Motor do 125cc

Novosti, komentari novih i starih motora...
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM adventure 1190,Yamaha XT660X,Yamaha R6

Re: Motor do 125cc

Post by BalsaNo1 »

Sutra idem u Pg i definitivno odlucujem oce li bit honda cbr 125 hrc replica al je problem sto se mora cekat ili cu uzet wr.U vg moto u bar su mi rekli da ako ga budem kupio da ce mi ga podignut za odprilike 3cm tako da ce ima visinu od nekih 830mm sto i nije tolko malo.Al najveci problem sto nikad nisam probo ni wr ni cbr pa neznam kako se voze i nikad nisam imao slican motor kao sto je Wr to jes nikad nisam imo sm,rr jesam samo ovaj cbr nije klasicni rr pa me to najvise privuklo jer ja volim da mi je i krsteno sjediste ne da sjedim na neku stupinu hehehe...Sutra vam javljam sto sam uradio i sta sam uzeo pa cu ako odma uzmem motor bacit i neke slike al me interesujem ovaj slep sto ICE nudi kolko bi me izaso bar do lepetana odatle ga ja mogu vozit posto ja jos nemam dozvolu a da ja cekam kad ce se ovi iz yamahe smilovat da mi ga dovezu to necu...Eto tolko od mene pozdrav i hvala svima za predloge. :D
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma

Post by BalsaNo1 »

Evo da vam javim da sam zvanicno motorizovan, kupio sam wr i dobio sam yamaha jaknu cijelo zadovoljstvo me izaslo ravno 4440e i motor ce bit kod mn za par dana....Mislim da sam pravilno postupio utiske i slike cu vam dat kad dodje motor :-D.. pozdrav
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Neka je sa srećom!

Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Srecno bilo!!! Sad samo pamet u glavu i oprezno uvijek! Ful oprema se podrazumijeva

Sent from my RD02
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma

Post by BalsaNo1 »

Hvala,hvala..Opremu nosim full i na skuter a kamoli na motor i na 50cc se mora nosit jer nikad se nezna moze li kakva budala izlecet.. :-D
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma

Post by BalsaNo1 »

Evo da se pohvalim doso motor sutra slike. :D Sve u svemu odlican motorin za tu kubikazu samo mu je cijenapo mojim kriterijumima malo prevelika no ajde sto je tu je sve drugo je stvarno full i visina je idealna.... :D :D
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma

Post by BalsaNo1 »

Ljudi moji dobri posto nisam se ni sjetio da postavim slike motora evo sacu ih postavit do sad sam napravio od aprila 15 000km jbg vozio se :D.Bio malo na skupove tipa:Zlatibor,Mostar,Bijeljina,Ulcinj,trebinje itd itd....Na motor sam promjenio nekoliko stvari tipa:Auspuh stavljen protocniji SC project,acerbis handguardovi,haris ruckice,rizoma led stop(CRKO) :( pa mi je trenutno onaj mali led iz acimica,stavio sam kn filter za vazduh,xenon,poziciju i jos mnogo detalja na plastike.Trenutno nemam slike sa tom opremom na njega pa cu vam ih postavit za koji dan jer sad nemam volje slikavat al za sad evo jedna stara od kad sam ga kupio :D Ovo monster vise nema :D Nakon 15 000km i nekoliko duzih putovanja sa 125cc mogu vam rec da vrijedi svaku paru odlican za grad trosi 2 do 2 ipo litra otvorene voznje to je smijeh kako god se vozi,a radi kao :violin:

Image
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

junacki nema sta...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Svaka čast!
Nije bitno koliki je motor i kakav, uvjek je najbolji onaj motor koji se vozi. Ja za ovu sezonu nijesam uspio ne trećinu ove kilometraže da napravim.
BalsaNo1
Grijač guma
Grijač guma

Post by BalsaNo1 »

Imo sam vremena na pretek nema skole,tek sam sa 2. razred tako da sam proveo ljeto po skupovima i u voznji :D
Post Reply