BAJKERI I KUCNI LJUBICI

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Re: BAJKERI I KUCNI LJUBICI

Post by mexiko »

Posto vidim da ima dosta vas koji ste vlasnici pasa evo vam jedan korisatan link. Mozda neki znaju za njega, mozda i ne znaju. Mislim da je odlican i tu mozete naci ama bas sve sto vas zanima vezano za kinologiju .

http://www.balkankinology.net/pricaonica/index.php
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
maliratac
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha YBR125, tu i tamo Apriliu Atlantic 400S

Post by maliratac »

ImageNestao u Sutomoru 27. marta (kod "Inex"-a).
Nije neki reprezentativan primjerak rase, ali meni mnogo znači. Relativno rijetka kombinacija boja (bijeli sa braon). Star 6 godina. Prepoznatljiv po ožiljku s donje strane vrata, niže ogrlice. Na sebi je imao zeleni povodac, tri namotaja oko vrata.
Zna gdje stanuje, znao bi se vratiti i iz Japana.
Image
Image
Image
Svako ima pravo da se kreće... i da bude kreten
shajo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r

Post by shajo »

Laki 086 wrote:
shajo wrote:evo da predstavim i ja mog ljubimca ...
mozda izgleda malo vishe exploaivno, ali je jako umiljat . zove se HEKTOR... necu da budem lazno skroman, mislim da mi je pas najljepshi u drzavi :)

Image
Lijep nema što!!!!!
Jeli mu ovo službena ili izlazna roba :mrgreen:
ovo mu je uniforma dok je bio pripravnik :)
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

shajo wrote:
Laki 086 wrote:
shajo wrote:evo da predstavim i ja mog ljubimca ...
mozda izgleda malo vishe exploaivno, ali je jako umiljat . zove se HEKTOR... necu da budem lazno skroman, mislim da mi je pas najljepshi u drzavi :)

Image
Lijep nema što!!!!!
Jeli mu ovo službena ili izlazna roba :mrgreen:
ovo mu je uniforma dok je bio pripravnik :)

mozda nije najljepsi al se nosi prva liga :mrgreen:
a i pristoji mu :lol: :lol:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
shajo
Grijač guma
Grijač guma
kawasaki 250r

Post by shajo »

josh nisam u pg vidio ljepsheg i elegantnijeg. dolazim u iskushenje da kazem nekoj zeni KAKO SI ELEGANTNA KAO DOBERMAN :)
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

shajo wrote:josh nisam u pg vidio ljepsheg i elegantnijeg. dolazim u iskushenje da kazem nekoj zeni KAKO SI ELEGANTNA KAO DOBERMAN :)
kazi ako si zeljan da cujes kako one znaju da zalaju, tu im doberman nije ni za primac :mrgreen:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Shajo to je moja omiljena rasa psa,pa koliko god da ti je tesko da mi kazes nesto vise o njemu oko drzanja,hrane,koliko je agresivan... Razmisljam se dal njega da uzmem ili nekog haskog il samojeda pa posto vidim da ima i haskih dosta mogli ste mi napisat nesto i o njima i da li cesto zavijaju jer kuci se samo zbog toga protive da uzmem njega.???
shajo
Grijač guma
Grijač guma
kawasaki 250r

Post by shajo »

Hellboy wrote:Shajo to je moja omiljena rasa psa,pa koliko god da ti je tesko da mi kazes nesto vise o njemu oko drzanja,hrane,koliko je agresivan... Razmisljam se dal njega da uzmem ili nekog haskog il samojeda pa posto vidim da ima i haskih dosta mogli ste mi napisat nesto i o njima i da li cesto zavijaju jer kuci se samo zbog toga protive da uzmem njega.???
sad cu da ti kazem iskreno. pas jede sve shto mu dash, plus one kuglice (ja ih zovem brongulice :) ) a shto se tiche agresivnosti mogu ti reci da nikad ni na koga nije krenuo za ove god ipo kolko ima, chak ga djeca obozavaju i jashu ga do shkole .
jako je pametan pas, jako je lak za odrzavanje, jako je chist pas. privrzen je samo jednom gazdi, tako da ce slushati samo ako taj gazda nije tu.

shto se agresivnosti tiche to je samo u glavama ljudi jer dobermane najvishe gledaju na filmovima kako reze kolju ljude za straznjice itd itd znash i sam.

ovaj moj je prava razmazena bitanga, otvara vrata sam , ponekad pobjegne pa se opet vrati ...
sve u svemu pas ce se ponashati onako kako ga ti naucish pa makar to bio u vuk.

svakom bih predlozio prvo ovog psa. lijep , pametan, privrzen gazdi, chist... shta da trazi chojek vishe?
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

shajo,sad citam ovaj tvoj tekst,i naravno vidio sam ga gore na sliku.stvarno ti je lijep pas,inace ih ja obozavam.poz.
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Hellboy wrote:Shajo to je moja omiljena rasa psa,pa koliko god da ti je tesko da mi kazes nesto vise o njemu oko drzanja,hrane,koliko je agresivan... Razmisljam se dal njega da uzmem ili nekog haskog il samojeda pa posto vidim da ima i haskih dosta mogli ste mi napisat nesto i o njima i da li cesto zavijaju jer kuci se samo zbog toga protive da uzmem njega.???
Pogledaj ovaj link gore, par postova unazad, sto sam ostavio. Tu ces naci sve, ali bas sve sto te zanima. I slozio bih se sa Shajom, pas ce ti bit onakav kako ga ti naucis da se ponasa.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply