Ne zna ja nista...ja nemam motor i nemoj te mene mijesat u te stvari za podrivanje pravnog i finansijskog sitema drzaveHogar wrote:caesar wrote:Cekam da mi jave kad ce taj okrugli sto. Poslednji put rekose da nema para u budzetu i da treba uraditi projekciju smanjenja poreza na budzet. Tako da sad tragam za informacijom koliko ima motocikala i u kojim kategorijama u CG. Moram i nekog iz MUPa zvati oko ovog
Pitaj mexikanca, mozda ti on moze pomoci.
Registracija
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Re: Registracija
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- djetk0
- Grijač guma

oce li biti frke oko registracije.....
u saobracajnoj pise da je crni...a ja sam mu stavio komplet bijele plastike.... mogu li im objasniti ja usmeno sto i kako....
jer nijesam kupio u servisu te plastike pa da imam racun ili tome slicno
u saobracajnoj pise da je crni...a ja sam mu stavio komplet bijele plastike.... mogu li im objasniti ja usmeno sto i kako....
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
djetk0 wrote:oce li biti frke oko registracije.....
Meni pise za auto da je plava boja,a ustvari je metalik zelena...za apriliju pegaso,pise da je aprilija verso...tako da...ponesi pare i sve ce boje da se sloze
- djetk0
- Grijač guma

e pa dobro... mislim objasnicu im da sam mijenjao boju.. tj plastike... pa neka provjere broj motora i cudaVeDzA wrote:djetk0 wrote:oce li biti frke oko registracije.....
Meni pise za auto da je plava boja,a ustvari je metalik zelena...za apriliju pegaso,pise da je aprilija verso...tako da...ponesi pare i sve ce boje da se sloze
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Svojevremeno sam se interesovao za proceduru promjene boje u saobracajnoj zbog farbanja vozila. Ako se dobro sjecam, podjes sa fiskalnim racunom na Masinski fakultet, gdje oni pisu izvjestaj o promjeni boje sa kojim ti u MUPu samo promjene sta pise u saobracajnoj. Ne garantujem da je tacno ovako, ali sigurno znam da moras imati fiskalni racun. 
- djetk0
- Grijač guma

u nk se radi registracija....Hogar wrote:Svojevremeno sam se interesovao za proceduru promjene boje u saobracajnoj zbog farbanja vozila. Ako se dobro sjecam, podjes sa fiskalnim racunom na Masinski fakultet, gdje oni pisu izvjestaj o promjeni boje sa kojim ti u MUPu samo promjene sta pise u saobracajnoj. Ne garantujem da je tacno ovako, ali sigurno znam da moras imati fiskalni racun.
eo vidjecemo... racun NEMAM
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Nacuh nesto da ce od maja mjeseca stupit na snagu novi zakon za registraciju plovila i motocikala, po kojem ce se isti moc registrovat na tri mjeseca.
Bilo bi lijepo...
Bilo bi lijepo...
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
sLowRider wrote:Nacuh nesto da ce od maja mjeseca stupit na snagu novi zakon za registraciju plovila i motocikala, po kojem ce se isti moc registrovat na tri mjeseca.
Bilo bi lijepo...
To bi bilo dobro...mada nije lose ni na pola godine,samo kad bi i cijenu prepolovili
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
Shto Bi to Lijepo Bilo.....Samo Bih Ga Ljeti Registrovao....Banja...
Ali sumnja da ce Biti neka DObra Cijena Ipak za ta 3 mjeseca.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Ja registrovah, prevedoh sa BR na PG, uzeh tablice po meraku i zeleni karton, 19-tog podizem tablice...pukoh 7-8 stotina na sve...
Bice ove sezone kad me budete zvali na voznju - imam obaveza, nemam kad (za gorivo necu imat)
.
Bice ove sezone kad me budete zvali na voznju - imam obaveza, nemam kad (za gorivo necu imat)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;