MC "BODIN", Kolašin

Predstavite Vaš klub, kad/đe su događaji koje organizujete i sve vezano za Moto Klubove u i van CG
Post Reply
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Re: MC "BODIN", Kolašin

Post by Galiot »

Braća Latini su fino rekli: DEGUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM tj,o ukusima se ne raspravlja.
Momci su se našli,dogovorili,osnovali klub,imenovali ga kako se njima sviđa,stavili logo koji se njima sviđa,znači naglasak je na NJIMA SVIĐA.

MK Pirates iz Ulcinja se tako zove jer su u Ulcinju bili poznati pirati,pa su uzeli taj naziv.
MK Poseidon se tako zove jer su htjeli poveznicu sa morem,pa su izabrali ime vladara mora.
Moj klub,MK Oriđinali se tako zove jer smo htjeli poveznicu sa gradom Kotorom,a u Kotoru se nesvakidašnji-drukčiji ljudi nazivaju Oriđinalima,a pošto smo mi bajkeri svako poseban na svoj način,logično originalno ime je bilo Oriđinali.

Članovi MK Bodin,samo nastavite sa radom,Vi birate šta ćete imati za logo,a važnije od svega,imena,logoa,natpisa,prsluka je bajkerski duh koji Vi očigledno posedujete.

Drugi su više za DA nego za NE,ja Vam isto kažem DA,stoga,sa toliko DA idete dalje!! :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
raven
Stoper
Stoper
Vozim: yamaha mt 01

Post by raven »

Evo ga sad I Oliver! Vidis li ti krunu na logo? Ja ovaj logo tumacim: mrtvi kralj u plamenu ponovo dolazi da sije strah.
Mada bez naznake da je kralj, ovo Bodin moze bit I moj komsija, koji to ime dobi za zasluge prilikom samog dolaska na ovaj svijet. Ako nekome smeta sto o ovome pisem neka gleda svoga posla I ne cita tudje postove :D
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

:shock:
Čovječe, još nijesmo ni počeli valjano, a već motociklistička scena bruji o nama. :D Da ne bih odgovarao posebno, ovako ću grupno zahvaliti i na kritikama i na pohvalama.
Nudim i kompromis: kome smeta što naziv kluba nema veze sa bajkerima i motociklizmom, neka ga posmatra kao skraćenicu od
Bajkeri
Opčinjeni
Drumovima
Ispred
Nas
(U pet i po nijesam mogao smisliti nešto bolje)

:auto-dirtbike: :orcs-cheers:
Image
Oliver
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki Bandit 1200

Post by Oliver »

