Isle of Man Circuit

Moto GP, Super Bike, Dakar...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: Isle of Man Circuit

Post by caesar »

Au!!! Sad pogledah. Onog Gaja nisam 80% razumio ali...Uh :shock: Valjalo bi vidjeti tu stazu i turisticki se provozati. Mozda nekad :pray:
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
SuperMoto_Fan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX650-Dominator

Post by SuperMoto_Fan »

caesar wrote:Au!!! Sad pogledah. Onog Gaja nisam 80% razumio ali...Uh :shock: Valjalo bi vidjeti tu stazu i turisticki se provozati. Mozda nekad :pray:
Ne trudi se da ga razumijes...:)
Ako si voljan da pogledas opet film sa prevodom, mogu ti ga poslati...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

SuperMoto_Fan wrote:
caesar wrote:Au!!! Sad pogledah. Onog Gaja nisam 80% razumio ali...Uh :shock: Valjalo bi vidjeti tu stazu i turisticki se provozati. Mozda nekad :pray:
Ne trudi se da ga razumijes...:)
Ako si voljan da pogledas opet film sa prevodom, mogu ti ga poslati...
Ok, onda i meni jedan su sprevod. Hvala ;)
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
ivanzl
Stoper
Stoper
Vozim: cbr sc44

Post by ivanzl »

narezano ide sutra za pg, dje da vam to ostavim? stize preko jednog mi druga, pa ako ocete da vam to nedje ostavi ili da doda nekome, samo mi veceras javite, da ja njemu ujutru javim.
Helmet laws are to protect brains that have such poor judgment they would not wear a helmet unless they were forced to.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

sto se mene tice, imam druga iz hn kojeg gledam svaki dan, pa cemo tako organizovati
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
ivanzl
Stoper
Stoper
Vozim: cbr sc44

Post by ivanzl »

DrMracni wrote:sto se mene tice, imam druga iz hn kojeg gledam svaki dan, pa cemo tako organizovati
nikakav problem, samo mi posalji njegov broj i kako se zove i rijeseno. ;)
Helmet laws are to protect brains that have such poor judgment they would not wear a helmet unless they were forced to.
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

evo kolegi ivanzl nije bilo muka da nareze 3 cd-a filma dokumentarca, i posalje ih za pg. ja sam ih preuzeo, za sebe zadrzao 1 cd, tako da ima jos 2 cd-a, ko je zainteresovan neka mi se javi da mu proslijedim. hvala kolegi ivanzl jos jednom... ;)
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

Citizen Pg wrote:evo kolegi ivanzl nije bilo muka da nareze 3 cd-a filma dokumentarca, i posalje ih za pg. ja sam ih preuzeo, za sebe zadrzao 1 cd, tako da ima jos 2 cd-a, ko je zainteresovan neka mi se javi da mu proslijedim. hvala kolegi ivanzl jos jednom... ;)
takodje sam i ja jedan dobio u Budvu...
kolega hvala puto
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

aaaaaaaaaaaaaaa pokretaču teme ništa a? sram ve bilo! aj narežite 1 i za mene bog vi dao deca i zdravlje ;)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ice wrote:aaaaaaaaaaaaaaa pokretaču teme ništa a? sram ve bilo! aj narežite 1 i za mene bog vi dao deca i zdravlje ;)
dobri imenjace ja cu ti napraviti kopiju, unistismo co'jeka :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply