koji janko? jel ovaj te sa njim diže zadnji točak, ili onaj na koji stoji motor kad oce da se odmara?NikGold wrote:pitaj direktora jer je kod mene uzeo taj stender iz luisa, za te pare odličan
Centralni stender
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Centralni stender
- poka
- Ready for DAKAR

kunem ti se i ti ćeš dobit! samo uplati Janku 100 eura na račun, i ja ti garantujem sledeći mjesec dobijaš nešto!sparco wrote:svi dobise iz tog luisa nesto od tebe bez ja , smrc
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
poksone aj izmjeri tacke dje ti se kaci stender , i dodji da izmjerimo moj pa ako valja skidam ja dajem da napravis po njemu ?!??!
risk,is what makes life worth living.
- poka
- Ready for DAKAR

sparco wrote:poksone aj izmjeri tacke dje ti se kaci stender , i dodji da izmjerimo moj pa ako valja skidam ja dajem da napravis po njemu ?!??!
zvacu te kasnije da svratim i da pogledamo. ali mislim da nije isto. svakako cujemo se popodne. a definitivno cu napravit "ono za podizanje zadnjeg tocka"
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
A nemojte ,ljudi,da skidate stender,znate li koji je to posaaaaaaaa.......poka wrote:sparco wrote:poksone aj izmjeri tacke dje ti se kaci stender , i dodji da izmjerimo moj pa ako valja skidam ja dajem da napravis po njemu ?!??!
zvacu te kasnije da svratim i da pogledamo. ali mislim da nije isto. svakako cujemo se popodne. a definitivno cu napravit "ono za podizanje zadnjeg tocka"
14:23
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
hehehehehe lako cemo to gurnemo motor niz stepenice on se zbambarise i otpane nosac ;p
risk,is what makes life worth living.