Registracija

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Post Reply
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Re: Registracija

Post by mexiko »

Hogar wrote:
caesar wrote:Cekam da mi jave kad ce taj okrugli sto. Poslednji put rekose da nema para u budzetu i da treba uraditi projekciju smanjenja poreza na budzet. Tako da sad tragam za informacijom koliko ima motocikala i u kojim kategorijama u CG. Moram i nekog iz MUPa zvati oko ovog

Pitaj mexikanca, mozda ti on moze pomoci.
Ne zna ja nista...ja nemam motor i nemoj te mene mijesat u te stvari za podrivanje pravnog i finansijskog sitema drzave :naughty: :whistle:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

oce li biti frke oko registracije.....

u saobracajnoj pise da je crni...a ja sam mu stavio komplet bijele plastike.... mogu li im objasniti ja usmeno sto i kako....
jer nijesam kupio u servisu te plastike pa da imam racun ili tome slicno ;)
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

djetk0 wrote:oce li biti frke oko registracije.....

u saobracajnoj pise da je crni...a ja sam mu stavio komplet bijele plastike.... mogu li im objasniti ja usmeno sto i kako....

Meni pise za auto da je plava boja,a ustvari je metalik zelena...za apriliju pegaso,pise da je aprilija verso...tako da...ponesi pare i sve ce boje da se sloze ;)
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

VeDzA wrote:
djetk0 wrote:oce li biti frke oko registracije.....

Meni pise za auto da je plava boja,a ustvari je metalik zelena...za apriliju pegaso,pise da je aprilija verso...tako da...ponesi pare i sve ce boje da se sloze ;)
e pa dobro... mislim objasnicu im da sam mijenjao boju.. tj plastike... pa neka provjere broj motora i cuda ;)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Svojevremeno sam se interesovao za proceduru promjene boje u saobracajnoj zbog farbanja vozila. Ako se dobro sjecam, podjes sa fiskalnim racunom na Masinski fakultet, gdje oni pisu izvjestaj o promjeni boje sa kojim ti u MUPu samo promjene sta pise u saobracajnoj. Ne garantujem da je tacno ovako, ali sigurno znam da moras imati fiskalni racun. :)
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

Hogar wrote:Svojevremeno sam se interesovao za proceduru promjene boje u saobracajnoj zbog farbanja vozila. Ako se dobro sjecam, podjes sa fiskalnim racunom na Masinski fakultet, gdje oni pisu izvjestaj o promjeni boje sa kojim ti u MUPu samo promjene sta pise u saobracajnoj. Ne garantujem da je tacno ovako, ali sigurno znam da moras imati fiskalni racun. :)
u nk se radi registracija....
eo vidjecemo... racun NEMAM :)
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Nacuh nesto da ce od maja mjeseca stupit na snagu novi zakon za registraciju plovila i motocikala, po kojem ce se isti moc registrovat na tri mjeseca.
Bilo bi lijepo...
Hold your horses, man
Freeride
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

sLowRider wrote:Nacuh nesto da ce od maja mjeseca stupit na snagu novi zakon za registraciju plovila i motocikala, po kojem ce se isti moc registrovat na tri mjeseca.
Bilo bi lijepo...

To bi bilo dobro...mada nije lose ni na pola godine,samo kad bi i cijenu prepolovili :mrgreen:
Markenzi Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Husqvarna SM610

Post by Markenzi Pg »

Shto Bi to Lijepo Bilo.....Samo Bih Ga Ljeti Registrovao....Banja... :D Ali sumnja da ce Biti neka DObra Cijena Ipak za ta 3 mjeseca.
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Ja registrovah, prevedoh sa BR na PG, uzeh tablice po meraku i zeleni karton, 19-tog podizem tablice...pukoh 7-8 stotina na sve...
Bice ove sezone kad me budete zvali na voznju - imam obaveza, nemam kad (za gorivo necu imat) :D.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply