mp3 player ?

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Charuga
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: ZX-10R

Re: mp3 player ?

Post by Charuga »

Nikada nisam koristio....privlaci me jedino onaj deo gde neko pomenu "dosadni autoput" koji se trudim maximalno da izbegavam....
Image
.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Počeo sam ove sezone da koristim mp3 player tj,da slušam mjuzu dok se vozim. Isprobao sam varijante tipa zvučnici u kacigi,pa ovi,pa oni,pa ovakve slušalice i na kraju mi najviše odgovaraju one super male koje se potpuno uguraju u uši. Moram da napomenem da imam dosta buke u kacigi tako da nisam ništa izgubio ovim potezom,samo umjesto buke vjetra slušam mjuzu po izboru. Koristim ga skoro stalno,jedino ne na kraćim dionicama kao npr.kad idem do grada na piće itd.Ne pojačavam ga previše,tako da čujem dosta što se zbiva oko mene. Imam mali crypton player,isti oblik kao I-pod nano i baš sam zadovoljan,preko 6 sati drži baterija a mali je i ima štipaljku,zakačim ga za kaiš ili već gdje mi odgovara.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

vjerovali ili ne-12 godina se bavim bas muzikom.u kucu da se ne hvalim imam jedno od najboljih i najacih ozvucenja,kad pojacam zemlja se trese a zvuk je da mozes da pricas,a muzika buca li buca...u auto i na motor nikako ne volim muziku,smeta mi,bas me dekoncetrise.ako i slusam u auto,to je vrlo tiho. :mrgreen:
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Za voznju van grada-Ipod shuffle,male slusalice...i joooj sto volim miris od benzinaaaa... :violin: ...
14:23
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Ja one male ne mogu da trpim u usima nikako..i mislim da ubiju spoljne zvuke pa moze bit opasno..ugradio sam male zvucnike u kacigu tako da ima finih basova i cuje se spolja dovoljno ..
Putovati je dva put zivjeti...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

ja već odavno imam raznih zvukova kroz glavu i to mp 1000000000 player pa mi je gore pomenuta stvar višak
+1389+
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

ZoranM wrote:Ja one male ne mogu da trpim u usima nikako..i mislim da ubiju spoljne zvuke pa moze bit opasno..ugradio sam male zvucnike u kacigu tako da ima finih basova i cuje se spolja dovoljno ..
Ja sam bio protiv bilo kakve muzike u usima, jer sam mislio da odvlaci paznju, ali ovaj izum koji je Zoran "napravio" je extra stvar. Muziku cujes taman koliko treba, ne ometa ti paznju, cujes saobracaj oko tebe, a ne iritira usi, jer su integrisane sa kacigom.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Post Reply