Naime, post iznad, napisao sam kako sam samo opet rastavio sistem, ocistio ga i vratio i ono cudom nekim ne toci...ali poslije malo voznje kroz grad, naravno da je protocilo..cuo sam se sa Jovanom, razmatrali sto i kako kad on dolazi na opciju da mozda toci izmedju klipa i gumice..kako bi rijesio to predlozi da stavim navoj konca izmedju gumice i klipa ili teflon traku za vodu..sa time bih ubio dvije muve jednim udarcem jer ako toci izmedju klipa i gumice zaustavice tu a samimi tim sto stavljam sloj izmedju gumice i klipa povecavam precnik gumice tako da ce bolje dihtovati izmedju gumice i cilindra..
Tako i uradih...skinuh gumicu pazljivo da je ne pocijepam, namotah 5x teflon trake na klip, vratih gumicu kad ono feder nece da vrati klip..razmisljam, mnogo sam stavio teflona..potom stavih samo 3x teflona i udje i radi top...vratio one osigurace, prozracih sistem ponovo i pravac voznja na test..opalih preko cetinja, bd, tunjel,pg nekih 130km i trudio sam se da radim sto vise sa kvacilom da ga opteretim..kad dodjoh kuci ono sve suvo...moje srece