P:Tomos Cross 50 Junior

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Re: P:Tomos Cross 50 Junior

Post by Bandit »

dexbudva wrote:
Bandit wrote:Sad cu vi Radzu zvat!
hahhahahahah Radza je zauzet valjalo se taj glicerin promjenit hahahahah :lol: :lol: :lol:
Sad ce,sad ce...
14:23
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Pametnije bi bilo dostini da su glicerin mijenjali...

Ja ne bih odje nista brisao, ljepse je kad je sve transparentno...
Ako ste da se neko banuje, postavite pool, odredite vrijeme trajanja ban, glasajte, pa cemo banovati...
Ali nesto mislim, da ce malo koga ova djetinja prica zanimati.
I kad stojim tesko me pratiti...
gox
Stoper
Stoper
Vozim: -------

Post by gox »

E napokon.Moram polako da sto ne zaboravim.Kao prvo treba Sadikovicu na Bez Granica poslat vas govor da da na vijesti-licite mi na Mila i Crnu Goru jer space director daje svojima da kake i laju svasta pored svih pravila isto kao sto funkcionise Montenegro sa cojstvom i junastvom.Drugovi, junior sam kupio a prodavao ga je moj brat.Vidim da svi oce da kupe a niko centa nema pa reko odoh ja.S obzirom da prodajem motore i koliko me ljudi ispalilo moleci da cuvam motor a pare dolaze "odma sjutra" ne davaju kaparu dovoljno smo se ispeckali.Druga stvar kad ste svi tako jaki i coce posteni sto niko nije dao kaparu a sad lajete svasta.A to druze ocu li ga prodat 900 ili 3000 tebi necu sigurno jer ti para nemas pa ti gledaj svoja posla.Ako nekome nesto nije jasno ja sam u Bijelu i kod mene je motor pa neka svrati.Ovo su izgleda zenske cakule postale a ne moto forum.
gox
Stoper
Stoper
Vozim: -------

Post by gox »

Roki wrote:Evo ljudi samo da vidite sa koliko iskrenosti ovdje pricalo.
Motor je sad na prodaju 900 eura

http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/7314" onclick="window.open(this.href);return false;

nije mi jasno po kom kriterijumu se dize cijena .... 100 € po interesentu .... svaka cast
Roki motor je sad kod novog vlasnika a ako ti smeta zali se upravi vodovoda!
Locked