Suzuki DL650 V-Strom & balada "Zla sudbina"
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: Suzuki DL650 V-Strom & balada "Zla sudbina"
Neko (Roki) je pomenuo pola praseta A ja Pitam ĐE i KAD
+1389+
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ja ništa ne vjerujem, mislim, ova tema se ,,razvlači'' pet strana, a slika nigdje 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
NikGold wrote:Neko (Roki) je pomenuo pola praseta A ja Pitam ĐE i KAD
Obrati se hajduk Vinku, on je necesova prasad spominja!!
A za nevjerne Tome slike ce bit ako se ovo vrijeme ikad proljepsa
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Dakle, krajem februara?!Ivan Grozni wrote:NikGold wrote:Neko (Roki) je pomenuo pola praseta A ja Pitam ĐE i KAD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A za nevjerne Tome slike ce bit ako se ovo vrijeme ikad proljepsa!
I kad stojim tesko me pratiti...
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

hehehe tu do aprila da ako se mogne izagnat iz garazeSpace Director wrote:Dakle, krajem februara?!Ivan Grozni wrote:NikGold wrote:Neko (Roki) je pomenuo pola praseta A ja Pitam ĐE i KAD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A za nevjerne Tome slike ce bit ako se ovo vrijeme ikad proljepsa!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
neka je srecno, ljudi... 
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Lijepoga li dana kad dobijem lijepi glas sa ovoga nasega, svima miloga nam foruma
Ivo druze moj mnogo mi je milo da si i ti opet sa nama na dva tocka. Pa da se vozamo zajedno ako ne ove onda obavezno iduce sezone. Elem, pusti ti druga winka, no opremi ti tvoju hanumu u moto opremu sa tom tvojom crkavicom krvavo stecenom, ne dajte se zavarati citaoci, stihove pisati sa sve sedjenjem u stolicu za u toku radnoga vremena je mnogo komplikovanije no sto vi mislite
, pa da idemo sa hanumama nedje u setnju 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

A, reci im, moj dobri djodja, da je ovi nas 'leb - 'leb sa 7 koradjodja wrote:Lijepoga li dana kad dobijem lijepi glas sa ovoga nasega, svima miloga nam forumaIvo druze moj mnogo mi je milo da si i ti opet sa nama na dva tocka. Pa da se vozamo zajedno ako ne ove onda obavezno iduce sezone. Elem, pusti ti druga winka, no opremi ti tvoju hanumu u moto opremu sa tom tvojom crkavicom krvavo stecenom, ne dajte se zavarati citaoci, stihove pisati sa sve sedjenjem u stolicu za u toku radnoga vremena je mnogo komplikovanije no sto vi mislite
, pa da idemo sa hanumama nedje u setnju
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Druze moj, ne da je sa 7 kora, no ima duplu sredinu i eurokrem preko, a ako se malo bolje snadjes, dobijas Nutelu kao ekstra opremuIvan Grozni wrote: A, reci im, moj dobri djodja, da je ovi nas 'leb - 'leb sa 7 kora! Evo da nam mali bajker stasa, pa vas zovemo nedje po CG da djiramo!
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

Zbog domacih izdajnika i stranih NATO placenika, zamolio bih da se ova tema polako zakljucava, jer se oteze na punanih 5 strana
.
Dakle, evo novog clana moje porodice

Jedino sto mu je tivatsko su tablice, inace je cistokRRvni istocno-Budvanin. Cak se od ozada proljepsao od kad je promjenio vlasnika, jer je dobio novi kuVer, a cekamo jos da mu dodju i crash barovi.
Toliko za sada.
Dakle, evo novog clana moje porodice

Jedino sto mu je tivatsko su tablice, inace je cistokRRvni istocno-Budvanin. Cak se od ozada proljepsao od kad je promjenio vlasnika, jer je dobio novi kuVer, a cekamo jos da mu dodju i crash barovi.
Toliko za sada.