Eno de, pa ja sam fino rekao da im želim svu sreću i čak da mi se ime veoma sviđa, samo sam u duhu potpune iskrenosti iznio i mišljenje o logou. Valjda je ovo forum i razmjena mišljenja itd itd. A pošto vidim iz avatara kolašinca da čovjek ima ukusa očekivao sam nešto drugo.
Tačno vidim da ću navući gnijev moderatora na sebe pa će i po meni nekakva ognjena brada da udari :D
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Kuku majko kako se ismijah jednom drugu.
Gledamo forum kad on veli -Kakvi je ovo BIDON- budala je permutovala slova a nije nepismen
+1389+
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Oliver wrote:Eno de, pa ja sam fino rekao da im želim svu sreću i čak da mi se ime veoma sviđa, samo sam u duhu potpune iskrenosti iznio i mišljenje o logou. Valjda je ovo forum i razmjena mišljenja itd itd. A pošto vidim iz avatara kolašinca da čovjek ima ukusa očekivao sam nešto drugo.
Tačno vidim da ću navući gnijev moderatora na sebe pa će i po meni nekakva ognjena brada da udari :D
Bravo, izvini što ti ne odgovorih (još sam nekome ostao dužan odgovor za logo)... Dakle, kad smo pravili logo, znali smo da se neće svima svidjeti, i, za razliku od imena, ovdje smo htjeli stereotipne odlike bajkerskih oznaka: većina ih ima lobanju, krila i vatru. Krila smo odmah odbacili (bez nekog razloga), a ovo dvoje ukombinovali u lobanju sa vatrenom bradom. Što se konačne verzije tiče, to smo pauzirali jer se jedan kolega sa foruma ponudio da uradi svoju verziju logoa (i po svoj prilici mnogo bolju), pa ćemo prihvatiti tu, vjerovatno. Naravno da je razmjena mišljenja poželjna, zato sam naglasio da zahvaljujem i na kritikama.
Bandit wrote:@MK BODIN : Crna Gora od kralja Bodina,imala je sedam vojvodina... Svaka vam cast sto ste zamilitali da osnujete klub,ali ne bih volio da opravdate ime kluba,jer bi to znacilo da cete nas orobiti do djavoljega jednoga,ne bismo se smjeli primac Kolasinu i tvrdoj Moraci,a bogami o Djudjevu danu bi mogli ocekivat kolasinsku vojnu,dje bi ste preskocili Bioche,poharali kuce i imanje,za utjehu ostavili lelekanje,nametnuli harac geacima podgorickim i raji primorskoj...
Salim se ,naravno (ovo za MK BODIN),srecan vam rad bio i u zdravlje i veselje da se gledamo ,da zdravo drumove gutate i ognjeni trag za sobom ostavljate !
Hahah, ne brini, miroljubivi smo. Kad sam bio klinac, došli su nam neki bajkeri u kuću, trojica, ogromni, sad ni ćale ni keva ne umiju da mi objasne ko je to bio... Uglavnom, ja sam kao klinac gledao mnogo filmova, od toga dobar dio i o bajkerima, i sjećam se da sam mislio da će ova trojica da nas biju ili ubiju, a umjesto toga sam dobio od jednog neku kinticu (tad su bili dinari), jedan mi je dao da pronosam njegov šlem (ne kacigu) po kući i poslije me pustio da sjedem na motor malo... To je i danas moja vizija bajkera: svi misle da su to nasilnici, drogaši, i kamikaze na putu a oni doniraju krv i novac i gledaju kako da izbjegnu manijake u kolima. Elem, ne znam što ispričah ovo, možda da pokažem da nećemo opravdati ime u tom smislu. :D
NikGold wrote:Kuku majko kako se ismijah jednom drugu.
Gledamo forum kad on veli -Kakvi je ovo BIDON- budala je permutovala slova a nije nepismen
:D Kažu da je čojvek bez probelma sposboan da razmuije rjieči koje su pogršeno napsiane ako su prvo i posljdenje slovo na svoijm pozicjiama. :) Bidon - vrh! I to nas čeka, znači. Dobro je, da se spremimo.
Image
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Evo sa zakasnjenjem ali i s jednim udarcem dvije muve ;) Srecno vi osnivanje moto kluba a i Srecna vi Nova Godina pa se gledamo po drumovima
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Ajde ljudi spustite malo loptu e pokvariste topic. Ovdje bi trebalo da pitamo momke kad ce napravit kakvi skup da dje zajedno omastimo brke a ne da pricamo o tome kako se, i s kojim pravom, koje jelo zove. Pustite tu pricu, svako ima pravo da se malo nasali ali ove licnne razmirice ovdje nijesmo duzni da trpimo.
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Orion
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156

Post by Orion »

Ако ПАЖЉИВО прочитате шта сам написао, без предубјеђења... виђеће те да... не да се нијесам спрдао краљу Константину Бодину, него управо напротив! Сматрам.. "да имена славних војвода, сердара, књажева. владика и краљева из наше прошлости једнако не пристају ни приганицама а ни мото-клубовима" Ево смо свједоци класичне замјене теза... Ваљда пукушах да "заштитим" имена славних предака од непримјерене употребе а не да им се спрдам... Ако ти опет нијесам јасан Спори Јахачу, молим те укажи ми шта треба појаснити... није ми тешко.
Моје писање нико не треба да схвати лично, ово је протест против куване џигерице или чега, Велики војвода Мирко, и узимања имена краља за назив мото клуба. Ако сам нечим исфлустиран онда једино јесам мањком капацитета за аргумнтовани и културни дијалог.

Колашинац... краљ Давид и краљ Соломон су библиски краљеви, што их квалитативно одваја од наших краљева, :D тако да негдје и није необично дати име не знам ни чему по њима :)
Ја поново честитам момцима и желим им срећан почетак рада! Надам се лијепим дужењима... ригардлес на име клуба! :)
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Eto,sve smo fino pojasnili i objasnili. Da se izljubimo po tri puta,pa da malo precistimo ovu temu.Moze li?
14:23
Post Reply