ice wrote:
Uz svo poštovanje prema tebi, ali me kopka tvoja rekacija na postavljenu temu. Velimlje, stari putopisac, što ti bi te se pronađe prozvano što bi rekli "niizčega"?
Koliko sam ja shvatio iz Du-Monsterovog posta, ako želiš možeš putovat i ovakvim čudima, i da ti bude lijepo ako to stvarno voliš. Možeš odustat od svakodnevnog luxuza kog dobijaš od all rounder-a, da ih ne pominjem sad znamo svi koji su to motori.
dobro i kazes , niizcega
radi se samo o tome da Du-monster i mnogi sa slicnim razmisljanjima kao on ne postavljaju temu
Ko kaze da ne moze dulji dir sa R-om ?
ili
Zar su nam stvarno potrebni PUTNI ( touring , sport touring i slicno ) bikeovi za dulji dir ?
nego se kaci na ''adventure'' , ko da nema nikog drugog da ''proziva'''
Za mene , oduvek sam to rekao , motorista je moj prijatelj , ne interesuje me sta vozi , ni koji su njegovi razlozi da vozi bas taj tip motora
ali , neki se sa tim ne slazu , pa su ljudi koji vole neki tip motora , pre svega te nazovi ''adventure'' motore
tema razgovora i razpravljanja o tome koliko mi gresimo i nemamo pojma , jer eto moze i ovako
Ne smeta meni ni malo ako neko ne voli ''adventure'' motore ili da budemo precizniji , jos vec grupa ljudi koji ne vole BMW
ali me malo nervira kad probaju nekome da nametnu svoja razmisljanja
nisam vise toliko mlad da bi imao strpljenja i vremena za necije gluposti
A jos manje imam strpljenja i vremena da izpravljam krive Drine
e , zato si u pravu , niizcega ......
Falco wrote:Poznati putopisac Charuga iz Beograda obisao je svojim Kawasakijem Ninja skoro sve sto se obici moze. Izbor motora je stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Poznajem Charugu licno , ja sam ga i ''izprovocirao'' da se zaputi na silne neke planinske prelaze dok je bio u Svajcarskoj ,
ali i on bi vise voleo da je imao neki drugi motor na tim turama , nekoliko puta mi je to rekao ...
mozda ne ''adventure'' , ali malo komotnije
ali covek voli inace R-ove , pa je morao da ''pregrmi'' poneki bol u rukama
A i njegova devojka nema sanse da je mogla taj put tako lako da podnese , sve i da je htela ....
A pored toga , rekoh znam Zeljka , moze da prebije trojicu ovakvih ko sto sam ja , tolike su mu ruke , tako da ...
P.S. ne primam savete da odem na bodi bilding ... meni je sasvim OK kakav sam ....