U jbte ja mislio bikerski forum..
Zenidba - doslo i meni...
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: Zenidba - doslo i meni...
Bracno savjetovaliste?

Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Space Director wrote:Gasho, istina je, nisam probao pa ne znam, ali odredjene vizije bracnog zivota koje ja imam prilike da vidim, nikako mi se ne dopadaju, ali, nikako.
Valjda je sve stvar mogucnosti i dobre organizacije, sta li.
Pa kad vidis Jockovu svadbu, odmah bi pristao, zar ne...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Aham, svadba je extra, vidio sam na slikama, bilo je vrhunskih riba!Gasho wrote:Space Director wrote:Gasho, istina je, nisam probao pa ne znam, ali odredjene vizije bracnog zivota koje ja imam prilike da vidim, nikako mi se ne dopadaju, ali, nikako.
Pa kad vidis Jockovu svadbu, odmah bi pristao, zar ne...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Zaklet vi se mogu u sve najmilije da nema nista ljepse no se sa svojim djetetom igrat, peckat ga, pomamljivat, gnjavit , pricat mu price i to pomocu BEAHR sistema za komunikaciju na motoru ......... pa onda uvece u kakvom hotelu posle vecere pricat kako smo koga pretekli....... kako smo koju krivinu prosli .... kako smo puno brzi od majke ....... kako .....
Ditertore sve je stvar organizacije i ......... ja se sa neozenjenima nebih mijenjao
Све би и некако ........... да један дан црни ђаво не доведе код нас у кућу Аветног Тодора, неког извањег бабиног рођака. Како Тодор стаде на праг, залелека баба: Вакат је да ми се ово дијете прижени, да леже с каком, јел де Тодоре? А он још ожењен није, зграну се Тодор ............................ Па знаш ли ти кукавче шта нам чиниш, пита ме, а троје га држи. Знаш ли ти шта чиниш? .........................................................................кад се он прекрсти и сручи у столицу! Дува, колута очима, призива ваздуг упомоћ, ........ па вели: Знаш ли ти да вас свијет нина ђецу, нако ти? Знаш ли ти да се у данашње вријеме свачија ђеца упишавају, нако твоја? Жени се, а притиска прстом, жени се, а притиснуо, мозак проби, жени се, знаш ли ти шта је у данашње вријеме имат жену? Оћу реког, женићу се, скочићу с моста, ако треба, само прс макни,,,,,,,,,,,

