Bogami, ovaj video ne bih prikazao kao nesto sto bi u korist islo motociklistima kao ugrozenima u saobracaju. Odje je 95% ljudi, bar koliko sam ja odgledao od filma jer muka mi je bilo gledati sve, samo krivo za svoju nevolju.
Velika brzina i nepostovanje pravila, preticanje u krivini, u kolonama, guzvama i slicno.
Nego ajde... pazite se.
Oprezno...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: Oprezno...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
DrMracni wrote:pocinje sezona, oprez...
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Pogledao sam cjeli snimak i nakon toga me uopšte ne vuče da odem u Rusiju motorom
:shock:
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
Evo, ni ja. Ne znam šta da kaže čovjek ove kretene što vože u šortsevima i papučama, po trojica bez kaciga, kaskadere raznovrsne, izletače i slične...Madza wrote:DrMracni wrote:pocinje sezona, oprez...
![]()
![]()
![]()
a sto je ovo brate mili...necu moc spavat nocas!
- Orion
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156
Само са анђелима и уз Божију помоћ.... него.. исто је и речено..НЕ КУШАЈ ГОСПОДА БОГА СВОЈЕГА... ово би сви требали да понављамо као некакву мантру!
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Sumnjam da ce mantre puno da pomognu kad ga 200km/h zaletis bulevarom Sv.Petra Cetinjskog ili dignes na "zadnji" pa pun gas kroz Njegoševu da impresioniraš ženske u lokalima (ili muške - ko šta voli
)....no ajde možda griješim. Pamet u glavu i malo skalat sa brzinom pa je sve lakše.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
upravo oprez zbog nase blesave voznje...
ko trazi djavola taj ga kad tad i nadje...
ko trazi djavola taj ga kad tad i nadje...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Ovo je bilo pod naslovom "najveći rizik s kojim se bajkeri suočavaju" 

-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Brzina je najveći problem. Svi ostali uslovi na putu i greške na putu se mogu izbjeći ako se ne vozi brzo i ako se ide propisno.
Ja i Jovan smo u decembru išli za PG i 50ak metara posle skretanja za marezu, liku je poletio limeni panel 1x2m sa prikolice i vjetar ga je odnio nekih 20m preko naše trake. Sva sreća nismo išli brzo (nekih 70 na sat) da smo išli 20-30 na sat brže jedan bi od nas izgubio glavu. Ne samo jer taj isti čovjek nije vezao taj lim za prikolicu, nego zato što se možda nama bespotrebno žurilo...
Ja i Jovan smo u decembru išli za PG i 50ak metara posle skretanja za marezu, liku je poletio limeni panel 1x2m sa prikolice i vjetar ga je odnio nekih 20m preko naše trake. Sva sreća nismo išli brzo (nekih 70 na sat) da smo išli 20-30 na sat brže jedan bi od nas izgubio glavu. Ne samo jer taj isti čovjek nije vezao taj lim za prikolicu, nego zato što se možda nama bespotrebno žurilo...