Peticija za smanjenje registracije???

poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Re: Peticija za smanjenje registracije???

Post by poka »

jes mali pomak. nada se da će ih bit još u skorije vrijeme. što se tiče čačkanja i piljkanja, možete đe vas god koja pušti! :mrgreen:
čekamo pravljenje predloga izmjena. nije da samo čekamo nego i komuniciramo koliko je moguće da na to sve bude uvršteno. mada kome god majka radi u Ministarstvo finansija, neka je gnjavi da mu ovaj porez smanje! :) neka ne traži sladoleda i kolača dok mu ovo ne završi. :mrgreen:

za sad nam je uljudno saopšteno da oće bit uvršten u predlog izmjena.
RockerArm
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure

Post by RockerArm »

Što ćemo ako "gospoda" odluče da je potrebno još malo povisiti cijenu registracije?
Worry less, ride more!
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Post by poka »

RockerArm wrote:Što ćemo ako "gospoda" odluče da je potrebno još malo povisiti cijenu registracije?
lično mislim da za to ne postoje realne šanse. ali ako se desi, a neće sigurno, onda ćemo nastaviti sa radom. ;)
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Post by Mikan »

za sad nam je uljudno saopšteno da oće bit uvršten u predlog izmjena.[/quote]
Poka ima li sta novo oko ove price,pozdrav.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Post by poka »

nema i ima. ima jer izgleda iz politički neprofitabilnih razloga nismo uvršteni u predlog izmjena poreskih stopa.
nema, jer nismo odustali od pisanja i kontakata. no izgleda da nam i ovo kao i većina drugih rabota ne ide bez politike. :shock:
toliko za sad, idemo dalje.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Post by poka »

https://antenam.net/drustvo/44974-istra ... motocikle-" onclick="window.open(this.href);return false;

kako sam i reka pomalo i polako pokušavamo nešto napraviti zajednički.

ko koliko i kako može neka raširi ovu priču.

napominjem, ne bavite se konkretnim podacima. pogotovo ovom rečenicom, koja je izvučena iz konteksta i više mailova koje sam slao. novinar ili nije sve dovoljno dobro povezao ili je sve samo "sabrao"
"Ogromni entuzijazam i želja da se nešto promjeni u moto-kulturi u Crnoj Gori okupio je ljubitete dvotoškaša u NVO Motociklist, udruženju koje postoji osam godina i iza kojeg su brojne akcije."

oću reć da rečenica nije moja. sve što smo radili i što ćemo radit kao NLB sam lijepo naveo i nabroja, ali ..... očigledno sam možda bio preopširan. :( ja sam se čuo sa Ace-om oko pominjanja i naglašavanja NLB-a u ovim dopisima, i od njega dobio odobrenje. ali nije to to što sam pisao i objašnjavao. :) htio sam najbolje. no mislim da ko me zna zna sve. ostalo ćemo nadam se "ispravit" u nekim od budućih akcija, prilika i situacija.

iako nisam "kriv" direktno, možda jesam indirektno, pa smatram i da mogu iskazat izvinjenje NLB-u! :roll: praštajte!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Vala si ga zakomplikova ka Marovic :D salim se svaka cast,pa da nesto na bolje promijenimo u korist CG moto svijeta!!!
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Pokašu moj dobri, svaka tebi dala za ovaj tekst koji je i više nego dobar. Nadam se samo da će doć do željene adrese i da će se počet rješavat pitanje koje nas svake godine u periodu registracije sve dobro prodrma..
Što se tiče ovog ne pominjanja od strane novinara, dobro je to... znamo mi tebe... :mrgreen:
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Post by poka »

:mrgreen:
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR

Post by poka »

Kako još nismo dobili informaciju od nadležnih, započeli smo i medijsko obraćanje istima :) nadamo se da će nas čut i da će se podići razina komunikacije među nama. :)
Interesuje nas da postignemo nešto u toku 2018
Post Reply