Plava braca ili ti Pripadnici Mupa...
-
LION
- Test vozač kaskader

Re: Plava braca ili ti Pripadnici Mupa...
djetko,sve ti je to ,,kako ti se potrefi,,-mozda prodjes dobro sa nekom malom kaznom,ali ako ti potrefi neki zadrti organ reda i naseg jadnog zakona koji ne vazi za krupne ribe,e onda si druze moj-najebo.najgore je sto ti je neregistrovan,zato ti je i zavrsio na lezarinu.sto se tice ovaga ,,javno,,ne mogu da ne odgovorim-kamo srece da je sve javno,a ne da se sapuce i krijuci komentarise.....da ne idem dalje.pozdrav svima.djetko,nadam se da ces dobro proc.poz.
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Ima li novosti? Ucinje li sto?
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- djetk0
- Grijač guma

vadim ga sjutra, nijesam imao kad prije od posla...a za prijavu ništa ne znam...vidjecemo kod sudije..jer zakasnih sa pozivomgrozni wrote:Ima li novosti? Ucinje li sto?
p.s. dolazim u bar tamo nedje posle 15-og da bi ga registrovao..pa te zovem
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
- [`_`]
- Grijač guma

Moje neko misljenje je da su Crnogorski policajci dosta popustljivi,ali da ima i pojedinih slucajeva koji ne da nisu popustljivi nego bi i brata rodjenog kaznili.
A ima i onih koji su dosta nepravedni negog puste nekog ne (konkretno mislim na neke jace likove koji mogu da voze i neregistrovano i bez tablice i kacige i niko ih ne dira).
Inace moja iskustva, u 2 ujutru prolazak kroz crveno,neregistrovan auto,nemam vozacku,policajac me stigne upali rotaciju ja stanem napise mi prijavu za 3 prekrsaja i kaze posto si iz petrovca (policajac me je uhvatio u Budvi na buleavaru) necu ti uzimati auto nego idi odma kuci.
druga iskustva sa kolima nisam imao osim sto su me nekolika puta pustili jer mi znaju oca.
a sa motorom mi nisu nikad nista napisali.ili su htjeli pa smo sredili nekako.
A ima i onih koji su dosta nepravedni negog puste nekog ne (konkretno mislim na neke jace likove koji mogu da voze i neregistrovano i bez tablice i kacige i niko ih ne dira).
Inace moja iskustva, u 2 ujutru prolazak kroz crveno,neregistrovan auto,nemam vozacku,policajac me stigne upali rotaciju ja stanem napise mi prijavu za 3 prekrsaja i kaze posto si iz petrovca (policajac me je uhvatio u Budvi na buleavaru) necu ti uzimati auto nego idi odma kuci.
druga iskustva sa kolima nisam imao osim sto su me nekolika puta pustili jer mi znaju oca.
a sa motorom mi nisu nikad nista napisali.ili su htjeli pa smo sredili nekako.
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Prije neki dan ostavih motor na 3 minuta na Taxi parkingu ispred Maše (u PG). Uletim u banku, dignem nešto para, istrčavam van kad evo ga drug narodni milicajac kod motora: "Pa dobro, majku mu, je li da je gre'ota da motoru pišem kaznu za pogrešno parkiranje!?"
Rekoh, što jes - jes 
-
LION
- Test vozač kaskader

dobar,pandur....pa jest steta motoru pisat kaznu
ko ce da je plati 
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Mene neki dan ulovise na preticanju preko pune linije pred tunel Sozina sa Barske strane... Malo se dadoh u pregovore, pa spustismo na prijavu kod sudije, ali bez uzimanja vozacke, pa malo jos uprijesmo i sve se zavrsi sa kaznom od 20e za koriscenje mobilnog telefona u voznji, jer samo preticanje zaista nije bilo riskanto, neki megan hrvatskih tablica je davio 40 na sat....
Korektno zar ne?
Korektno zar ne?
I kad stojim tesko me pratiti...
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
kako si pričao mobilnim ako si vozio i imao kacigu na glavi??Space Director wrote:Mene neki dan ulovise na preticanju preko pune linije pred tunel Sozina sa Barske strane... Malo se dadoh u pregovore, pa spustismo na prijavu kod sudije, ali bez uzimanja vozacke, pa malo jos uprijesmo i sve se zavrsi sa kaznom od 20e za koriscenje mobilnog telefona u voznji, jer samo preticanje zaista nije bilo riskanto, neki megan hrvatskih tablica je davio 40 na sat....
Korektno zar ne?
korektno nema što
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Sta ce covek, navika je cudo 
- Gugi
- Silovatelj krivina

Eh ....što ti je život....