Moto Deda Mrazevi 2011 - UTISCI I FOTOGRAFIJE
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Moto Deda Mrazevi 2011
Zahvaljujem svima koji su dali doprinos ovoj akciji jer su ucinili da se osjecam ponosno ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
evo na poslu prelistah novine. Dan je pisao o nama, Vijesti nista...
Ice, javi kad postavis snimak .
Ljudi jos sam pod utiscima
Ice, javi kad postavis snimak .
Ljudi jos sam pod utiscima
Yamaha... Touching your heart
-
Gacho
- Biker wannabe

- Vozim: X city
Juce kada smo dosli u krug skole osjecao sam se velicanstveno kada sam vidio radost djece sto smo tu i ponosan sam sto sam bio ucesnik ove akcije i sto sam clan ovog Foruma. Gospodo i Braco Bikeri Zivjeli i da ovakvih Druzenja i Akcija bude sto vise.
Sretna vi Nova Godina i Bozic i Svi Blagi Dani
Sretna vi Nova Godina i Bozic i Svi Blagi Dani
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
http://www.pobjeda.me/2011/12/24/umjest ... dva-tocka/" onclick="window.open(this.href);return false;
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ja imam samo ovo malo snimka .
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
utorak u emisiji ,,5 do 5,, na Atlas tv, opsirniji prilog.
Yamaha... Touching your heart
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Momci i djevojke,kolege i koleginice,braco i sestre...svi smo odardili jedan nevjerovatan humani gest koji je mnogo usrecio djecu,njihove roditelje,nas i nase,pa sve ostale!
Ovom natmurenom narodu se pojavio osmjeh na lice kad su vidjeli nesto sto se ne gleda svaki dan.
Rijeka bikera je poslala jednu jaku poruku i pokazala ljudima kakvi treba da budu prema onima koje su zaboravili !!!
Da ne pominjem efekat akcije koji je odjeknuo dalje od CG
Jos jednom svaka nam cast i zivjeli !!!!!!
Ovom natmurenom narodu se pojavio osmjeh na lice kad su vidjeli nesto sto se ne gleda svaki dan.
Rijeka bikera je poslala jednu jaku poruku i pokazala ljudima kakvi treba da budu prema onima koje su zaboravili !!!
Da ne pominjem efekat akcije koji je odjeknuo dalje od CG
Jos jednom svaka nam cast i zivjeli !!!!!!
Last edited by Madza on 25 Dec 2011 16:39, edited 1 time in total.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
P.S. MNOGO SMO JAKI 
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
UDRUŽENJE BAJKERA CRNE GORE JUČE POSJETILO UČENIKE ZAVODA ZA INVALIDNU DJECU
Deda Mraz na motoru nosio poklone
Mališane Zavoda za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine na Zabjelu juče je posjetio Deda Mraz. Međutim, umjesto na sankama, oko 70 dekica u crvenom odijelu u ustanovu je stiglo na motorima. Ovu humanitarnu akciju organizovalo je Udruženje bajkera Crne Gore, a Deda Mrazovi su djecu obradovali poklon paketićima. Osim poklona bajkeri su donirali i didaktička sredstva, kao i sprave za fiskulturnu salu. Djeca su bila oduševljena, a bajkeri su im dozvolili da sjede na motorima. Bajker Ivan Božović, predsjednik NVO „No limit bajkers” kazao je da su se akciji odazvali i ljubitelji motora iz svih gradova Crne Gore.
- Pridružili su nam se bajkeri iz Podgorice, Budve, Kotora, Cetinja, Nikšića. Ima nas preko 70 i svi smo došli na motorima. Djeca su oduševljena, što nam je i bio cilj. Osim podjele poklona družili smo se sa njima, a bilo im je interesantno i da sjede na motorima – rekao je Božović.
On je istakao da ovo nije njihova originalna ideja, već se ona realizuje svuda u okruženju.
- Mi smo prihvatili tu ideju jer je lijepa. Ovo je druga sezona da organizujemo ovako nešto– ističe Božović.
Za dolazak bajkera, kako je saopštio Zoran Bošković, direktor Zavoda, djeca su se pripremala pola godine.
- Pored dodjele paketića potrudili su se i da doniraju didaktička sredstva za odjeljenja za djecu sa kombinovanim smetnjama. Naš krajnji rezultat je opremanje ustanove. To uspijevamo uz pomoć prijatelja.– kazao je Bošković.
izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Deda Mraz na motoru nosio poklone
Mališane Zavoda za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine na Zabjelu juče je posjetio Deda Mraz. Međutim, umjesto na sankama, oko 70 dekica u crvenom odijelu u ustanovu je stiglo na motorima. Ovu humanitarnu akciju organizovalo je Udruženje bajkera Crne Gore, a Deda Mrazovi su djecu obradovali poklon paketićima. Osim poklona bajkeri su donirali i didaktička sredstva, kao i sprave za fiskulturnu salu. Djeca su bila oduševljena, a bajkeri su im dozvolili da sjede na motorima. Bajker Ivan Božović, predsjednik NVO „No limit bajkers” kazao je da su se akciji odazvali i ljubitelji motora iz svih gradova Crne Gore.
- Pridružili su nam se bajkeri iz Podgorice, Budve, Kotora, Cetinja, Nikšića. Ima nas preko 70 i svi smo došli na motorima. Djeca su oduševljena, što nam je i bio cilj. Osim podjele poklona družili smo se sa njima, a bilo im je interesantno i da sjede na motorima – rekao je Božović.
On je istakao da ovo nije njihova originalna ideja, već se ona realizuje svuda u okruženju.
- Mi smo prihvatili tu ideju jer je lijepa. Ovo je druga sezona da organizujemo ovako nešto– ističe Božović.
Za dolazak bajkera, kako je saopštio Zoran Bošković, direktor Zavoda, djeca su se pripremala pola godine.
- Pored dodjele paketića potrudili su se i da doniraju didaktička sredstva za odjeljenja za djecu sa kombinovanim smetnjama. Naš krajnji rezultat je opremanje ustanove. To uspijevamo uz pomoć prijatelja.– kazao je Bošković.
izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva