Beznin se nemoze zamrznuti ako je temperatura veca od -40C sto prepostavljam ti i niko drugi nece da vozi motor po tim uslovima. Znaci ako nemas vode u benzinu karburatori se nece zamrznuti.sparco wrote:kako zbrinuti karbove na zimskoj voznji, od pojave zaledjivanja ?
Odrzavanje motocikla
- mali caca
- Grijač guma

- Vozim: BMW S1000RR 2011 trkaci motor
Ducati 748 1997 trkaci motor - Location: Vancouver, BC
Re: Odrzavanje motocikla
Pristojan momak, al' lud u mozak
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
sparco wrote:hahahha murs ovo ce mi bit evri dej kar za posao i po kisi i cijelu zimu, kao i svaki do sad , pa me zaisto zanima ako mi se to desi
Zbilja, znas li koliko imas ukupno kilometara na motorima, obzirom da ih koristis svaki dan za posao?
I kad stojim tesko me pratiti...
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
nemam blage veze, vozim samo dok vidim crveno dospem vozim dalje
ovih dana se nisam skidao sve bez kise dane sam se nedje vozikao, u subotu idem na djir odma, a kad bude ona tranja moja gotova, mjericu pa javim , znam da u sezoni sam sa stromom i yamahom pucao po 10k u dva mjeseca vikendima vozeci samo
risk,is what makes life worth living.
- Space Director
- NLB Moderator
sparco wrote:nemam blage veze, vozim samo dok vidim crveno dospem vozim daljeovih dana se nisam skidao sve bez kise dane sam se nedje vozikao, u subotu idem na djir odma, a kad bude ona tranja moja gotova, mjericu pa javim , znam da u sezoni sam sa stromom i yamahom pucao po 10k u dva mjeseca vikendima vozeci samo
Onda mora da je sa tvoga Stroma skidana kilometraza, jer sam ga ja gledao kasnije dok je bio na prodaju, posle 2-3 godine je na satu bilo 11-12.000km.
- sparco
- Test vozač kaskader

nije na 10 i nesto je fiknut posle 2 mjeseca aktivne voznje , onda je cekao popravke godinu dana, pa je onda sjedio godinu dana popravljan, pa je registrovan i ne vozen ja sam opet godinu za tim podigao covjeku isteklu novu saobracajnu i tablice, posle ga je cini mi se jos drzao i ne vozio prije prodaje, prakticno nof motor
jer sam ga ja uzeo to ljeto, pa dok se registrovao, dok sam ubo odmor i upraksao se , prvi motor prve voznje , zna musa kako su se vrceli tih 10k kilometara , u kojem kratkom roku , sad vec opamecen sa laksom rukom na gasu , planiram da nadoknadim sa banditom sve propusteno i to podebelo
- sparco
- Test vozač kaskader

nazalost................. ;p al na padovima se uci hehehehehehehe mada sam i sa tdm ovjerio znanje, za svaki slucaj ;p
- sparco
- Test vozač kaskader

naucih da ako ocete da slupate motor posle par mjeseci ne dizite na 5 godina kredit, ne isplati se
- Space Director
- NLB Moderator
sparco wrote:nazalost................. ;p al na padovima se uci hehehehehehehe mada sam i sa tdm ovjerio znanje, za svaki slucaj ;p
Koliko si presao sa TDM-om, znas li?
Kad je dosao na CT, bio je u odlicnom stanju...
- sparco
- Test vozač kaskader

ne znam tacno, nisam je gasio, uzeo sam je savrseno ocuvanu i dao sve od sebe da takva ostane , pratio sam nedje do preko 9k posle sam odustao , jer sam znao da cu je prodat uradio servise vozio jos mjesec dana isao na odmor sa njom po regionu i otisla, hitno mi bilo, dao sam je tad budzasto .......... ;((( i ljulja mi se situacija jedva odrzavam i bandit da ostane ;p hehehheheheh pa radi u banku nikakvu sigurnost nemas ;p meni je sudbina da vozim po 10 20iljada u 2 3 mjeseca i ostanem bez motora , show............... ove godine cu biljeziti sve km, do u tancine jer cu probati iron butt serije
- sparco
- Test vozač kaskader

hm u koju kategoriju tebe svrstati, abominacija ?