V-Strom 650

Sto se sve danas vozi.....
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Re: V-Strom 650

Post by goku »

DrMracni wrote::mrgreen:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=469562" onclick="window.open(this.href);return false;
hahaha
doktore, manijace, dje iskopa ovo :lol:
ima da ga ofarba koliko je sjutra :mrgreen:
Deadly
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha X-max 125

Post by Deadly »

Motor Je lutka, neka je srecna trgovina... :auto-dirtbike:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Ne stogih ni da ti ga od srca cestitam, a ti ga vec prodajes :lol: !

Posto se nedje ranije uz casicu vodila polemika da li se na stroma 650ccm, 2009 godiste moze ugraditi akrapovic ili ne, nadjoh na youtube-u da ga je momak napravio. Na snimku se vidi da je v-strom perla bijele boje, a to je iz palete boja koja se prvi put prodavala ove godine.

Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Jedna od "zamjerki" Stromu 650 je sto ima fabricki dosta tih auspuh, sto je po meni dobro na putu, a lose u gradu, pa bi valjalo imati neki aftermarket auspuh koji ima i db killere.
E sad, ono sto je meni interesantno: sto se svi fataju za Akrapovič? Jest dobar, ali ima jednako dobrih i jeftinijih. Kad bih davao pare, uvijek bih radije kupio TwoBrothers, nego Akrapovič, bas zbog toga sto ga svi kupuju i postao je statusni simbol bajkera sa "stilom" (R, japanke, trik-majica, ali dva broja veca, da leprsa kad se zalete na plazu).
I kad stojim tesko me pratiti...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Direktore, ti si moj covjek :) !

Meni se recimo svidja zvuk koji ispusta LeoVince na stromu, samo ne znam cijenu istog i koliko promjena auspuha utice na performanse.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Evo ga!
Cijena 750$, LeoVince SBK, koliko sam vidio, ovaj izduv se ugradjuje na modele od 2007 godine, sto je i logicno, jer od tada krece u njih da se stavlja drugi agregat koji zadovoljava Euro3 norme.
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

A isti ti je to agregat, sve ove godine, jedino malo oni presteluju mapu paljenja, nema tu nikakvih promjena.
U Dl650 ti je agregat iz SV650, provjereni i promjenom auspuha, bar slip-on varijante, ne utice na performanse, tj. ne treba dirati mapu paljenja.
U DL1000, koji se btw. i dalje proizvodi u USA, ide agregat iz TL1000, i na njemu odma treba prestelovati mapu paljenja, popularni Yoši tretman, a ako se stavljaju aftermarket izduvi, slijedi ista stvar.

Ima nekih najava da iduce godine izlazi novi Strom1000...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Zvah danas da pitam za cijenu - DL650 je 7750 eura, za cash spustaju na 7350 :roll: , pitao sam da nece biti kakva akcija, ili kakvo snizenje do nove godine, vele da nece, al im ja nesto puno vjerujem ;) !
Last edited by Ivan Grozni on 31 Jul 2009 16:30, edited 2 times in total.
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Koliko? Nemoj previse, ipak isti takav baba vozi :lol: :lol: :lol: !
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

grozni wrote:Zvah danas da pitam za cijenu - DL650 je 7550 eura, za cash spustaju na 7250 :roll: , pitao sam da nece biti kakva akcija, ili kakvo snizenje do nove godine, vele da nece, al im ja nesto puno vjerujem ;) !

Upoznao sam neki dan neke bajkere iz ZG u prolazu kroz CG, malo im pomogao da nadju smjestaj, posle se nalili i ostali u gradu do 3h, da ne davim dalje, sjutra oni krenu da se nadju sa jos dvojicom prijatelja na Zabljaku i taman ovi krenu iz PG za ŽB, kad im ova dvojica javljaju da je jedan pao sa Suzukija, srecom covjeku nista, motoru nista, samo polomljena rucica kocnice. Oni me cimnu da im ti potrazim, ja trkom u Suzuki, ja im kazem, frka velika, covjek na putu, hitno mi treba rucica, ima li kakva rezervna, polovna, da skinu sa novog motora, ne pitam sta kosta, znate sto su mi rekli???

MOZE DA SE PORUCI! AKO IMAM KOGA U BEOGRAD DA TO POGURAM, STICI CE ZA 15 DANA!
Gledam ga nesto, zajebava li mene ovaj?!

Toliko o Prokomu i njihovoj poslovnosti. To su ljudi koji su mislili da zarade milione od prodaje motora, a ne znaju posao. Isto tako, sestra mi je kupila novi Suzuki SX4, i ja joj kazem koliko je za nju Strom na popustu, oni kazu 300e, za registraciju. To je sramota.

Inace, pohvale za Tiha i Jola Acicimica, Tiho je odma znao sto mi treba, cim sam mu rekao model, a Jole je posto je on sef :) za palog bajkera dao popust od 25%
Dakle, Acimic Moto :clap: :clap:
Post Reply