dobri moj ambasadore, ne pada mi nam da ja branim ove ljude jedne od drugih, samo pokušavam da spriječim da ovi forumi postanu nešto što su postali neki drugi forumi, tako što ćemo se u svaku moguću temu pos*at zaebancijom. "Kontejner" je napravljen za te rabote, zaebanciju i provokaciju među svima nama koji znamo kako sve to funkcioniše, a ostale teme prate razni ljudi koji oće da dođu do korisne informacije, zašta i postoje forumi jel. nadam se da će ovo svatit kako pomenuti tako i svi ostali i da se niko njie uvrijedio, najbolju namjeru sam imao. ako se neko naljutio, e tu već ne mogu ništa, samo s anđelima.
nadam se da nećemo kvarit više ovaj topic ovom pričom koja veze nema s temom
biker tourism Crne Gora, predlog
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
-
dinamik
- Biker wannabe

- Vozim: sve
Re: biker tourism Crne Gora, predlog
ne bih ja dubio ovu raspravu,vidio sam prvi i zadnji post.Ova Sparkova ideja je FENOMENALNA,i ja je u potpunosti podržavam.
Po ovom zadnjem postu bih rekao da se OPET,po stoti put,razvila neka bespotrebna diskusija i da ona naravno vodi samo jednome,a to je SPRDAČINA NA 100 NAČINA.
Elem,Sparkova ideja,odlična i potkrijepljena argumentima i opipljivim stvarima,kažem opet,nisam sve čitao,ali ako je neko predložio da taj sajt bude i na engleskom i da bude vidljiv u pretraživačima čim se pomene MOTO CG,to je extra.
Ja toliko..i opet napominjem da su tri Podgoričanina već 10 dana po putevima Italije ,od Sicilije do S.Marina i dalje Slovenija pa kući,čisto ako nekoga zanima.
Po ovom zadnjem postu bih rekao da se OPET,po stoti put,razvila neka bespotrebna diskusija i da ona naravno vodi samo jednome,a to je SPRDAČINA NA 100 NAČINA.
Elem,Sparkova ideja,odlična i potkrijepljena argumentima i opipljivim stvarima,kažem opet,nisam sve čitao,ali ako je neko predložio da taj sajt bude i na engleskom i da bude vidljiv u pretraživačima čim se pomene MOTO CG,to je extra.
Ja toliko..i opet napominjem da su tri Podgoričanina već 10 dana po putevima Italije ,od Sicilije do S.Marina i dalje Slovenija pa kući,čisto ako nekoga zanima.
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
dinamiche bice eng verzija, al prvo kad se vratim iz eu je se i ja vozam ovuda, cu updateovati kompletan nlb, pa onda ko zna mozda ga i prosirimo korisnim informacijama, uz to uvijek su tu google botovi adsense i slicna druzina da malo iskacu ljudima kad ukucaju crna gora , pa cemo vidjeti
risk,is what makes life worth living.
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
On topic, ideja je bas dobra i prelijepa, t.j. Korisna, mada ce zahtijevati mnogo posvecenosti, vremana, nijesam siguran kako to sve ide trebace i nesto finansija...
Koliko je samo IT izraza za koje nikad nijesam cuo, no je mene vrijeme pregazilo...
P.s.
Sto mogu pomoci tu sam.
Koliko je samo IT izraza za koje nikad nijesam cuo, no je mene vrijeme pregazilo...
P.s.
Sto mogu pomoci tu sam.
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
ja sam vec rekao za pocetak ispalite sve klubove u cg koje znate sa djesitem i adresom i kontaktom i slicno, i biker friendly apartmane znam da ima nekolicina po primorju kao i dal imamo biker friendly lokala sa nekim popustima
risk,is what makes life worth living.
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
I ima li sta od ovoga ili je ostala samo ideja?
