Opasna mjesta na putevima
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Opasna mjesta na putevima
samo se cekalo kad ce urbane price.....................
risk,is what makes life worth living.
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
možda griješim, ali ja mislim da sam baš na dosta mjesta primijetio sipano ulje. eto možda griješim.Orion wrote:Čuo za slučaj od prije nekoliko godina da su jednog kolašinca koji je imao neki žuti kamion - šlep službu, uhvatile kamiondžije noću sa kanisterom pregorelog ulja neđe na Crkvinama... te da su ga razštelovali od batina!!! Koliko je tačno ne znam...
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Ja sam iz Kolasina i to bas sa Crkvina-ali nemam slepu-
i ta prica oko posipanja ulja je bila aktuelna prije desetak godina.Cak je neki folk pjevac na teveu ili novinama optuzio imenom i prezimenom covjeka iz KL-a koji ima radionicu i slepe da je posipao ulje na koje je valjda on tj.taj pjevac naletio.Bila jeste tada galama ali mislim bez batina

- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ulja ima, ali samo zato što nije dobro ispran put poslije pojedinih udesa.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
pomenu li ko onaj dio iznad bd posle piramide dje je uvijek neki odron, ono je opasno, i dosta je izubijan asfalt od kamenja koje je padalo zimus
risk,is what makes life worth living.
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Ima dijelova na putu Nikšić-Plužine i obratno đe se može nalećet motorom u dosta ozbiljne procjepline u asfaltu nezgodne za dva točka.Vjerovatno od velikih vrućina su se pojedine proširile, takođe na par mjesta sam nalijetao na nenormalna udubljenja na asfaltu ( pukotine, rupo po po' 30ak cm duboke), nekako sam ih u velikoj brzini zaobilazio i prelijetao, ali bilo kome ko nije na enduro motoru ili sporije vozi sigurno neće biti prijatne.
-
Freeman
- Grijač guma

Kad vec pomenu Pluzine, od istih prema Scepan Polju ima milion odrona na putu, pogotovo sad kada pocnu kise. A bogami ni put nije bas u najboljem stanju.