Sto jes jes!Tattoo wrote:SlavkoPejovic wrote:Vjeruj mi ja sam pristalica svega sto dolazi iz Italije... Zato FORZA ITALIA!
Znamo ...ti si sa Cetinja ... tamo su se osjecali ka' kuci
Aprilia Capanord 1200
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Re: Aprilia Capanord/Tuareg 1200
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Koja ce mu biti cijena...wulfi
trebalo bi nize od Tigera 
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Vjerovatno kap vise od Tigera, otprilike ko Gs, a manje od MTS.. 
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Ortak, nemoj da se ludiras...Space Director wrote: Sta kenjas ti, ti ne mozes na onom tvom odvoziti ni 150km bez stajanja na pumpu![]()
Em trosi ko djavo, em ti je mali rezervoar, em trese da plombe ispadaju.
Nesto kad bolje razmislim, sto ti uopste vozis taj Dukati?
- Puno trosi,
- Skup servis,
- Jede gume,
covjece, pa ti imas teskog narkomana u kuci![]()
![]()
Stajem svako 130km na pumpu, mogo bi nategnut na 160 al je to onda "cupavo", druga opcija je da vozim penzionerski, onda bi doguro do 180-tak, a ta opcija mi se ne svijda.
Sa ovim troje sta si napiso se nebi slozio, u korist tome ide 45 000 + odvozenih km, uzevsi u obzir da nisam bogat, a niti berem pare sa stabla....
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Chile
- Biker wannabe

- Vozim: Husqvarna TC250
Pa Direktore.....stari Mille je zakon, sa svojim 2002god prešao 70 000km da sam jedino tokario bendix kvačila (40 eura cijena popravka) ali za to je kriv serviser jer nije dotegnuo bendix na redovnom servisuSpace Director wrote:bokibd wrote:Mislim da u danasnje vrijeme Aprilija a i ostali talijani(ducati,moto guzzi) nemaju takvih problema. Zasarafljeno je sve kako treba.Problem je samo u nama da prihvatimo te cinjenice i otrgnemo se predrasudama. Treba svatiti da se stvari mjenjaju jako brzo i da nije isto kao prije 5,10 godina.
U krajnjem slucaju, dosta japanaca se proizvodi u Italiji pa im nista ne fali. A da ne spominjem Kinu gdje se proizvode japanci, cak i neki modeli BMW-a ne mogu se tacno sjetit koji znam da sam negdje citao o tome.
Tako da sto se kvaliteta tice nisam zabrinut, mene vise ovaj izgled brine. koliko mi je multistrada lijepa toliko mi je ovo ruzno. Ali ukusi su razliciti i svako ima slobodu izbora.
Neka te nista ne brine. Kad si pregrmio onog starog grdnog Versysa i narucio jos grdjeg novog, nista ti ova Aprilia nece smetati
![]()
Sto se kvaliteta tice, nadam se da se stvari mijenjaju, jer je recimo za stari RSV Mile bilo poznato da su vlasnici najcesce za kuma zvali svoga mehanicara
Na njemu treba paziti na akumulator, jer slab zajebe navedeni bendix, navodno modeli do 2001 su imali problema sa strujom ali od 2001 na dalje je rijeseno, bar ja nisam imao problema

-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Zna li se sto o ovome...? Nekako je sve stalo po ovom pitanju... Ako misle predstavljati onda ce morati sada u Milanu.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Da, biće prestavljena na sajmu u Milanu, a kako će izgledati imam samo na ovoj, za sda, jedinoj zvaničnoj fotografiji. Dakle, uskoro slijede i ostali zvanični podaci ...

brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Evo je i varijanta sa koferima i u bijeloj boji.

brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Wulfi prava informacija, izgeda top... Hm zagusti se u u ovoj klasi... BMW GS sto bjese... 
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
U Milanu kažeš Wulfy,a? A koji dan,da se pojedini znaju organizovati?
Ovo je konkurent Multistradi jer ima cestovne gume i lanac,najviše me na Multistradu podsjeća ovaj koncept.
Ovo je konkurent Multistradi jer ima cestovne gume i lanac,najviše me na Multistradu podsjeća ovaj koncept.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija