Ili svi uzmete motor pa ucite po okolnim poljanama pa kad naucite onda polazete
Polaganje za A kategoriju
-
nOOb
- Stoper

- Vozim: Biciklo
Re: Polaganje za A kategoriju
A jel radi neka skola obuku za A ?
?
- Orion
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156
Auto Škola "Točak" Obuka na Yamahi YBR 125, na pravom motoru a ne na skuteru. Traži Danila: 069 053 246nOOb wrote:A jel radi neka skola obuku za A ?
Ili svi uzmete motor pa ucite po okolnim poljanama pa kad naucite onda polazete?
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
radi svaka skola obuku... samo ne ocekuj da za 50 jura neko sjedne s tobom na motor i uci te nestonOOb wrote:A jel radi neka skola obuku za A ?
Ili svi uzmete motor pa ucite po okolnim poljanama pa kad naucite onda polazete?
obuku osnovnu na poligon ces dobit kod svih (u lagunu je to 50 jura na beverlija)...
ako oces obuku na manuelni mjenjac, moze i to - za cijenu s lako dogovorit sa Zoranom (moze i to u onija istih 50 jura kad je raspolozen
rade obuku i ostali, miljanic, tocak, oni u baliscevu sto imaju djilere itd
I was born to be the best, number one and nothing less
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
ne idite kod miljanica , bachene pare
risk,is what makes life worth living.
-
Obelix
- Stoper

Jutros sam obavio i tu formalnost zvanu "polaganje" i to uspješno! 
Kao što sam već napisao, polagao sam u Lagunu. Niko od 4 kandidata nije pao, tako da nije strašno ali valja uvježbati osmicu.
Inače, poslije 100 dana suše kiša je pala baš danas tako da je bilo zabavno voziti poligon po kiši
Kao što sam već napisao, polagao sam u Lagunu. Niko od 4 kandidata nije pao, tako da nije strašno ali valja uvježbati osmicu.
Inače, poslije 100 dana suše kiša je pala baš danas tako da je bilo zabavno voziti poligon po kiši
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
srecno bilo!Obelix wrote:Jutros sam obavio i tu formalnost zvanu "polaganje" i to uspješno!
I was born to be the best, number one and nothing less
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
intersuje me imali kod nas škola koja daje ozbiljno časove vožnje za A kategoriju? ka ono što ima za auto.
i još me interesuje u slučaju pada, štete na motoru/skuteru pa li polaznik plaća štetu ili im to sve pokriva osiguranje?
i još me interesuje u slučaju pada, štete na motoru/skuteru pa li polaznik plaća štetu ili im to sve pokriva osiguranje?
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
nema ozbiljnog kursa, ne trazi, a usled pada to je njihov problem, provjereno, znam samo opet naglasavam bjezi od nasih skola, ja sam curu dao da uci i polaze, bacio pare sad se svadjamo da mi ih vrate, nauci na skuter osmice toga koga imas, polozi pro forme i onda odes u hr platis 10 tak eur cas i uzivas cio dan sa instruktorom , na 50 125 250 500 i 600cm zasticeni sa svim crash barovima onim ka policija u usa ako pane nista ti ne mere bit
risk,is what makes life worth living.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r