grozni wrote:Zvah danas da pitam za cijenu - DL650 je 7550 eura, za cash spustaju na 7250

, pitao sam da nece biti kakva akcija, ili kakvo snizenje do nove godine, vele da nece, al im ja nesto puno vjerujem

!
Upoznao sam neki dan neke bajkere iz ZG u prolazu kroz CG, malo im pomogao da nadju smjestaj, posle se nalili i ostali u gradu do 3h, da ne davim dalje, sjutra oni krenu da se nadju sa jos dvojicom prijatelja na Zabljaku i taman ovi krenu iz PG za ŽB, kad im ova dvojica javljaju da je jedan pao sa Suzukija, srecom covjeku nista, motoru nista, samo polomljena rucica kocnice. Oni me cimnu da im ti potrazim, ja trkom u Suzuki, ja im kazem, frka velika, covjek na putu, hitno mi treba rucica, ima li kakva rezervna, polovna, da skinu sa novog motora, ne pitam sta kosta, znate sto su mi rekli???
MOZE DA SE PORUCI! AKO IMAM KOGA U BEOGRAD DA TO POGURAM, STICI CE ZA 15 DANA!
Gledam ga nesto, zajebava li mene ovaj?!
Toliko o Prokomu i njihovoj poslovnosti. To su ljudi koji su mislili da zarade milione od prodaje motora, a ne znaju posao. Isto tako, sestra mi je kupila novi Suzuki SX4, i ja joj kazem koliko je za nju Strom na popustu, oni kazu 300e, za registraciju. To je sramota.
Inace, pohvale za Tiha i Jola Acicimica, Tiho je odma znao sto mi treba, cim sam mu rekao model, a Jole je posto je on sef

za palog bajkera dao popust od 25%
Dakle, Acimic Moto

I kad stojim tesko me pratiti...