Honda CBR 600 RR 2008

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: Honda CBR 600 RR 2008

Post by bu2rider »

Du-Monster wrote:Reko bi covjek, ovako sa strane, da kakvog NCR-a prodajes.
Stete da ne, jer bi bubreg prodo i doso ti klecat i pjevat pod prozorom :mrgreen:

No da se vratimo na temu, nekako mi paznja pada vise na osobu koja prica nego sto prica. Oliti imade li kredibilitet, svak od nas moze laprdat. Naslusao sam se ja, pogotovo, svakojakih prica velikih znalaca. Reko bi, glupost je neiskorjenjiva. Za probleme kod Shivera nijesam cuo, a imade ih kod nas, plus ih dosta drkosa voze, u japankama i mnogo velikim i skupim naocalama. Al evo, voze, bas cu prosnjuhat malo, interesantna mi je ta prica o crkavanju istih..

Vazno je, koji god stroj da imades, da se odrzava kako Bog zapovjeda, u covjeka koji zna sto cini i zime nema. Izdvojenih slucajeva ce vazda biti, na zalost. ;)
ja sam se raspitivao bas za apriliu shiver jer sam i sam htio da je kupim kad je izasla ali je srecom, po mene, te godine kad je izaskla kasnije dosla na trziste..mislim nedje krajem avgusta...ina srecu ja kupih novog hornet...nego da kazem da su mi bas likovi iz okolice dubrovnika i nedje iz splita pricali o problemima sa istim..ja inace ne volim lupetati i pricati stvari koje nisu provjerene ili iz mog iskustva ili iz iskustva ljudi koji voze te motore...tako da...sto ne mora da znaci da je to los motor..ali kao i kod svih motora kako koga zadesi jbg..
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Pričalo se, a vala i pisalo u Moto Reviju ili Moto Puls ili tako nešto, o problemu koji Shiver ima s elektronskim gasom, navodno zna bit neposlušan i nestašan. Djeluje kao softverska greška koja se lako da ispraviti, a vjerovatno je upravo to pokrenulo lavinu priča.
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

konkretno ovaj jedan mokam nije imao tih problema, a ni drugih..jedanom se javljalo stalno alarm da odmah stane...i td....posto ima previse elektronike za jedan motor nije ni cudo sto se toliko gresaka javlja...nego da ne kvarimo covjeku oglas nije mjesto za ovu temu ;)
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Meni se Shiver konkretno uchinio zanimljivim motorom,
okretan, lak, zabavan, snage ima pofino, visok kad se sjedne na njega iako djeluje kao da je mali.
Iskreno mnogo mi je ono elektronike 3 moda voznje, te gas, te ovo te ono...Bojim se od toga ali mi je ostao
kao zanimljiv motor. Da ima neki Dorsoduro DOBAR od provjerenog momka, uzeo bih ga. :)

Uh :)
Image
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Ima jedan Shiver DOBAR od provjerenog momka, ali nije na prodaju ;)
Evo ti kako je izgledao juce: http://www.imagebanana.com/view/7d9eum6 ... 181830.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh 8-)
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

goku wrote:Ima jedan Shiver DOBAR od provjerenog momka, ali nije na prodaju ;)
Evo ti kako je izgledao juce: http://www.imagebanana.com/view/7d9eum6 ... 181830.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Uh 8-)
Svako se zali na toga momka pa sad ne znam...Nebih da mi uvali nesto :p.

Jeli isti motor i elektronika u Shiver i Dorsoduro (750)?
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Naravno ;)
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

goku wrote:Naravno ;)
Isti je to djavo onda samo drugo pakovanje.
Dobri su to motori... ;)
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

a sto se cini sa ovim bajkerom..daj,brate da ti skratim ,,muke,,...ja cu kupit hondu.samo da te micemo sa oglasa i da mos mirnije spat :D :D jer se ovo nece bez gusala zavrsavat :mrgreen: daj admine banuj ga da pocinemo....ili mu dajte neke benificije da ide na testiranje motora po njemackoj i italiji,samo da ga micemo odale :lol: :lol:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ma on i ne prodaje motor, samo se hvali ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply