....nista to onda...neki drugi...al tezak svega 113 kg...šteta@NikGold.....meni Yamaha WR450F pari kao idealan motor...kakav joj je ram samo...vrhunski...al 10000 EuRića

....nista to onda...neki drugi...al tezak svega 113 kg...šteta

Sve što si napisao je tako i mislim da sam samo sa jednom vožnjom zavolio ovaj "sport".NikGold wrote:...Previse blata, prasine, puno napora i snage...

a dobro ljudi, precerujete li ili ja pojma nemam..ni da on vas jase a ne vi njega..poslije voznje off-om, mene je jedino dupe razvaljvalo..bas nisam mogao da sjedim...markobr wrote:Sve što si napisao je tako i mislim da sam samo sa jednom vožnjom zavolio ovaj "sport".NikGold wrote:...Previse blata, prasine, puno napora i snage...
Ali ovaj dio što sam podebljao bih posebno izdvojio, u jednom momentu sam pomislio "padam u nesvjest"))) a onda mi se to ponavljalo nekoliko puta. Kad smo se motorima penjali po nekim brdima i livadama imao sam osjećaj kao da trčim neđe ili kao da ga guram jbt, a ne da ga kontorlišem ručicom gasa,
Na kraju je sve bilo super, mislim da nam je to bio bolji trening nego da smo cijeli dan igrali fudbal
A onda 7 dana poslije, UPALA mišića, namjerno sam napisao velikim slovima jer je baš bila upala koji nikad u životu nisam doživio, pa nisam mogao da se smijem koliko me sve boljelo...