pa usporim osjecam se vrhuuuuuuunski kreten al sa osmjehom, gotivno, nista lose
(mada ni mimo motora nisam daleko od kretena)
Kad tako nabucam gas, pa razvucem dvjesta preko Vranjine, osjecam se posle kao ljakse... jer, em sto sam mogao poginuti ili se osakatiti, em sto me niko nije vidio koliki sam majstor i ludak da ga razvucem na pravinu...
Zato ga je mozda bolje stiskat 200 kroz centar, pa te svi vide i misle da si ljakse, a ti se osjecas, zavisno od toga kako dozivljavas tu vrstu "podviga", kao ljakse ili kao kralj. Ili ako pogines, ne osjecas se nikako, mozda malo izlomljeno...
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Braco moja,slazem se da je seljacki kroz grad stiskat motor,ali na otvoreno ko voli nek izvoli...a ko ce se kako osjecat to je njegova licna stvar.
Kritike treba ovako i onako vozit ili ovoliko i onoliko...onda batali motor!
Na forum pored mnogih primjedi na voznju 99% clanova stisne motor kad im se ukaze prilika,a ko ne umije ili ne smije neka
I svi pricaju kako posle punog gasa se osjecaju jer su mogli stradat itd.Momci posle j.banja nema kajanja
moze se 20 na sat stradat,jes da su manje sanse ali isto se moze desit.Neko jednom krene 200 u zivotu pa ga nema vise!
Kritike treba ovako i onako vozit ili ovoliko i onoliko...onda batali motor!
Na forum pored mnogih primjedi na voznju 99% clanova stisne motor kad im se ukaze prilika,a ko ne umije ili ne smije neka
I svi pricaju kako posle punog gasa se osjecaju jer su mogli stradat itd.Momci posle j.banja nema kajanja
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Što ćemo mi te ni matori nemozu preko 140 
+1389+
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Kad ne postoji opasnost da čoek ubije nekoga drugoga do li sebe, kako mu drago. To kad se pravimo fini i trezveni, inače ga čepi kako kome dođe u momentuMadza wrote:...na otvoreno ko voli nek izvoli...
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Space Director wrote:Jeli se desavalo kad vama da ga rastegnete po nekoj pravini, ono bas jako, tipa 180-220 i da se posle toga kad se spustite na 80-100km, osjecate kao vrhuuuunski kreteni?
Dobar si ortak.. Dobar..
Ja se ne sjecam kad sam zadnji put vozio 180, a kamo li preko 200. Nije mi gust. Ubije me vjetar i buka.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Ista stvar,jbg,vozim naked. Tu do 130-140km/h,nebitno pravac ili krivinaDu-Monster wrote:Space Director wrote:Jeli se desavalo kad vama da ga rastegnete po nekoj pravini, ono bas jako, tipa 180-220 i da se posle toga kad se spustite na 80-100km, osjecate kao vrhuuuunski kreteni?
Dobar si ortak.. Dobar..
Ja se ne sjecam kad sam zadnji put vozio 180, a kamo li preko 200. Nije mi gust. Ubije me vjetar i buka.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija