Prvo nisam imao dozvolu do prije pola godine. Nikako da stignem to da zavrsim, zbog broda, pa samim tim nisam ni motor registrovao, nego sam vozio po brdima na divljaka. Od Sutorinskog Polja pa preko Mojdeza do Krusevica i dalje na Orjen, to mi je bila ruta obilazaka. Umio sam i da malo prodjem magistralom pa preko Tople na Poda i dalje na Dizdaricu i u te krajeve. U svakom slucaja bjezanija od civilizacije, nit dozvole nit vazece saobracajne.
Padovi, ostecenja, regularno odrzavanje, sve to mi je isto odnelo dosta vremena, gdje je motor umio da stoji podobro rastavljen u garazi.
A s druge strane, ovaj DR sa 650ccm na jednom cilindru i kranponkama, iskreno i nije za grad.
Jos mu je prijasnji vlasnik otvorio izduv, tako da kud god sam proso da je bilo ljudi, svi su se okrecali od pucnjave. Plasio sam zene i malu djecu, po ulicama
Evo javljam se sa aerodroma, vracam se kuci, pa bi trebalo da me bude sa fazerom po gradu.
Jos onda kada sam uzimao dr-a, sam ti rekao da cu se javiti, medjutim tada sam otisao za BG. Tamo sacekao kraj odmora, kod druga i nakon toga otisao na brod. Tako da, od odmora do odmora, vrijeme proleti.