Coek je da oglas da trazi motor. Svi znamo kakvo je stanje sa motorima kroz Crnu Goru i da slabo ima motora koji su bas bas dobri.
Svako ima svoj prag tolerancije vezano za kupovinu motora za SVOJ novac. Neko ocekuje ovo, neko ono manje vise.
Svi smo svjesni da se nudi tona svakakvih baracina na prodaju, nece coek da kupuje motor na SILU. Za SVOJE PARE gleda da kupi motor po njegovoj zelji i mjeri.
Ovo je jedan najobicniji oglas koji je LICNO NJEGOV i svaki komentar je suvisan osim ako ima neko nesto da ponudi sto je trazeno i to je to.
Na njemu je da TRAZI ZA SVOJ NOVAC 5 godina ako treba i jos 100000 strana na ovaj NJEGOV oglas. Svaka dalja prica je suvisna.
Niko jos nije vidio da se Dado mijesa nekom u pricu i komentarise bilo sto na bilo kakav nacin i na bilo koji topic na ovom forumu a kamoli na bilo kakav oglas
tako da je totalno nefer da se bilo sto komentarise odje. Jebote...ne vjerujem sto sve citam na ovaj oglas.
Toliko od mene.
K:yamahu xtx660
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Re: K:yamahu xtx660
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
To ti je tako kad pustite dexbudva na forum. A uz to jos je i peder!
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
djole
- Biker wannabe

- Vozim: ubrzo cu
jeli bato ili sekabokibd wrote:To ti je tako kad pustite dexbudva na forum. A uz to jos je i peder!
@srconja lavlji
svako bira za svoje pare,ali ako neko pokusa da mu pomogne sugestijom ili predlogom = valjda je prirodno da se bar covjeku zahvali,a ne odma qrac,pi*ka itd...
ili tako ili da ga bas svi ignoriraju ovdje,isto kao sto to rade na cdm-u...
a slihtara i papuca ce vazda biti
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
suza mi je krenula.Dado,ako ovo čitaš,kupićeš versys-a.Lavlje-Srce wrote:Coek je da oglas da trazi motor. Svi znamo kakvo je stanje sa motorima kroz Crnu Goru i da slabo ima motora koji su bas bas dobri.
Svako ima svoj prag tolerancije vezano za kupovinu motora za SVOJ novac. Neko ocekuje ovo, neko ono manje vise.
Svi smo svjesni da se nudi tona svakakvih baracina na prodaju, nece coek da kupuje motor na SILU. Za SVOJE PARE gleda da kupi motor po njegovoj zelji i mjeri.
Ovo je jedan najobicniji oglas koji je LICNO NJEGOV i svaki komentar je suvisan osim ako ima neko nesto da ponudi sto je trazeno i to je to.
Na njemu je da TRAZI ZA SVOJ NOVAC 5 godina ako treba i jos 100000 strana na ovaj NJEGOV oglas. Svaka dalja prica je suvisna.
Niko jos nije vidio da se Dado mijesa nekom u pricu i komentarise bilo sto na bilo kakav nacin i na bilo koji topic na ovom forumu a kamoli na bilo kakav oglas
tako da je totalno nefer da se bilo sto komentarise odje. Jebote...ne vjerujem sto sve citam na ovaj oglas.
Toliko od mene.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Odje je od jednom vise pametnih no uclanjenih...
- dadopg
- Grijač guma

ovo niko izgleda ne postuje ova pravila
ima li sanse da se izbrise ovaj moj nalog ili moram malo da budem nekulturan pa da me banuju
, MOLI SE MODERATOR DA MI IZBRISE NALOG
- dadopg
- Grijač guma

Sve ja to postujem,ali ja ne trazim ni predloge ni sugestije nemam 15 godina,trazim kupujem ako imas to sto trazim ok ako nemas predlozi mi ne trebaju,a sto se tice ignorisanja o tome necu da komentarisem,prijatelja imam sasvim dovoljno tako da me nikakvo novo poznanstvo ne interesuje niti druzenje sa ljudima takozvanim bajkerima koje ne poznajem,ja vozim motor kao prevozno sredstvo a ne da bih se druzio sa nekim,tako da svi koji me poznaju znaju ko sam,kakav sam itd....a sve ostalo sto je nekome nejasno moze da dodje kod mene i da mu ja sve to objasnim u oci a ne da mi komentare dijeli preko forumadjole wrote:jeli bato ili sekabokibd wrote:To ti je tako kad pustite dexbudva na forum. A uz to jos je i peder!![]()
![]()
![]()
@srconja lavlji
svako bira za svoje pare,ali ako neko pokusa da mu pomogne sugestijom ili predlogom = valjda je prirodno da se bar covjeku zahvali,a ne odma qrac,pi*ka itd...
ili tako ili da ga bas svi ignoriraju ovdje,isto kao sto to rade na cdm-u...
a slihtara i papuca ce vazda biti
- Darko83
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaxa XTX
dado jesi li zvao covjeka u tivat za motor koji sam ti predlozio za najocuvaniji xtx ,interesuje me jeste li se sto uspjeli dogovorit ,koliko ga cijeni?
- dadopg
- Grijač guma

Odma sam ga zvao,2007 god.5000e
mnogo mu je pa da nije vozen
,nasao sam nesto novo obavijesticu te ako trgujem 
-
djole
- Biker wannabe

- Vozim: ubrzo cu
molim moderatore da se NE brise oglas dok se ne zavrsi trgovina,a ko zna mozda koje poznanstvo jos i padne
! ! !
dado,ako te zanima izvaredan,ali kao nov xt-r reci da ti saljem broj covjeka,mislim da je 07 god
ima,ima dusmana koliko oces !
dado,ako te zanima izvaredan,ali kao nov xt-r reci da ti saljem broj covjeka,mislim da je 07 god
ima,ima dusmana koliko oces !