I: Obuca
-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Re: I: Obuca
Autobus je majka
Sto sve tu prodje...
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
PDV 19% i carina 6% (ukoliko neđe na fakturi ne piše da je proizvedeno u EU - onda je 0%) se obračunavaju na iznos preko 150€ ukupno: Vrijednost robe plus poštarina.
Obavezno angažovanje špeditera.
Stigla kaciga sa FC moto prije 10 dana - freško mi jem
Polako žuri - Festina lente
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Ihaa....što mi prije to ne reče.....znaš kolko smo točenih mogli popit za 35 Eurića...Kesha wrote:PDV 19% i carina 6% (ukoliko neđe na fakturi ne piše da je proizvedeno u EU - onda je 0%) se obračunavaju na iznos preko 150€ ukupno: Vrijednost robe plus poštarina.
Worry less, ride more!
-
Pejamachine
- Grijač guma

Dosle cizmice...busom, rano jutros...
Dobro mi pasu, pogodio sam broj...
Tvrdih li cizama, mene na one slike djelovale mekse..
Dobro mi pasu, pogodio sam broj...
Tvrdih li cizama, mene na one slike djelovale mekse..
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
-
bole35
- Stoper

- Vozim: HONDA NC750X DCT
Takođe naručivao preko FC MOTO.de
Mogu da potvrdim ukoliko cijena robe je ispod 150€, ne plaćaš ni carinu ni pdv, možda samo poštansku taksu, na fakturi mi je uvjek bila odovjena stavka shiping, pa kad bi sve ukupno bilo 150€,gledala se samo cijena robe
Prije Ljeta sam naručuio, kacigu Schubert C3 Pro, cijena 500€, platio sam na to pdv 100€+plus spedicja 20€,jer mi nisu dozvolili da ja dojdem po kacigu, i onda su je poslali po pošti u moje malo primorsko mjesto, i platio sam još 4€ poštansku taksu, carina 0% jer je porijeklo robe EU (Njemačka)
OVO 100% mogu da potvrdim što se tiče naručivanja preko interneta
Ali isplatilo se , kaciga je bomba, nema glavobolje, odlična ventilacija, JBG za te pare, mora biti dobra, ali sam dosta vagao između modela Schubert C3 i Schubert E1 (koja je novija), čitajući njihove forume, uzeo sam stariji model
Do sad sam naručivao preko sajtova http://www.louis.de;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.fcmoto.de" onclick="window.open(this.href);return false;, a za sajtove koji ne isporučuje van EU, koristim jednu virtualnu adresu iz Austrije, i predstavljam se kao Državljanin Austrije, malo zeznuta bila registracija za to, ali uspjelo je
Mogu da potvrdim ukoliko cijena robe je ispod 150€, ne plaćaš ni carinu ni pdv, možda samo poštansku taksu, na fakturi mi je uvjek bila odovjena stavka shiping, pa kad bi sve ukupno bilo 150€,gledala se samo cijena robe
Prije Ljeta sam naručuio, kacigu Schubert C3 Pro, cijena 500€, platio sam na to pdv 100€+plus spedicja 20€,jer mi nisu dozvolili da ja dojdem po kacigu, i onda su je poslali po pošti u moje malo primorsko mjesto, i platio sam još 4€ poštansku taksu, carina 0% jer je porijeklo robe EU (Njemačka)
OVO 100% mogu da potvrdim što se tiče naručivanja preko interneta
Ali isplatilo se , kaciga je bomba, nema glavobolje, odlična ventilacija, JBG za te pare, mora biti dobra, ali sam dosta vagao između modela Schubert C3 i Schubert E1 (koja je novija), čitajući njihove forume, uzeo sam stariji model
Do sad sam naručivao preko sajtova http://www.louis.de;" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.fcmoto.de" onclick="window.open(this.href);return false;, a za sajtove koji ne isporučuje van EU, koristim jednu virtualnu adresu iz Austrije, i predstavljam se kao Državljanin Austrije, malo zeznuta bila registracija za to, ali uspjelo je