MDM 2015 utisci i slike!
- Incognito
- Biker wannabe

- Vozim: The Beast
Re: MDM 2015 utisci i slike!
Pošto se "mi kritičari" generalizujemo, ja ću samo napomenuti da sam se odmah ogradio da je organizacija bila odlična u odnosu na raspoložive resurse, a sugestije koje sam dao su upravo bile dobronamjerne i odnosile se na to da se više vremena provede sa djecom i da se bolje animiraju sama djeca, jer im je to u njihovom slučaju najpotrebnije (pošto je akcija za djecu a ne moto skup)... To ne znači da se treba "bolje" organizovati, nego samo da se misli i na to prilikom organizovanja... Inače Madžu, Veska i ostale manje više znam uživo i daleko od toga da im "omalovažavam" rad na ovoj akciji... Svako ko je organizovao i termin fudbala zna koliko treba organizacije za 10 ljudi, a ne kad je u pitanju ovaj broj ljudi i djece... Toliko od mene, hvala.
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Potpuno se slazem sa kolegom Inkognitom.
Ajmo da se organizujemo, u maju ili aprilu, da budemo "ljetnji" DedaMrazevi, ili vilenjaci, pa da imamo vremena za sve, i program i druzenje, i to bude "na nivou"???
Ali ovako, kada smo bili u cajtnotu, zbog kasnog kretanja i sto ranijeg povratka, da ne bi ljudi bili u problemu, onda je to nemoguce izvesti.
Sto se tice "redarske" sluzbe, ipak smo imali dosta intervencija, od prespore voznje dva R-a koji su prije toga upozoreni zbog "dizanja na poslednji" jer je Tivatsko polje i Lastva idealna za te stvari, pa onda zbog samog ulaska u Tivat i "nezainteresovanosti" lokalne policijske patrole da isprate, ipak, veliku kolonu koja se desava, bukvalno, jednom godisnje... Sve je to uslovilo razdvajanje kolone, i sa gluposcu 16-to godisnjeg klinca u neregistrovanom autu koji "misli" da može fascinirati okolinu time sto ce biti brzi od nekoga na motoru...
Ne branim nikoga, niti krivim ali splet okolnosti sa mladalckom gluposcu, dovodi do problema, koji su nadam se, zavrseni sa tim udesom.
Eto,i Senad je u Baru imao udes, sreca bez tezih posledica, a bio je sa djevojkom, sam bez grupe ali ipak je neko uspio da zagorca zivot i da mu za neki period uskrati zadovoljstvo voznje motora i uzivanja.
Toliko od mene,i ovim putem hvala svima na ucescu, naravno i svima onima koji su pomogli finansijski akciju ali nisu uspjeli da nam se pridruže.
Ice, Goran69 i Madza.... Svaka čast!!!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ajmo da se organizujemo, u maju ili aprilu, da budemo "ljetnji" DedaMrazevi, ili vilenjaci, pa da imamo vremena za sve, i program i druzenje, i to bude "na nivou"???
Ali ovako, kada smo bili u cajtnotu, zbog kasnog kretanja i sto ranijeg povratka, da ne bi ljudi bili u problemu, onda je to nemoguce izvesti.
Sto se tice "redarske" sluzbe, ipak smo imali dosta intervencija, od prespore voznje dva R-a koji su prije toga upozoreni zbog "dizanja na poslednji" jer je Tivatsko polje i Lastva idealna za te stvari, pa onda zbog samog ulaska u Tivat i "nezainteresovanosti" lokalne policijske patrole da isprate, ipak, veliku kolonu koja se desava, bukvalno, jednom godisnje... Sve je to uslovilo razdvajanje kolone, i sa gluposcu 16-to godisnjeg klinca u neregistrovanom autu koji "misli" da može fascinirati okolinu time sto ce biti brzi od nekoga na motoru...
Ne branim nikoga, niti krivim ali splet okolnosti sa mladalckom gluposcu, dovodi do problema, koji su nadam se, zavrseni sa tim udesom.
Eto,i Senad je u Baru imao udes, sreca bez tezih posledica, a bio je sa djevojkom, sam bez grupe ali ipak je neko uspio da zagorca zivot i da mu za neki period uskrati zadovoljstvo voznje motora i uzivanja.
Toliko od mene,i ovim putem hvala svima na ucescu, naravno i svima onima koji su pomogli finansijski akciju ali nisu uspjeli da nam se pridruže.
Ice, Goran69 i Madza.... Svaka čast!!!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- BalsaNo1
- Grijač guma

- Vozim: KTM adventure 1190,Yamaha XT660X,Yamaha R6
Ja sam prezadovoljan akcijom bio,jbg ta 2 udesa su malo pogorsala stvar ali boze moj nek su ono zivi i zdravi..Ne moze sve bit savrseno ali je jako glupo da pametuje neko ko nije ni prisustvovao akciji i vidio osmjehe te djecice...uzdravlje:D vidimo se u pg 27og 
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!