Poslusaj. Bilo bi steta da te ne bude vise na ovom forumu.[`_`] wrote:ocu vala
pitanje u vezi zakona
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Re: pitanje u vezi zakona
-
Fail Cube
- Grijač guma

- Vozim: Nista? :S
Kad vec pominjete ovakve situacije, ja bih zamolio ako zna ko dva momka koja se voze na KTM-ovima, da smanje jurnjavu kroz grad. U subotu sam jednog od njih vidio na bulevaru kod "DANA", gle je na zadnjem tocku proletio izmedju autobusa i kola i preletio preko pjesackog... Scena za zamislit uzas.
- [`_`]
- Grijač guma

imam jos Jedno pitanje za vukana posto vidim da se dobro snalazi sa ovim zakonima.
da li negdje u zakonu pise ,kako i zasto ti policija moze oduzeti vozilo kojim upravljas i na koliko.
drugu su mi oduzeli motor na rutinskoj kontroli je,nije imao vozacku motor je bio registrovan i napisali su mu prijavu.
motor uduzeli na neodredjeno ,a vratili mu ga tek posle nekih mjesec dana i to jedva.
po nekom mom misljenju nemaju pravo da ti oduzmu vozilo ma kakav prekrsaj napravio,a poznato mi je da su ranije u nk oduzimali ljudima motore ako ih zaustave bez kacige
da li negdje u zakonu pise ,kako i zasto ti policija moze oduzeti vozilo kojim upravljas i na koliko.
drugu su mi oduzeli motor na rutinskoj kontroli je,nije imao vozacku motor je bio registrovan i napisali su mu prijavu.
motor uduzeli na neodredjeno ,a vratili mu ga tek posle nekih mjesec dana i to jedva.
po nekom mom misljenju nemaju pravo da ti oduzmu vozilo ma kakav prekrsaj napravio,a poznato mi je da su ranije u nk oduzimali ljudima motore ako ih zaustave bez kacige
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Ako službeno lice sumlja ili ima dojavu da je neko vozilo neregularno može ga zaplijeniti zbog provjere uz naravno izdatu potvrdu. Vještačenja , komisije , izvještaj interpola umije da se otegne , što je vlasnik vozila bahatiji više će čekat
. Odavno se ova fora koristi za smirivanje mangupa , puuno prije nego što smo i ti i ja rođeni . poz
Vukan će bole da odgovori on je odlikaš
ps. ustvari probaj da voziš neregistrovano auto duže od 15 dana pa će ti se samo kasti
Vukan će bole da odgovori on je odlikaš
ps. ustvari probaj da voziš neregistrovano auto duže od 15 dana pa će ti se samo kasti
+1389+
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
probaj to u Italiju da uradis pa ces vidjeti imaju li pravo[`_`] wrote:..........oduzeli motor na rutinskoj kontroli je,nije imao vozacku motor je bio registrovan i napisali su mu prijavu. motor uduzeli na neodredjeno ,a vratili mu ga tek posle nekih mjesec dana i to jedva.
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
znaci sve je cisto !? Nebih ja pricao o ovome na forumu, kad vec imas takvu privilegiju cuti i uzivaj vjerovatno ce ti opet trebat...[`_`] wrote:nikakva muljevina nego ,otac valjda poznaje nekog pa su mu dali vozacku ,a on meni nije rekao tek posle mjesec dana od uduzimanja al svakako sam bio u inostranstvo pa mi nije in trebala,ali sad bih izludjeo mjesec dana bez vozacke.
Bilo bi korektno kad bi se brisali ovakvi tekstovi dje se spominju ona dvojica Mito i onaj Korupcija..... toga kod nas nema, tako da ko zna sta je tebi cale dao:-)
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...