Kod nas u gradu cijena varira, od kuće do kuće i po 40-50€
cjena registracije
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Re: cjena registracije
Blago vama u PG onda 
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
I skocio bi za druga, sto je najvaznije!sLowRider wrote:Moja preporuka za Podgoricane je nas kolega cavlovic sa foruma. Brzo, efikasno i povoljno, a i dobar je djecak
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Slavo
- Biker wannabe

- Vozim: Honda Hornet
pa dodjes onda u PG i registrujesDamir'Tattoo wrote:Blago vama u PG onda
vise nije vazno iz kojeg si grada i na koje je table motorin
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Kako neSlavo wrote:pa dodjes onda u PG i registrujesDamir'Tattoo wrote:Blago vama u PG onda
vise nije vazno iz kojeg si grada i na koje je table motorinsamo registrujes, auto kuca posalje papire u taj grad dje treba i ti posle 10dana podjes za dokumenta
Umjesto da se papiri predaju u bilo koji MUP, a tablica podize u gradu gdje vlasnik zeli, oni su iskomplikovali tako da registrovanje vozila iz drugih gradova nije bas zazivjelo.
-
VitaminC
- Biker wannabe

- Vozim: Aprilia Scarabeo
2008 god, 500ccm, 40 ks- 148 eur produzenje.
- Slavo
- Biker wannabe

Zasto mislis da nece ? Ja sam tako registrovao motor sasvim normalno. E sad mozda su meni ucinjeli ali sto znam niti poznajem ljude niti ista .cavlovic wrote:Kako neSlavo wrote:pa dodjes onda u PG i registrujesDamir'Tattoo wrote:Blago vama u PG onda
vise nije vazno iz kojeg si grada i na koje je table motorinsamo registrujes, auto kuca posalje papire u taj grad dje treba i ti posle 10dana podjes za dokumenta
Ti papiri treba da se odnesu u MUP u Niksicu, a zbog jednog predmeta nece nijedna auto kuca iz PG ici u Niksic.
Umjesto da se papiri predaju u bilo koji MUP, a tablica podize u gradu gdje vlasnik zeli, oni su iskomplikovali tako da registrovanje vozila iz drugih gradova nije bas zazivjelo.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Ako su ti ucinjeli, onda su ti to i naplatili. Do niksica i nazad ima 10 EUR goriva, malo amortizacije, tri sata vremena (oko 7-8 EUR trosak radnika) i sl. Jednostavno je neisplativo zbog jednog predmeta ici u drugi grad pa to nije praksa vecini.Slavo wrote:Zasto mislis da nece ? Ja sam tako registrovao motor sasvim normalno. E sad mozda su meni ucinjeli ali sto znam niti poznajem ljude niti ista .
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Ne znam kako svi rade, tako da je moguce i da grijesim, ali ne vidim ekonomsku isplativost odlazenja u drugi grad da se preda jedan predmet. To je sve greska MUP-a i ogranicenih umova koji ne umiju da rade svoj posao i uvijek kaskamo za svijetom preko 20 godina.
- Slavo
- Biker wannabe

mene interesuje daje li ko na rate u PG , osim ovo preko penzionera i chuda ???
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Daje cavlovic s foruma...
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Slavo
- Biker wannabe

poslao sam mu PM
pa cekamo odgovor
daje Lovcen preko penzionera do 12mj. no je problem teba babu sa sela dovodit i maltretirat radi registracije
daje Lovcen preko penzionera do 12mj. no je problem teba babu sa sela dovodit i maltretirat radi registracije