Kupovina polovnog motora?

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: Kupovina polovnog motora?

Post by sLowRider »

Meni su oni vstromovi proslogodisnji trenutno najbolja trgovina u cg
Hold your horses, man
Freeride
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

jovan wrote:To sam ja i mislio, da si se pokajao zbog ergonomije. Ne zato sto motor nema snage, sto joj fali dvadesetak KS. Ni zato sto se ne vozi bas najbolje, jer je na njoj vjesanje prevazideno, zastarelo, bez ikakvog podesavanja, kao na Dominatoru. Ni zato sto ram nije bas najbolji za motor jer se isti koristi na skuteru. Nijesam ja na to pomislio nego samo na ergonomiju. U pravu si, Honda pravi dobre motore, samo je NC750 najgori koji su napravili.
Uzmi tog GSA i ne nalazi mu mane, nego prodavaj tu Hondu , pada joj vrtoglavo cijena.
"Dobar konj ima hiljadu mana, a loš samo jednu".

Pored toga što je najjeftiniji pravi motor, a najzahvalniji za održavanje zbog naprednih inžinjerskih rješenja i kvaliteta proizvodnje, i što je jedan od najuniverzalnijih, sa kojim možeš i na put i oko kuće, upravljiva, povozna i manevrabilna, troši 3.8L kad je gaziš, 3.4 normalne vožnje, i što je jedna od najprodavanijih - i među ljepše je motore.

Snage ima dovoljno za zrele ljude, "inteligentan", "racionalan" izbor kažu reviewi, nije za dizanje na zadnji ni bukanje. A koliko je slab i spor: ja sam po tome vaas na tim "dobrim" motorima od Virpazara do Podgorice čekao 15 minuta.

Što se tiče toga da ram dijeli sa skuterom Integra: Izašla je Adventure varijanta toga skutera - pa ti vidi :geek:

GSa ću kuoit kad CG uđe u EU ili NATO - kad svi budemo truli bogataši!

Uzeću dotad možda onog Jankovog 800gs - novog :roll: ...
Polako žuri - Festina lente
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Reviewi, šta god to značilo, kažu i da je to enduro motor, a on nema ni e od enduro motora. Toliko je upravljiv da smo mi sa našim starim ragama tebe čekali nekoliko puta po 15 minuta od Virpazara do Ostrosa, kad smo već kod čekanja :D Nego da ne pričamo dalje o Hondi, možda neki potencijalni kupac ovo čita, a ne bih volio da neko odustane od kupovine tvog motora zbog mog pisanja. A isto tako ne bih volio da neko iz neznanja kupi taj motor, pa da se kaje za pola godine.
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Kesha »

Ne kažu reviewi da je to enduro nego reklame.

Ovđe je bilo pitanje snage i čekanja vas do mraka.

Što se čekanja mene tiče: Stajali smo da gledamo jezero i da Žuti piški.
Što se upravljivosti tiče - Gume jesu bile pri kraju, ali to se nije puno osjećalo - uostalom nove su na njega evo par stotina km.

A da spasiš potencijalne kupce - napiši sveobuhvatnu kritiku. Uzmi motor tri dana, vozi ga svuđe i ja ti garantujem da ćeš se zaljubiti, i onda napiši review. I spasićeš ih tako što ćeš ga ti kupit :violin:

Argumenta, ne osjećanja...
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Vas dvojica počinjete da me zabrinjavate: čačkate se i raspravljate kao dvoje srednjoškolaca koje se sviđaju jedno drugom. Uzmite sobu :-D
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

probah i ja tu Hondu. nijesam od znanja i vještine, ali meni se motor nije svidio. što bi bilo kad bi bilo, itd (da sam manji, da mi je širi, i slično) ne znam. da je to kvalitetan motor, i najpovoljnija kupovina (ne kažem najbolja) vjerovatno da jes. a meni se nije svidio.
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Kesha »

Eksplozija ponude polovnjaka: od KTM 1190, Hondi - Varadero, NC700X, Afrike Twin - dvije stare, Cross Runner 800, custom 750, 1000R, preko BMW 1000XR i RR, 800GS do Aprilia ETV Caponord, Ducati 1199, Suzuki 1800 custom...

Cijene: što skuplje - to povoljnije!
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Misliš što starije to skuplje? Afrike iz devedesetih po 4-5000€, Suzuki DR800 Big 6000€. Pa, toliko su bili kad su bili novi prije 20 i kusur godina... Sprdnja!
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

ramaro wrote:Misliš što starije to skuplje? Afrike iz devedesetih po 4-5000€, Suzuki DR800 Big 6000€. Pa, toliko su bili kad su bili novi prije 20 i kusur godina... Sprdnja!
Prodaju, a nije im cukar u vodu. Već su ušli u zonu oldtajmera. Ako naleti kolekcionar, onda Ok. Cijena je prava. Ako se ne pojavi kolekcionar, onda ce sledece godine taj motor bit jos stariji godinu, a cijena ista ili veća. Pa sad vidi!? Image

Sent from my GT-P5110 using Tapatalk
Worry less, ride more!
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

kakvi crni oldtimeri i bakraci, lamine ka afrike stare ka grcka ?
risk,is what makes life worth living.
Post Reply