Ja sam svakodnevno u inostranstvu suocen sa ispravljanjem predrasuda o moto putovanjima kroz Crnu Goru. Ljudi koji nisu bili u Crnoj Gori misljenja su da ih kod nas cekaju: uzasno losi putevi, agresivni vozaci, korumpirana policija, neprijateljski raspolozeno stanovnistvo, losa prenocisa, slabi servisi itd. Cak mi je jedan koji je isao do Hrvatske rekao da bi rado vozio do Crne Gore ali nije imao dovoljno informacija tako da je odustao.
Vidite i sami da ljudi preko ovog foruma pokusavaju da se koliko toliko informisu.
Podrzavam ideju i mislim da nije toliko zahtjevna jer se sadrzaj kad jednom stoji samo povremeno azurira. A znacaj je ogroman.
Mozda bi se ovo moglo napraviti kao dio prezentacije Moto Saveza Crne Gore koja ce vjerovatno uskoro postojati.
Ja sam svakodnevno u inostranstvu suocen sa ispravljanjem predrasuda o moto putovanjima kroz Crnu Goru. Ljudi koji nisu bili u Crnoj Gori misljenja su da ih kod nas cekaju: uzasno losi putevi, agresivni vozaci, korumpirana policija, neprijateljski raspolozeno stanovnistvo, losa prenocisa, slabi servisi itd. Cak mi je jedan koji je isao do Hrvatske rekao da bi rado vozio do Crne Gore ali nije imao dovoljno informacija tako da je odustao.
Vidite i sami da ljudi preko ovog foruma pokusavaju da se koliko toliko informisu.
Podrzavam ideju i mislim da nije toliko zahtjevna jer se sadrzaj kad jednom stoji samo povremeno azurira. A znacaj je ogroman.
Mozda bi se ovo moglo napraviti kao dio prezentacije Moto Saveza Crne Gore koja ce vjerovatno uskoro postojati.
Pozdrav lijevom!
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Sto da nije ko sta slagao u ovome sto si naveo.Pocev od policije koja nema nimalo razmujevanja pa do svega ostalog,posle kazu zasto ljudi idu u hr svako ko je jednom odvozao krug do tamo zna o cemu se govori.Falco wrote:I ima li sta od ovoga ili je ostala samo ideja?
Ja sam svakodnevno u inostranstvu suocen sa ispravljanjem predrasuda o moto putovanjima kroz Crnu Goru. Ljudi koji nisu bili u Crnoj Gori misljenja su da ih kod nas cekaju: uzasno losi putevi, agresivni vozaci, korumpirana policija, neprijateljski raspolozeno stanovnistvo, losa prenocisa, slabi servisi itd..
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Nije nasa milicija korumpirana no, sto ce moj primjer pokazati, veoma ucinjena.dexbudva wrote:Sto da nije ko sta slagao u ovome sto si naveo.Pocev od policije koja nema nimalo razmujevanja pa do svega ostalog,posle kazu zasto ljudi idu u hr svako ko je jednom odvozao krug do tamo zna o cemu se govori.Falco wrote:I ima li sta od ovoga ili je ostala samo ideja?
Ja sam svakodnevno u inostranstvu suocen sa ispravljanjem predrasuda o moto putovanjima kroz Crnu Goru. Ljudi koji nisu bili u Crnoj Gori misljenja su da ih kod nas cekaju: uzasno losi putevi, agresivni vozaci, korumpirana policija, neprijateljski raspolozeno stanovnistvo, losa prenocisa, slabi servisi itd..
Ja sam, na povratku za Njemacku, nedje ispred Platija vozio kroz naseljeno mjesto
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
hahaha, zar nijesu divni? To neces ni u Njemackoj naci...
Jesi li im dodao za uplatnicu i postarinu ili su ljudi morali dodavati iz svog dzepa?
Sent from my LOGORSKA VATRA using DIMNI SIGNALI.
Jesi li im dodao za uplatnicu i postarinu ili su ljudi morali dodavati iz svog dzepa?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
ramaro wrote:hahaha, zar nijesu divni? To neces ni u Njemackoj naci...
ja bih volio da i meni uplacuju a ne ko kreten svaki put po 40-50e ... uh
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;