MC "BODIN", Kolašin
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Re: MC "BODIN", Kolašin
Strasna uro!!! Ma vala je ispao taman kakav treba da bude! Ovo je sad vec drugi par opanaka,jer prvobitna verzija nije ulivala puno povjerenja,ni ostavljala ovakav utisak. Svaka cast:Kolasinac na ideji,Damire na izradi.
14:23
- Darko Pop
- Stoper

- Vozim: Honda Silver Wing 600 ABS
Bez uvrede,
ali mislim da mu ova kruna na stranu malo kvaru kompletan utisak pa bi se možda moglo reće malo pripite "Bodinove horde"
.
ispravite ovu krunu ljudi
ali mislim da mu ova kruna na stranu malo kvaru kompletan utisak pa bi se možda moglo reće malo pripite "Bodinove horde"
ispravite ovu krunu ljudi
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
- Darko Pop
- Stoper

Brao, brao.
Izgleda mi malo kao šajkača pa zato.
a ako treba tako to je onda uredu
Izgleda mi malo kao šajkača pa zato.
a ako treba tako to je onda uredu
- Kolasinac
- Grijač guma

- Vozim: Honda VT750C
Hvala, ljudi, i neka samo stižu sugestije, još nije gotova priča (mada se većina ljudi koji su bili u prilici da vide logo slaže da je to u suštini ono što nam treba). U ovakvim danima, kada led i hladnoća ne daju da se uživa u vožnji, možemo makar ovim stvarima da se zanimamo.
DODAMAN, provjerićemo to oko fonta, nijesam obraćao pažnju, stvarno jeste lijep font (to je stvar za koju smo svi bili odmah sigurni da nam se sviđa), ali ako je takva stvar - promijenićemo. Što se tiče ovoga oko MC/MK, mislim da su te trodjelne više vezane za MC, ali 1% MC, a naš plan je da imamo dvije verzije: ova u kojoj piše "Montenegro" imaće "MC" na vrhu, a "MK" će biti za verziju sa natpisom "Crna Gora" na dnu, pa bi bilo glupo da jedna bude ovakva, a druga trodjelna.
Darko Pop, što se tiče krune - meni se sviđa što je malo pomjerena, jer mi nekako daje iluziju pokreta, ne znam kako bih to objasnio, živopisnije je. Kada bi bilo sve "pod konac" izgledalo bi (makar meni) kao da se lobanja-maskota slika za ličnu kartu.
U svakom slučaju, zato sam i postavio sliku da svi kažu šta misle.
Naravno, naročito hvala Damiru koji je uradio odličan posao i zaista se svojski potrudio oko toga.
DODAMAN, provjerićemo to oko fonta, nijesam obraćao pažnju, stvarno jeste lijep font (to je stvar za koju smo svi bili odmah sigurni da nam se sviđa), ali ako je takva stvar - promijenićemo. Što se tiče ovoga oko MC/MK, mislim da su te trodjelne više vezane za MC, ali 1% MC, a naš plan je da imamo dvije verzije: ova u kojoj piše "Montenegro" imaće "MC" na vrhu, a "MK" će biti za verziju sa natpisom "Crna Gora" na dnu, pa bi bilo glupo da jedna bude ovakva, a druga trodjelna.
Darko Pop, što se tiče krune - meni se sviđa što je malo pomjerena, jer mi nekako daje iluziju pokreta, ne znam kako bih to objasnio, živopisnije je. Kada bi bilo sve "pod konac" izgledalo bi (makar meni) kao da se lobanja-maskota slika za ličnu kartu.
Naravno, naročito hvala Damiru koji je uradio odličan posao i zaista se svojski potrudio oko toga.
- Darko Pop
- Stoper

viđi,
žena mi je kolašinka pa moram prihvatit sve što kažeš

žena mi je kolašinka pa moram prihvatit sve što kažeš
- DODAMAN
- Grijač guma

- Vozim: Black cruiser
Samo obratite paznju i na mali grudni prisivak, jer kada treba da se veze i dovede na dimenziju precnika do 9cm moze se desiti da se izgubi logo sa detaljima i slova ako budu premala.
Samo lagano, ima se vremena...
Samo lagano, ima se vremena...
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Prvo da cestitam na osnivanju kluba. Srecno!
Ne znam koliko ste upuceni ali ovo MC i MK se ne vezuje za to na kojem jeziku je sta ispisano nego ima potpuno drugo znacenje. Najbolje bi bilo da malo progooglate ova dva pojma i da onda odlucite sta zelite da budete MC ili MK. poz.
Ne znam koliko ste upuceni ali ovo MC i MK se ne vezuje za to na kojem jeziku je sta ispisano nego ima potpuno drugo znacenje. Najbolje bi bilo da malo progooglate ova dva pojma i da onda odlucite sta zelite da budete MC ili MK. poz.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Slažem se,manje sutra problema sa MK nego sa natpisom MC 
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Evo da se malo i ja umijesam, ovo sto pisu Galiot i Bokibd, ustvari hoce na fine da vam kazu da nikako ne ide "MC", kao sto vidite sto se tice Crne Gore imate dva, tri starija i brojna kluba kao, MK Pirati, Mk Cruiseri, MK Poseijdoni... Nesto mladje MK Oridjinali, MK Podgorica MK Shark....itd nigdje MC... Holisteri su MC, a to stvarno zahtijeva znatno vecu i ozbiljniju oranizaciju... Treba voditi racuna i o tome, jer ipak zhtijeva, godine iskustva, striktnu ogranizaciju, tradiciju...Galiot wrote:Slažem se,manje sutra problema sa MK nego sa natpisom MC
Kao sto rece bokibd, google i sve ce vam se kazati...
Sto se tice znaka dosta je vec ispricano na tu temu tako da se ne bih mijesao ako se vama svidja onda super...