https://antenam.net/drustvo/44974-istra ... motocikle-" onclick="window.open(this.href);return false;
kako sam i reka pomalo i polako pokušavamo nešto napraviti zajednički.
ko koliko i kako može neka raširi ovu priču.
napominjem, ne bavite se konkretnim podacima. pogotovo ovom rečenicom, koja je izvučena iz konteksta i više mailova koje sam slao. novinar ili nije sve dovoljno dobro povezao ili je sve samo "sabrao"
"Ogromni entuzijazam i želja da se nešto promjeni u moto-kulturi u Crnoj Gori okupio je ljubitete dvotoškaša u NVO Motociklist, udruženju koje postoji osam godina i iza kojeg su brojne akcije."
oću reć da rečenica nije moja. sve što smo radili i što ćemo radit kao NLB sam lijepo naveo i nabroja, ali ..... očigledno sam možda bio preopširan.

ja sam se čuo sa Ace-om oko pominjanja i naglašavanja NLB-a u ovim dopisima, i od njega dobio odobrenje. ali nije to to što sam pisao i objašnjavao.

htio sam najbolje. no mislim da ko me zna zna sve. ostalo ćemo nadam se "ispravit" u nekim od budućih akcija, prilika i situacija.
iako nisam "kriv" direktno, možda jesam indirektno, pa smatram i da mogu iskazat izvinjenje NLB-u!

praštajte!