Ditertore sve je stvar organizacije i ......... ja se sa neozenjenima nebih mijenjao
Све би и некако ........... да један дан црни ђаво не доведе код нас у кућу Аветног Тодора, неког извањег бабиног рођака. Како Тодор стаде на праг, залелека баба: Вакат је да ми се ово дијете прижени, да леже с каком, јел де Тодоре? А он још ожењен није, зграну се Тодор ............................ Па знаш ли ти кукавче шта нам чиниш, пита ме, а троје га држи. Знаш ли ти шта чиниш? .........................................................................кад се он прекрсти и сручи у столицу! Дува, колута очима, призива ваздуг упомоћ, ........ па вели: Знаш ли ти да вас свијет нина ђецу, нако ти? Знаш ли ти да се у данашње вријеме свачија ђеца упишавају, нако твоја? Жени се, а притиска прстом, жени се, а притиснуо, мозак проби, жени се, знаш ли ти шта је у данашње вријеме имат жену? Оћу реког, женићу се, скочићу с моста, ако треба, само прс макни,,,,,,,,,,,
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Što bi rekao Đorđe Balašević: "..Od sve šale još će neko i da strada"
Kako se meni čini,direktore,ako Ti ne nađeš naćiće Ti kolege curu za udaju pa će Ti biti da Ti je došlo...
Ma kako sam glup,SAD sam shvatio zašto Ti ovo pišeš!! Kod nas se kaže"ne laje pas zbog sela već zbog sebe" a tako i Ti,jer Ti se bojiš slijedećeg:
Kako se meni čini,direktore,ako Ti ne nađeš naćiće Ti kolege curu za udaju pa će Ti biti da Ti je došlo...
Ma kako sam glup,SAD sam shvatio zašto Ti ovo pišeš!! Kod nas se kaže"ne laje pas zbog sela već zbog sebe" a tako i Ti,jer Ti se bojiš slijedećeg:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Zao mi je sto ne mogu cesce nac vremena da se kompa dofatim.
Od direktorove zayebancije ispade extra tema.
@direktor
Brate, do prije godinu dana nisam ni pomisljao da se zenim iako sam bio u vezi vec duze godina, ali nesto mi prelomi, ne znam, nesto dodje u covjeku i kaze da je dosta bilo ovakvoga zivota, i posto su neke stvari dosle na svoje mjesto (citaj - rijesio sam pitanje svih pitanja - ono stambeno), ta prica o odgovornosti, porodici, djeci nekako pocne samo da se namece i pocne mnooogo da ti prija. Vjeruj mi, pricaces za koju godinu - govorio mi je onaj ludi Ivan Grozni sa foruma - nema nista ljepse od trenutka kada ti dovedu i pokazu ono malo zgepce i shvatis "U JEBOTE, I JA POSTAH OTAC!"
.
Od direktorove zayebancije ispade extra tema.
@direktor
Brate, do prije godinu dana nisam ni pomisljao da se zenim iako sam bio u vezi vec duze godina, ali nesto mi prelomi, ne znam, nesto dodje u covjeku i kaze da je dosta bilo ovakvoga zivota, i posto su neke stvari dosle na svoje mjesto (citaj - rijesio sam pitanje svih pitanja - ono stambeno), ta prica o odgovornosti, porodici, djeci nekako pocne samo da se namece i pocne mnooogo da ti prija. Vjeruj mi, pricaces za koju godinu - govorio mi je onaj ludi Ivan Grozni sa foruma - nema nista ljepse od trenutka kada ti dovedu i pokazu ono malo zgepce i shvatis "U JEBOTE, I JA POSTAH OTAC!"
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
dodacu jos ovo.....kada curice dobijete tek ste onda tatice sa velllllllliiiiiiiiiikkkkkkkkkkkim T...
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

Kompromisa, samo kompromisaSpace Director wrote:Gasho, istina je, nisam probao pa ne znam, ali odredjene vizije bracnog zivota koje ja imam prilike da vidim, nikako mi se ne dopadaju, ali, nikako.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

E, da i ovo bih jednog dana volio da budemjagerbd wrote:dodacu jos ovo.....kada curice dobijete tek ste onda tatice sa velllllllliiiiiiiiiikkkkkkkkkkkim T...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Mislim da se mogu ukljucit u ovu temu, s obzirom da imam jedno 10 godina bracnog staza iza sebe, i Bogu hvala, dvoje djece, sina i cerku. Direktor ih zna od kad su se rodili. A da on zna sa djecom to sam se uvjerio licno, i steta da taj talenat ne koristi za svoju
I meni su znala nekad da tudja djeca budu interesantna na pola sata, sat ili dva i to je bilo sve. Ali od kad sam dobio svoju, jednostavno o tako necemu ne razmisljas. Sjecam se prvi put kad je moja zena posla kod njenih da prespava sa djecom, ja pomislih "ljepota da se odmorim kad dodjem s posla, da odspavam i poslije da odskitam nedje kroz pjacu". Kad sam dosao kuci i otvorio vrata i kad me ona sablasna tisina docekala ja sam se najezio, jedva sam cekao da nesto pojedem i da bjezim iz kuce. Imao sam osjecaj kao da sam u pecinu usao. Jednostavno, koliko god oni da skacum da vicu, da me probude ako cu da odmorim poslije posla, sve to ne smeta, samo kad su tu. Nema mi nista jlepse nego kad mi cerka dodje ujtro u krevet kod mene i kaze mi "tatice volim te najvise na svijet, do neba i nazad", kad ja i sin odemo na utakmicu, kad odemo u kafic i ja mu pricamkako je nekad bilo kako je sad....ono cemu je Roki pricao. A brak kao brak, samo kompromisi i razumijevanje i nema greske. I sto nekok rece, ne bihe nikad mijenjao sa neozenjenim. Ma mogu ja filozofirat do sjutra ovako, jednostavno to coeku dodje odjenom u glavu i kraj. To se ne moze opisat ( i ako ja ovo oduzih) to treba da se dozivi. Jednostavno je tako.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!