Bice isto da je KTM, nema druge... Valjda ces zadrzati stare tablice, jer su tvoje prsonalizovane... Tako da KTM, PGLOVELavlje-Srce wrote:Ljudi vi sve po KTM-u odrijeste ga a ja niti jednom nisam pomenuo da sam njega uzeo iako moram da priznam da jesu dva cilindra u pitanju![]()
Prodajem Yamaha FZ6N 2007 godiste
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Re: Prodajem Yamaha FZ6N 2007 godiste
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ako kupi KTM-a neka slobodno stavi tablice PG-MUSA jer ce non-stop bit kod njega 
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Biće zovi me za kuma ili starog svata
sve će drugove zaboravit pri serviseru za KTMa , svaki čas će bit čuje mi se nešto čudno ovo čuje mi se nešto čudno ono 
+1389+
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
lijep je ktm pri shiveru
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Gacho
- Biker wannabe

- Vozim: X city
Sto bi rekli Grblajni,OVIZI ti je zarazen Japanom,a ako su dva cilindra u pitanju onda njegovo gospodsko pedu ne trpi pretjerane vibracije i nece da bude iron prkno No1,ja mislim da je neki Varadero u pitanju i to mi prije lici na njega.Mozda grijesim ali to ne mogu povezt drugacije.Niko sretna kupovina i pozdrav maldim jebacima
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Nema sanse nekako niku ne ide Varadero... Kladio bih se da nije...Gacho wrote:Sto bi rekli Grblajni,OVIZI ti je zarazen Japanom,a ako su dva cilindra u pitanju onda njegovo gospodsko pedu ne trpi pretjerane vibracije i nece da bude iron prkno No1,ja mislim da je neki Varadero u pitanju i to mi prije lici na njega.Mozda grijesim ali to ne mogu povezt drugacije.Niko sretna kupovina i pozdrav maldim jebacima
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Mora biti neki "sportas"...
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Pi!sLowRider wrote:BMW garant!
A dje to?!
I kad stojim tesko me pratiti...
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Iskreno od razmisljanja koji cu motor da uzmem mozak je bio pocheo da mi preskache
, ocu li KTM-a aj ocu pa probaj 3-4 komada pa ne znam ocu li 990 ili 950,
pa probah josh 50 drugih motora od Shivera do again sportskih mashina i endurasha...Pogubio sam se bio pravo da vi rechem!
Sve je to tu bilo dok ne prodah Hondu u kompenzaciju za motor + kesh stim da mi kesh dodje do nove godine...
...Onda kako prodah i ovaj motor takodje da mi pare stignu do nove godine stadoh, rodjendani djece i slava, sve mi je to pred novu, obaveze i chuda pa reko aj da se ne zalijecem
da sve pare dam no josh jednom da se presaberem shto cu i kako cu...Te posle dugog razmisljanja odluchih da uzmem neku zlatnu sredinu da me slusa dobro, provjeren motor, kao nov
i koji se odrijet ne moze a opet da mi nisu sve pare zarobljene u njega. Te se na kraj odluchih i zavrsih i to je motor koji sam oduvjek volio, pominjao i zelio.
Znachi identichan sam ovakav uzeo.

- Arow auspuh (uz fabrichki koji je skinuo kad je stavio ovaj)
- Dupli vezir
- Kawasaki kofer
- Stitnike za ruke
- Nove gume
- Nove plochice
- Uradjen servis
- Registrovan do sledece godine
- Motor je potpuno bez tachke, potpuno nov.
Dosta je bilo skoro 3 godine sportskog duha zaisto sam se navozio RR-a ka ipojedan majchin sin.
Od prvoga dana kad sam ga uzeo me niko nije moga bez motora vidjet u bilo koje doba dana i noci,
VAPPNN tamo VAAAPNN ovamo
, sad je vrijeme za kuliranje...sem ako mi ne dosadi pa se brzo ne vrnem na RR 
To je to! Aj neka mi je sa srecom
pa probah josh 50 drugih motora od Shivera do again sportskih mashina i endurasha...Pogubio sam se bio pravo da vi rechem!
Sve je to tu bilo dok ne prodah Hondu u kompenzaciju za motor + kesh stim da mi kesh dodje do nove godine...
...Onda kako prodah i ovaj motor takodje da mi pare stignu do nove godine stadoh, rodjendani djece i slava, sve mi je to pred novu, obaveze i chuda pa reko aj da se ne zalijecem
da sve pare dam no josh jednom da se presaberem shto cu i kako cu...Te posle dugog razmisljanja odluchih da uzmem neku zlatnu sredinu da me slusa dobro, provjeren motor, kao nov
i koji se odrijet ne moze a opet da mi nisu sve pare zarobljene u njega. Te se na kraj odluchih i zavrsih i to je motor koji sam oduvjek volio, pominjao i zelio.
Znachi identichan sam ovakav uzeo.

- Arow auspuh (uz fabrichki koji je skinuo kad je stavio ovaj)
- Dupli vezir
- Kawasaki kofer
- Stitnike za ruke
- Nove gume
- Nove plochice
- Uradjen servis
- Registrovan do sledece godine
- Motor je potpuno bez tachke, potpuno nov.
Dosta je bilo skoro 3 godine sportskog duha zaisto sam se navozio RR-a ka ipojedan majchin sin.
Od prvoga dana kad sam ga uzeo me niko nije moga bez motora vidjet u bilo koje doba dana i noci,
VAPPNN tamo VAAAPNN ovamo
To je to! Aj neka mi je sa srecom
Last edited by Lavlje-Srce on 28 Sep 2011 16:30, edited 1 time in total.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;